header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Fidelity Life: Hoe geld te besparen na pensionering

Dec 15, 2022 5:04 AM ET

Geld sparen is belangrijk in alle fasen van het leven. Maar omdat gepensioneerden vaak niet langer een vast, fulltime salaris hebben, kan het vinden van extra besparingsmethoden hen helpen hun vermogen verder te rekken en een comfortabeler pensioen te bieden. In dit artikel wordt uitgelegd waarom sparen tijdens de pensionering zo belangrijk is en wordt vervolgens ingegaan op vier manieren waarop senioren tijdens hun gouden jaren geld kunnen gaan sparen.

Waarom sparen tijdens de pensionering belangrijk is

Pensioneerden werken over het algemeen niet meer. In plaats daarvan halen ze inkomen uit een eindige hoeveelheid activa over talrijke rekeningen, investeringen en overheidsuitkeringen. Een van de grootste angsten bij pensionering kan dus zijn dat het geld opraakt. Gepensioneerden moeten manieren vinden om comfortabel te leven tijdens hun pensioen – en in veel gevallen willen ze genoeg vermogen overhouden om na hun overlijden door te geven aan hun erfgenamen. Daarom kan het vinden van manieren om kosten te besparen en meer geld te besparen van vitaal belang zijn voor gepensioneerden.

4 manieren om geld te besparen bij pensionering

Terwijl er veel manieren zijn om te besparen bij pensionering, zijn hier een paar manieren waarop gepensioneerden hun budget kunnen opschroeven en geld kunnen besparen bij pensionering: 1. Verminder schulden Prioriteer hoogrentende schulden zoals kredietkaartschulden. Deze afbetalen zal het meest besparen op rente, vooral als de schuld niet heeft geholpen om een inkomen genererende activa te krijgen.Daarna kunnen gepensioneerden overwegen of het de moeite waard is om hun auto- of hypotheekleningen sneller af te betalen. Natuurlijk kan het de moeite waard zijn dit te doen voor gemoedsrust, maar gepensioneerden kunnen ook willen vasthouden aan hun geld voor andere investeringen. 2. Blijf investeren Praat met een financieel adviseur die gepensioneerden kan helpen hun investeringen te herzien terwijl ze met pensioen zijn. Dit kan hen helpen meer potentiële winsten eruit te persen en hun rijkdom verder te laten groeien. Als gevolg daarvan kunnen ze genieten van een comfortabeler pensioen en mogelijk meer rijkdom doorgeven. 3. Neem een senior levensverzekering met contante waarde Senior levensverzekering met contante waarde, zoals een permanente levensverzekering, kan gepensioneerden helpen rijkdom op te bouwen via de groeicomponent van de contante waarde. Deze component accumuleert een deel van elke polispremie, die belastingvrij groeit tegen een rente die afhangt van het type polis en de verzekeraar. Gepensioneerden kunnen deze component opnemen of ervan lenen als hij groot genoeg is. Natuurlijk bieden deze polissen ook levenslange levensverzekeringsdekking. Dit kan gepensioneerden helpen hun geliefden te beschermen en meer rijkdom door te geven via de belastingvrije overlijdensuitkering. 4. Verkoop ongebruikte items en downsize Retirees hebben veel meer tijd nu ze niet werken. Ze kunnen een deel van deze tijd gebruiken om hun huis op te ruimen en ongebruikte of ongewenste spullen te verkopen via een garageverkoop, consignatie of online. Dit kan een snelle infusie van geld voor gepensioneerden.Verder kunnen sommige gepensioneerden willen downsizen hun levensstijl nu alle kinderen zijn uit het huis en ze niet hoeven te pendelen. Ze kunnen hun huis verkopen, een kleiner, minder waardevol huis kopen, en dan het verschil op de bank zetten. Op dezelfde manier, als een gepensioneerde twee auto\’s heeft, kunnen ze er een verkopen, de lening afbetalen, en eventuele winsten in besparingen en investeringen stoppen. Dit kan helpen met de eerste tip hierboven door gepensioneerden in staat te stellen hun uitstaande hypotheek en autoleningen af te betalen. Als gevolg daarvan krijgen ze een paar forfaitaire geldbedragen terwijl ze de schuldgerelateerde uitgaven verminderen.

De bottom line

Het vinden van manieren om geld te besparen bij pensionering kan gepensioneerden helpen comfortabeler te leven en meer gemoedsrust bieden. Gepensioneerden moeten overwegen schulden af te lossen, met name hoogrentende schulden. Ondertussen moeten ze blijven investeren waar mogelijk en overwegen een senior levensverzekering met contante waarde toe te voegen aan dat investeringsplan. Daarnaast kunnen gepensioneerden overwegen hun huizen en voertuigen te verkleinen om extra geld te besparen en hun hypotheken en autoleningen af te betalen. Met deze tips kunnen gepensioneerden hun pensioenvermogen maximaliseren en van hun gouden jaren genieten.

Contactgegevens:

Name: Laura Zimmerman
Email:[email protected]
Job Title: Chief Marketing Officer

Tags:   Dutch, United States, Wire