header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


RSHC bevordert acht advocaten tot partner

Dec 21, 2022 2:01 AM ET

Riley Safer Holmes & Cancila LLP (RSHC) kondigde vandaag aan dat het acht advocaten heeft gekozen voor het partnerschap, met ingang van 1 januari 2023.

De partnerschapsklasse van dit jaar is de grootste in de geschiedenis van het kantoor en omvat advocaten van drie kantoren. Nieuwe partners Amy C. Andrews, Sarah E. Finch, Michael H. Fleck, Monique B. Howery, Lauren Jaffe, Allison N. Siebeneck, Jennifer Steeve, en Ariel Schepers Wilson zijn allen volleerde litigators met ervaring in een reeks van praktijkgebieden waaronder class action, commercial, intellectuele eigendom, white collar, en beroepszaken.

“Deze nieuwe partnerklasse toont de professionele uitmuntendheid en diepte van ons talent, en benadrukt de kracht en diversiteit van ons kantoor en onze praktijkteams,” zei RSHC Managing Partner Patricia Brown Holmes.

RSHC wordt door Chambers & Partners gerekend tot de nationale top op het gebied van General Commercial en White Collar Crime & Government Investigations Litigation en werd eerder dit jaar geëerd als Litigation Leader in drie verschillende praktijkgebieden: Class Actions, Complex Commercial Litigation, en Product Liability door de juridische industrie consultant BTI Consulting Group, die RSHC onlangs ook identificeerde, op basis van de resultaten van een enquête onder bedrijfsjuristen, als een van de “Frequently Recommended” bedrijven van de juridische industrie in 2022. Het kantoor is ook erkend voor zijn inclusieve cultuur en grote inzet voor pro bono service met prijzen van Law360, de Chicago Committee on Minorities in Large Law Firms, en meerdere klanten.

Het kantoor feliciteert de volgende nieuwe partners:

Amy C. Andrews (Chicago): Amy is een ervaren commerciële litigator die haar praktijk richt op financiële en complexe commerciële geschillen voor grote en kleine bedrijven. Haar advocatuur heeft geresulteerd in succesvolle resultaten voor haar cliënten in zaken met potentiële risico\’s variërend van duizenden tot meer dan een miljard dollar.

Sarah E. Finch (Chicago): Sarah verdedigt grote bedrijven en organisaties tegen collectieve en individuele beschuldigingen van fraude, samenzwering, wetsovertredingen en contractbreuk. Ze heeft ook deelgenomen aan qui tam en PCI-DSS nalevingsonderzoeken en heeft geprocedeerd namens bedrijven op het gebied van cyberbeveiliging en medische apparatuur die hun handelsgeheimen wilden beschermen op het niveau van rechtzaken en hoger beroep.

Michael H. Fleck (Chicago): Mike concentreert zich op geschillen over intellectuele eigendom en andere zaken over complexe technische of wetenschappelijke onderwerpen. Voordat hij een fulltime commerciële procesadvocaat werd, was Mike een octrooiprocureur. Nu, in rechtszaken, maakt Mike gebruik van zijn ervaring met het vervolgen van octrooien en zijn technische achtergrond om de technische details in zijn zaken te beheersen en deze in het voordeel van zijn cliënten te gebruiken.

Monique B. Howery (Chicago): Met een kijk op risicobeheer, gebaseerd op een diepgaande ervaring in de verzekeringsindustrie, adviseert Monique cliënten die worden geconfronteerd met complexe commerciële geschillen. Zij biedt strategische begeleiding om hun zakelijke doelstellingen op lange termijn te bevorderen en tegelijkertijd hun juridische belangen te beschermen. Monique bedient cliënten in verschillende sectoren en richt haar praktijk op zakelijke geschillen en rechtszaken, waaronder contractbreuk, frauduleuze overdrachten, belastinggeschillen en tenuitvoerlegging na het vonnis.

Lauren Jaffe (Chicago): Lauren dient cliënten in zaken van discrete interne onderzoeken tot grootschalige groepsacties, waarbij ze haar ervaring als paralegal voor het Ministerie van Justitie, als student die federale strafvervolgers vertegenwoordigt, als juridisch medewerker bij een federale rechtbank en als advocaat die samenwerkt met een in-house compliance team. Ze werkt in zowel federale als staatsrechtbanken en heeft een actieve pro bono praktijk.

Allison N. Siebeneck (Chicago): Of Allison nu zakelijke cliënten verdedigt in complexe commerciële class actions of gerechtigheid zoekt voor onterecht veroordeelde personen, cliënten vertrouwen op haar veelzijdige ervaring om de klus te klaren. Allison wijdt het grootste deel van haar tijd aan class action defense en vertegenwoordigt cliënten in staats- en federale rechtbanken in het hele land en in hoger beroep. Ze vertegenwoordigt ook een groeiend aantal ten onrechte veroordeelde cliënten pro deo.

Jennifer Steeve (Los Angeles/Irvine): Jennifer behandelt rechtszaken en beroepszaken met hoge inzet in het hele land namens grote bedrijven in verschillende sectoren, waaronder luchtvaart, financiën, energie en technologie. Haar praktijk richt zich met name op complexe commerciële geschillen, luchtvaartverdediging, beroepszaken en autonome voertuigen.

Ariel Schepers Wilson (Ann Arbor): Ariel behandelt alle aspecten van geschillen, van het adviseren van cliënten, het ontwikkelen van een strategie voor de zaak en het doen van onderzoek, tot het verdedigen en afnemen van getuigenissen, het opstellen van pleidooien en moties, het bepleiten van moties in de rechtszaal en het leiden van proefprocessen. Zij heeft met succes geprocedeerd voor rechtbanken en hoven van beroep in de Verenigde Staten op een groot aantal gebieden, waaronder witteboordencriminaliteit, antitrustwetgeving, arbeid en werkgelegenheid, verzekeringsgeschillen, wanpraktijken, transacties, franchiserecht, fraude en algemene commerciële geschillen.

Over Riley Safer Holmes & Cancila LLP (RSHC)

Fortune 500 en andere marktleidende bedrijven wenden zich tot de elite trial teams en C-Suite adviseurs van Riley Safer Holmes & Cancila LLP om hun meest urgente uitdagingen aan te pakken.

Noemd door de Chambers Diversity & Inclusion Awards als “een echte pionier op het gebied van diversiteit en inclusie”, maakt het kantoor gebruik van zijn authentieke diversiteit om teams op maat samen te stellen voor elke opdracht, waarbij meerdere perspectieven worden gebruikt om juridische strategieën te ontwikkelen en zakelijke inzichten te leveren die succes creëren in zowel de rechtszaal als de bestuurskamer. RSHC-advocaten worden verenigd door een cultuur van uitmuntendheid die meedogenloos klantgericht, dynamisch innovatief en gepassioneerd is om te winnen. Meer informatie op rshc-law.com

 

Caption info for attached composite photo: Nieuwe RSHC partners. Top Row (L-R) Amy Andrews, Sarah Finch, Michael Fleck, Monique Howery. Onderste rij (L-R) Lauren Jaffe, Allison Siebeneck, Jennifer Steeve, Ariel Schepers Wilson.

Contactgegevens:

Name: Debra Pickett
Email: [email protected]
Job Title: Account Executive