header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


DEZE FEESTDAGEN NODIGT KEIRUS BY KJE WERKNEMERS OVER DE HELE WERELD UIT OM DE TWAALF DAGEN VAN KEIRUSMUS TE VIEREN.

Dec 15, 2022 6:52 AM ET

The Best Workplace Gift is a Year-Round Commitment to Diversity, Equity, Inclusion and Belonging

PLANO, 12 december 2022 — Gelovend in de kracht van wat we samen kunnen bereiken, heeft KEIRUS BY KJE, een op technologie gebaseerd advies- en leiderschapsontwikkelingsbedrijf gespecialiseerd in transformatie van de werkcultuur, haar eerste videoclip uitgebracht waarin de voordelen van diversiteit, gelijkheid, inclusie en saamhorigheid het hele jaar door worden belicht.

Een parodie op The Twelve Days of Christmas, teamleden van het DEI-bedrijf creëerden hun eigen versie van dit klassieke kerstlied om werkgevers een dozijn redenen te laten zien waarom DEIB op het verlanglijstje van elke werknemer staat. Elke dag van KEIRUSMUS toont een andere geanimeerde GIF Carey de Rups, de mascotte van het merk KEIRUS, die verschillende aspecten van DEIB op de werkplek ervaart. De twaalfde dag van KEIRUSMUS culmineert met Carey de Rups die verandert in een vlinder terwijl de cultuur van de organisatie bloeit door haar inzet voor diversiteit, gelijkheid, inclusie en saamhorigheid.

De Twaalf Dagen van KEIRUSMUS

Schreven door KEIRUS DOOR KJE

  1. Op de eerste dag van KEIRUSMUS gaf mijn werkplek mij – het geschenk van DEIB.
  2. Op de tweede dag van KEIRUSMUS gaf mijn werkplek aan mij, zelfbewustzijn.
  3. Op de derde dag van KEIRUSMUS gaf mijn werkplek aan mij, eerlijkheid en respect.
  4. Op de vierde dag van KEIRUSMUS gaf mijn werkplek aan mij, billijkheid en toegang.
  5. Op de vijfde dag van KEIRUSMUS gaf mijn werkplek aan mij, VERTROUWEN.
  6. Op de zesde dag van KEIRUSMUS gaf mijn werkplek mij groeikansen.
  7. Op de zevende dag van KEIRUSMUS gaf mijn werkplek mij innovatie.
  8. Op de achtste dag van KEIRUSMUS gaf mijn werkplek mij opwaartse mobiliteit.
  9. Op de negende dag van KEIRUSMUS gaf mijn werkplek mij diversiteit in leiderschap.
  10. Op de tiende dag van KEIRUSMUS gaf mijn werkplek mij inclusieve teams.
  11. Op de elfde dag van KEIRUSMUS heeft mijn werkplek mij globaal begrip gegeven.
  12. Op de twaalfde dag van KEIRUSMUS heeft mijn werkplek mij cultuurverandering gegeven.

“Een strategische en volgehouden inspanning rond diversiteit, gelijkheid, inclusie en saamhorigheid zijn, eerlijk gezegd, een hoofdbestanddeel van een sterke en gezonde werkcultuur”, zegt Kelley Johnson, CEO van KEIRUS BY KJE. “Innovatieve en productieve teams zijn divers en inclusief en het is bewezen dat ze betere resultaten opleveren dan homogene teams.”

De Twaalf Dagen van KEIRUSMUS positioneert DEIB als het must-have geschenk voor alle organisaties. Het leuke, luchtige liedje houdt het belang van DEIB top-of-mind voor organisaties en werknemers die geconfronteerd worden met inflatie, economische onzekerheden en de normale eindejaarsdrukte.

Johnson voegt eraan toe: “De naam van ons bedrijf is afgeleid van het Griekse woord voor genade, welwillendheid en vriendelijkheid. Wij geloven dat deze waarden duurzaam zijn en een speciale betekenis hebben tijdens de feestdagen – een tijd waarin teams en families samenkomen om te vieren wat belangrijk voor hen is. Bij KEIRUS willen we uiteindelijk van de werkplek een betere plek maken voor iedereen. Het verspreiden van KEIRUSMUS-sfeer is onze manier om te zeggen dat DEIB meer is dan een geschenk. Het is een investering die seizoen na seizoen blijft teruggeven.”

KEIRUS BY KJE biedt u de juiste tools om u te begeleiden bij het creëren van ruimtes waar diversiteit wordt gewaardeerd, respect is voor iedereen, inclusie altijd centraal staat en uw cultuur van saamhorigheid de trots van de organisatie wordt!

Over KEIRUS BY KJE

KEIRUS BY KJE is een technisch advies- en leiderschapsontwikkelingsbureau gespecialiseerd in diversiteit, gelijkheid en inclusie. Gebruikmakend van tientallen jaren ervaring, voegen we menselijke verbinding en innovatie samen om een cultuurverandering teweeg te brengen door gebruik te maken van ons eigen C.A.R.E. model in onze consulting ondersteuning, programma ontwikkeling en training ervaringen. Neem contact met ons op: KEIRUS Global voor meer informatie over Cultuurtransformatie.

Contactgegevens:

Name: Neil Foote
Email: [email protected]

Tags:   Dutch, United States, Wire