header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Het bestuur van BioForward Wisconsin 2023 zet zich in om de invloed van de biogezondheidsindustrie op de economie van Wisconsin te versterken.

Dec 28, 2022 6:08 AM ET

BioForward Wisconsin, een biohealth ledenvereniging die meer dan 230 aangesloten bedrijven bedient, toonde de kracht van de biohealth industrie van Wisconsin in een recent 2022 WI Biohealth Economic Impact Report. Voortbouwend op het momentum van het rapport, is de organisatie verheugd om de verkiezing van zeven nieuwe bestuursleden en een nieuw gekozen uitvoerend comité aan te kondigen, om verder te bouwen op het succes van deze industrie.

“Zoals aangetoond door onze recente 2022 WI Biohealth Economic Impact Report met onze sterke punten in de biofabricage en toeleveringsketen voor de hele staat, bevindt de biohealth-industrie van Wisconsin zich in een unieke positie aan de grens van de biowetenschappen en medische doorbraken. Onze vernieuwde raad van bestuur is klaar om de industrie beter te positioneren voor groei en de industrie en regio te promoten,” zegt CEO Lisa Johnson.

De Wisconsin biohealth regio heeft een robuuste en uitgebreide biohealth cluster van organisaties waaronder onderzoeksinstellingen, biotech en biopharma, digitale gezondheid, gezondheidszorgsystemen, medische apparatuur en diagnostiek. Om het brede scala aan behoeften en de breedte van het biohealth ecosysteem te weerspiegelen, moet het BioForward bestuur een representatieve lei van regionale industrieleiders hebben.

BioForward verwelkomt de verkiezing van zeven nieuwe leden voor het bestuur:

Dit jaar markeert ook een overgang voor het Uitvoerend Comité. Het nieuwe Uitvoerend Comité bestaat uit:

Zij zullen toetreden:

“Met de toevoeging van Arrowhead Pharmaceuticals aan ons al dynamische bestuur, breiden we uit om het volledige scala van de Wisconsin biohealth industrie te vertegenwoordigen. We gaan 2023 in met een sterk plan om onze industrie, haar gewicht en impact in de economie van Wisconsin te blijven versterken en ons bereik te verleggen van bewustzijn naar invloed op staats-, nationaal en internationaal niveau”, aldus bestuursvoorzitter Nicolas Paris.

BioForward is dankbaar voor de inzet van al onze bestuursleden, in het bijzonder onze vertrekkende leden, die een prominente rol hebben gespeeld bij de vorming van de organisatie die we nu zijn.

Om meer te weten te komen over de gehele raad van bestuur, hierheen.

Over BioForward

BioForward Wisconsin is de collectieve stem van het robuuste en uitgebreide biohealth cluster van Wisconsin en vertegenwoordigt meer dan 230 lidorganisaties in een geïntegreerd netwerk van leiders op het gebied van gezondheidsoplossingen, waaronder onderzoeksinstellingen, biotech en biofarma, digitale gezondheid, gezondheidszorgsystemen en medische apparatuur en diagnostiek. Het is een actiegerichte vereniging die zich richt op initiatieven om de talentpijplijn van de staat te versterken; samenwerkingen om partnerschappen in de toeleveringsketen te ontwikkelen; educatieve en netwerkevenementen om de professionele ontwikkeling te verbeteren; en wetgevende belangenbehartiging om de economische en sociale impact van de biogezondheidsindustrie op de staat, het land en de wereld te benadrukken. Meer informatie over BioForward Wisconsin op www.bioforward.org.

Tags: Medische apparatuur, Klinisch onderzoek, Contractonderzoek, Life Science Reagents, Life Science Instrumentation, Biologics Manufacturing, Technology Transfer, Health Research Institution, Health System, Biotechnologie, Biomanufacturing, API, Digital Health, Diagnostics

Contactgegevens:

Name: Rissa Guffey
Email: [email protected]
Job Title: Director of Marketing & Communications

Tags:   Dutch, United States, Wire