header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Fidelity Life: Waarom de feestdagen een goed moment zijn om een levensverzekering af te sluiten

Dec 28, 2022 5:02 AM ET

De feestdagen zijn in volle gang. Dat betekent koud weer, overvolle winkels en veel reizen. Maar omdat velen opgaan in de drukke vakantieweken, realiseren ze zich misschien niet dat deze tijd van het jaar een uitstekend moment is om een levensverzekering te kopen.

Levensverzekering kan mensen helpen zich financieel veilig te voelen tijdens de feestdagen, en ondanks de drukte hebben ze misschien wat extra tijd om rond te shoppen. Met dat in gedachten, zal dit artikel in detail uitleggen waarom mensen zouden moeten overwegen een levensverzekering af te sluiten tijdens de feestdagen.

1. Kan ervoor zorgen dat de verzekeringnemer dekking heeft om zijn gezin in het nieuwe jaar te beschermen

De feestdagen kunnen soms stressvol zijn met winkelnood en het voorbereiden van familiebijeenkomsten. Een levensverzekering kan sommige financiële zorgen verlichten door ervoor te zorgen dat de geliefden van de polishouder beschermd zijn tijdens de feestdagen, in het nieuwe jaar en daarna. Dit helpt polishouders met minder stress van de feestdagen te genieten en het nieuwe jaar financieel veiliger in te gaan.

2. Het is een goed gebruik van een ongebruikt reisbudget

Velen sparen elk jaar voor vakantiereizen, maar gebruiken dat budget uiteindelijk niet altijd. Ze zouden dit extra geld kunnen gebruiken voor een levensverzekering.

Term life insurance kan een betaalbare optie zijn die het geld van een ongebruikt reisbudget kan dekken. Forbes ontdekte dat de gemiddelde premies voor een levensverzekering met een looptijd van 15 jaar, $ 500.000 beleid zijn $ 240 per jaar voor een 30-jarige man. Dus, een gezin met slechts $ 1.000 gespaard zou direct kunnen betalen voor de dekking van dit beleid voor vier jaar.

3. Het biedt meer tijd om rond te shoppen

Een van de meest vitale onderdelen van het levensverzekeringsproces is het winkelen voor citaten van meerdere verzekeraars, omdat potentiële polishouders de kosten en de dekking kunnen vergelijken. Door offertes te vergelijken, kunnen ze de beste tarieven vinden op de levensverzekeringsdekking en beleidskenmerken die ze nodig hebben. De vakantie is zeker een drukke tijd. Maar als de werkgever van een aanvrager hen een paar dagen vrij geeft, of als ze zelf een paar dagen vrij nemen, hebben ze misschien meer tijd om te winkelen.

4. Het kan een uitstekend cadeau zijn voor jaren achtereen

Permanente levensverzekeringen kosten vaak meer dan tijdelijke levensverzekeringen, maar de dekking duurt levenslang. Het houden van geliefden financieel veilig voor altijd maakt voor een geweldige vakantie cadeau. Een andere permanente levensverzekering die een geweldig cadeau is, is de groei van de contante waarde. Een deel van de premie van elke polishouder gaat naar deze component, waar het groeit met een bepaald percentage op basis van het type polis.

Na verloop van tijd kan deze contante waarde een belangrijke bron van rijkdom worden voor de polishouder. Ze kunnen het opnemen of lenen tegen gunstige voorwaarden. Ze kunnen dit geld voor bijna alles gebruiken – van het kopen van toekomstige vakantiegeschenken tot het financieren van de opleiding van hun kinderen of kleinkinderen.

Als de polishouder de polis ooit afkoopt, kan hij die volledige contante waarde ontvangen minus afkoopkosten. Hoe dan ook, de contante waarde stelt hen in staat om een bron van rijkdom te hebben die ten goede kan komen aan hun geliefden.

overweeg deze feestdagen een levensverzekering

De feestdagen kunnen een van de beste tijden zijn om een levensverzekering af te sluiten. Het krijgen van een beleid kan de verzekeringnemer en hun geliefden aanzienlijke gemoedsrust en financiële zekerheid bieden. Om het te betalen, kunnen potentiële polishouders een deel van hun cadeaugeld of ongebruikte reisbesparingen gebruiken om een deel van hun premies te dekken. Polishouders kunnen rond de feestdagen ook meer tijd hebben om te shoppen voor betere tarieven.

Tot slot is financiële bescherming een geweldig cadeau, en permanente levensverzekeringspolishouders kunnen hun contante waarde ook gebruiken om in de loop der tijd vermogen op te bouwen. Kortom, als mensen hun vakantieinkopen doen en zich voorbereiden op familiebijeenkomsten, moeten ze overwegen een levensverzekering aan hun boodschappenlijstje toe te voegen.

Contactgegevens:

Name: Laura Zimmerman
Email: [email protected]
Job Title: Chief Marketing Officer

Tags:   Dutch, United States, Wire