header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De voordelen van bemiddeling in Richardson, Texas zoals beschreven door advocaat George S. McKearin

Dec 15, 2022 7:26 AM ET

De rechter is een groot voorstander van bemiddeling als middel om geschillen op te lossen. De meeste civiele zaken kunnen tot bemiddeling worden gebracht, en Texas is daarop geen uitzondering. Dit omvat familierechtelijke zaken en successiezaken. Als verzoening een mogelijkheid is, moedigen de rechtbanken bemiddeling aan voordat u een rechtszaak aanspant. Attorney George S. McKearin heeft talrijke artikelen over dit onderwerp geschreven, en hij werd toegelaten tot de Texas Bar Association in 1969. Hij is bevoegd om op te treden voor de staatsrechtbanken in Texas, voor de U.S. District Court, Northern District of Texas, het United States Court Of Appeals 5th Circuit en het U.S. Supreme Court. Laten we enkele van de voordelen onderzoeken van het gebruik van bemiddeling zoals beschreven door deze gerespecteerde advocaat uit Richardson, Texas.

George S. McKearin Attorney

Mediation is doorgaans minder duur dan een echtscheidingsprocedure, omdat u en uw echtgenoot tot een akkoord komen zonder een rechtszaak te hoeven voeren of andere kosten te moeten maken die samenhangen met een langdurige juridische procedure. Volgens advocaat George S. McKearin kunnen paren die gebruik maken van bemiddeling in plaats van geschillen, geld besparen en tegelijkertijd hun relatie met elkaar in stand houden met het oog op toekomstig co-ouderschap of mogelijke zakelijke partnerschappen in de toekomst. Aangezien een traditionele echtscheiding een jaar of langer kan duren, afhankelijk van het aantal betrokken activa en de complexiteit van de materie, kunnen de kosten voor beide partijen hoog oplopen door de honoraria van de advocaat en de bijkomende gerechtskosten, zoals de kosten van getuigen-deskundigen, dossierkosten, enz, waardoor bemiddeling voor alle betrokkenen kosteneffectiever wordt.

Een ander voordeel dat McKearin aangeeft, is dat bemiddeling over het algemeen minder tijd kost dan het voeren van een echtscheiding voor de rechter. Zoals hierboven vermeld, kunnen traditionele echtscheidingen maanden tot zelfs jaren duren, afhankelijk van de complexiteit, maar de meeste bemiddelingen vinden plaats in 4 tot 8 sessies die 1 tot 2 uur per sessie duren, dus als beide partijen bereid zijn mee te werken, kan snel een oplossing worden bereikt zonder dat er lange gerechtelijke procedures nodig zijn. Bovendien, zodra een overeenkomst is bereikt moet het nog steeds goedkeuring van een rechter, maar dat proces gebeurt meestal binnen een week of twee in vergelijking met maanden of zelfs jaren als je te maken hadden met een betwiste proces setting.

Wel zijn er situaties waarin bemiddeling niet geschikt is, kunnen veel civiele rechtszaken profiteren van het gebruik van deze methode van geschillenbeslechting in plaats van direct in een rechtszaak, die kan worden kostbaar en tijdrovend voor alle betrokken partijen. Advocaat George S. McKearin heeft uitgebreide ervaring met het helpen van mensen hun geschillen te regelen door middel van bemiddeling en zijn kennis van het familierecht maakt hem een uitstekende keuze voor degenen die op zoek zijn naar hulp bij dit soort geschillenbeslechting in Richardson, Texas of andere delen van de staat. Zijn expertise zal ervoor zorgen dat alle betrokken partijen een eerlijke uitkomst van hun situatie krijgen zonder hun toevlucht te hoeven nemen tot langdurige gerechtelijke procedures die misschien niet eens bevredigende resultaten opleveren. Mr. McKearin kunt u altijd bereiken op 972-889-3825.

De Top Attorneys of North America hebben dit artikel samengesteld om inzicht en nuttige informatie van algemeen belang te verstrekken. Het doel is om de lezers te informeren en up-to-date te houden over relevante juridische onderwerpen – niet noodzakelijk advies op maat voor hun individuele behoeften of omstandigheden.

Contactgegevens:

Name: Sal Aniano
Email: [email protected]
Job Title: President