header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Fabrikant van medische apparatuur RST-SANEXAS in het gelijk gesteld nu de federale rechter van CA de civiele rechtszaak van de Vanguard Clinic afwijst.

Dec 15, 2022 7:20 AM ET

De rechtbank concludeerde dat er geen sprake was van wangedrag door RST-SANEXAS met betrekking tot vergoedingen van verzekeringen in verband met de neoGEN® behandelingen van de fabrikant.

12/14/2022 – Las Vegas, NV – Op 11 oktober 2022 heeft een federale rechter in het Central District of California alle vorderingen tegen RST-SANEXAS afgewezen en een kort geding toegekend aan de Vanguard Clinic en aanverwante eisers. De rechter verwierp de geldigheid van de claims van de eisers over een verkeerde voorstelling van zaken over de mogelijke terugbetaling van de kosten van de aankoop van neoGEN® hulpmiddelen, en oordeelde dat de fabrikant ruim binnen de wettelijke grenzen handelde.

De rechtszaak (zaak nr. 2:20-CV-11234-J) draaide om beweringen dat RST-SANEXAS de eisers had misleid met betrekking tot de verzekeringsdekking voor de neoGEN® behandelingen, waardoor zij geen vergoeding konden krijgen. De eisers beweerden dat hun beslissing om de door RST-SANEXAS geproduceerde neoGEN®-apparaten te kopen, was gebaseerd op door de fabrikant verstrekte onjuiste informatie.

Na onderzoek van het bewijsmateriaal concludeerde de rechtbank echter dat RST-SANEXAS de noodzakelijke disclaimers in hun verkoopcontracten en marketingmateriaal effectief had meegedeeld. Bovendien oordeelde het Hof dat de fabrikant voldoende duidelijk had gemaakt dat hij geen facturatie-instantie was en dat de klanten de juiste verzekeringsmaatschappijen moesten raadplegen om de terugbetaling te bevestigen.

In zijn advies schreef het Hof: https://icrowdnewswire.com/wp-content/uploads/2022/12/Case-File.pdf

De verklaringen die RST via haar verkoopagenten en marketingmateriaal aan eisers heeft gedaan, hadden alleen betrekking op de vraag of het mogelijk is dat de kosten van de SANEXAS-behandeling door verzekeringsmaatschappijen worden vergoed. Eisers betwisten niet dat “SANEXAS-behandelingen kunnen worden vergoed, en dat is vaak het geval”, noch betwisten zij dat dergelijke vergoedingen vaak “rond $125/behandeling” liggen, zoals geadverteerd. Bovendien bevat elk van de advertenties die de eisers hebben overgelegd disclaimers dat de geadverteerde vergoedingen per regio en verzekeringsmaatschappij kunnen verschillen. Geen van de door eisers overgelegde bewijzen toonde aan dat RST-SANEXAS een verklaring aflegde die garandeerde dat eisers zelf zouden worden vergoed.

De uitspraak van de rechtbank beëindigt effectief de zaak tegen RST-SANEXAS. Gedurende de hele zaak heeft de fabrikant volgehouden dat hij sterk gelooft in de verdiensten van het neoGEN®-apparaat en zijn vermogen om aanzienlijke voordelen voor patiënten te bieden, met inbegrip van maar niet beperkt tot een betere doorbloeding, minder pijn, effectieve revalidatie en algemene ondersteuning.

In reactie op de beslissing van de rechtbank verklaarde Lisa Sorgnard, president en CEO van RST-SANEXAS: “Dit zat er al lang aan te komen! We hadden vertrouwen in de uitkomst en nu kunnen we ons weer richten op het helpen van zorgverleners om patiënten te helpen.”

Voor meer informatie over RST-SANEXAS kunt u terecht op https://www.rstsanexas.com/.

Over RST-SANEXAS: RST-SANEXAS is een in Nevada gevestigde fabrikant van medische hulpmiddelen en pionier in de industrie die het meest bekend staat om de ontwikkeling van een breed spectrum aan geavanceerde technologieën die zijn ontworpen om de resultaten van patiënten op het gebied van pijnbestrijding te verbeteren. De missie van het bedrijf is vooral gericht op innovatie in de sectoren pijn, bloedsomloop en revalidatie van de moderne gezondheidszorg. RST-SANEXAS is gespecialiseerd in niet-invasieve, niet-farmaceutische behandeloplossingen die de principes van de kwantumfysica gebruiken om zinvolle resultaten te behalen. Hun neoGEN-Serie® van apparaten is door de FDA goedgekeurd als een veilige, effectieve optie voor het aanpakken van pijn, circulatie en neuromusculaire revalidatiedoelen.

Voor meer informatie over RST-SANEXAS, de recente gerechtelijke uitspraak, of de neoGEN-Series® van medische hulpmiddelen, kunt u contact opnemen met [email protected] .

Contactgegevens:

Name: Lisa Sorgnard
Email: [email protected]
Job Title: President and CEO