header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Hoe de strategie van Laureola Advisors kwetsbare gepensioneerden helpt en drie ESG-kwesties aanpakt

Dec 15, 2022 7:31 AM ET

Als essentieel onderdeel van onze inzet voor ESG-praktijken is Laureola Advisors ondertekenaar van de United Nations Principles of Responsible Investment (UNPRI). Meer informatie over de zes principes van UNPRI is te vinden op de website van de organisatie.

Laureola Advisors is een Investment Manager met een exclusieve focus op Life Settlements, een Life Settlement is de verkoop van een levensverzekering die niet langer nodig is van de verzekerde aan een investeerder die de verplichting op zich neemt om de premies te betalen en uiteindelijk de overlijdensuitkering int; het is de “Sociale” pijler van het ESG-raamwerk dat van toepassing is op ons bedrijf.

Als ondertekenaar van de United Nations Principles of Responsible Investment (UNPRI), Laureola Advisors van mening dat haar life settlements fonds kwetsbare gepensioneerden kan helpen en drie ESG-gerelateerde problemen in de VS kan aanpakken:

  1. Er is een tekort aan pensioensparen in de VS.
  2. Door het spaartekort hebben senioren geen toegang tot langdurige zorg.
  3. In plaats van te helpen dit tekort te verlichten, verzwaren levensverzekeringspolissen de last met eisen voor verzekeringspremies terwijl de senior nog leeft.

De meeste beleggers in life settlements geven de voorkeur aan polissen met een grote nominale waarde (meer dan $2ml) omdat ze kapitaal efficiënter kunnen inzetten, maar deze polissen behoren waarschijnlijk toe aan rijkere personen die financieel zeker zijn. Laureola richt zich op kleinere polissen (minder dan $1ml), polissen die waarschijnlijk gekocht zijn door minder vermogende personen, de groep die het meest blootgesteld is aan het pensioentekort zoals hierboven beschreven. Life settlements bieden een oplossing voor deze problemen door een contante uitbetaling aan de senioren en door de last van de verzekeringspremie te verschuiven naar beleggers in life settlements. Door in deze beleggingscategorie te beleggen, is er potentieel voor:

  1. Reizigers kunnen de opbrengst van de life settlement gebruiken om het inkomen vóór hun pensionering te vervangen en een waardige levensstandaard te handhaven.
  2. Zwakke en gehandicapte personen kunnen de opbrengst van de life settlement gebruiken om langdurige geschoolde verpleging te betalen, waardoor de last van familie of overheidsprogramma\’s wordt verlicht.
  3. Het voordeel van tientallen jaren betaalde premies op een polis te realiseren door een individu in nood in plaats van verbeurd aan verzekeringsmaatschappijen.

Een investering in life settlements kan een investering zijn in het fysieke en financiële welzijn van senioren in de Verenigde Staten.

“Door de rol te spelen van een investeerder in het ecosysteem van life settlements, stelt ons fonds veel mensen in staat om onmiddellijk geld uit hun Amerikaanse verzekeringspolissen te krijgen wanneer ze geld nodig hebben, meestal meer dan vier keer meer dan de contractuele afkoopwaarde die de levensverzekeringsmaatschappijen aanbieden,” zei Tony Bremness van Laureola Advisors.

Voor meer informatie, bezoek www.laureolaadvisors.com.

Contactgegevens:

Name: John Swallow
Email: [email protected]
Job Title: Investor Relations

Tags:   Dutch, United States, Wire