header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De waarde van huisbeveiliging: De financiele voordelen van een huisbeveiligingssysteem

Dec 28, 2022 3:37 AM ET

Woningbeveiligingssystemen zijn essentieel om de veiligheid van een woning te garanderen. Terwijl ze bieden huiseigenaren met gemoedsrust dat hun bezittingen en familie veilig zijn, kunnen ze ook bieden financiële voordelen. Security alarmsystemen samen met bewegingssensor lichten, versterkte deuren, en nog veel meer kan bieden monetaire voordelen voor huiseigenaren. Lees verder om meer te leren over de verschillende manieren waarop huis beveiligingssystemen kan een zegen voor de financiën.

Homeowners Insurance Discounts

Homeowners insurance helps pay for losses or damages to a home due to events such as theft, fire, or flood. Met een inbraak die bijna elke 30 seconden in de Verenigde Staten voorkomt, kunnen huiseigenaren die beveiligingssystemen en andere diefstalpreventievoorzieningen installeren, profiteren van een korting op de premies van hun huiseigenarenverzekering.

Terwijl de kortingen variëren afhankelijk van de verzekeringsmaatschappij, kunnen polishouders met huisbeveiligingssystemen een korting van 2-15% op hun premies zien – wat kan oplopen tot honderden dollars aan besparingen per jaar.

Voorkomt dure inbraken

Gelijktijdig met verzekeringskosten kan het verminderen of elimineren van de dreiging van inbraken huiseigenaren helpen hun bezittingen te beschermen. Studies hebben aangetoond dat alarmsystemen de kans op een inbraak met 90% kunnen verminderen, en beveiligingscamera\’s kunnen indringers nog meer afschrikken.

Omdat de verzekering van huiseigenaren doorgaans geen vergoeding biedt voor gestolen persoonlijke bezittingen zoals kunstwerken, juwelen of verzamelobjecten, kan een beveiligingssysteem de kans op inbraak aanzienlijk verkleinen, waardoor huiseigenaren mogelijk kunnen besparen op de kosten voor het vervangen van gestolen voorwerpen.

Bovendien kunnen gebieden met een hoog aantal inbraken ook een daling van de waarde van het onroerend goed zien, waardoor huisbeveiligingssystemen een goede investering zijn om de waarde van het huis en de buurt te verhogen wanneer het tijd is om te verkopen.

Verkooppunt

Als het tijd is om een huis te verkopen, kunnen bekabelde beveiligingssystemen en andere veiligheidsvoorzieningen die niet met de verkoper mee verhuizen, de waarde op de markt helpen verhogen. Potentiële kopers overwegen vaak de veiligheid van een huis voordat ze een bod doen, dus als deze voorzieningen aanwezig zijn, kan dat de woning aantrekkelijker maken. Een paar voorbeelden van veiligheidsvoorzieningen die de waarde van een huis kunnen verhogen en meer geld in de zak van de verkoper kunnen brengen zijn:

  • Hard-wired veiligheidsalarmsystemen (rechtstreeks aangesloten op het elektrische systeem van een huis, waardoor ze minder gevoelig zijn voor manipulatie dan WiFi-apparaten)
  • Motion sensor lighting
  • Versterkte deuren met nachtsloten
  • Ramen met pen- of railsloten
  • Ramen en glazen deuren met polycarbonaat veiligheidsschilden (een overglazuur dat het glas splintervrij maakt)

Bottom Line

Het installeren van beveiligingssystemen voor woningen met functies zoals alarmsystemen, bewegingssensor lichten, raamsloten en meer is een vaak over het hoofd geziene manier voor huiseigenaren om hun financiën te verhogen. Deze functies kunnen geldelijke waarde toevoegen aan een woning en zorgen voor gemoedsrust voor huidige en toekomstige huiseigenaren dat hun gezinnen en bezittingen veilig zijn. Bij het zoeken naar een systeem dat past bij hun unieke behoeften, worden huiseigenaren geadviseerd om te overleggen met een beveiligingsspecialist en hun verzekeringsmaatschappij om de beste oplossingen voor hun huis te vinden.

Contactgegevens:

Name: Michael Bertini
Email: [email protected]
Job Title: Consultant

Tags:   Dutch, United States, Wire