header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Hoe buitencamera\’s gemeenschapsbewakingsprogramma\’s verbeteren

Dec 28, 2022 3:39 AM ET

Uw huis is uw heiligdom, en u wilt ervoor zorgen dat het goed beschermd is. Die bescherming kan echter worden versterkt met de inzet van de gemeenschap. Waakzame buren, in combinatie met beveiligingssystemen voor woningen, kunnen zorgen voor een betrouwbare bewaking die de hele buurt beschermt en misdaad op afstand houdt. Hier bespreken we hoe buitencamera\’s, verlichting, bewegwijzering en meer de beveiliging van woningen en buurtbewaking kunnen verbeteren.

Wat zijn buurtbewakingsprogramma\’s?

Neighborhood watch programma\’s zijn een gemeenschapsinspanning om criminaliteit te verminderen en de veiligheid van alle buren te garanderen. Ongeacht het aantal politiepatrouilles dat dagelijks in een buurt patrouilleert, rechtshandhaving kan niet voortdurend aanwezig zijn. Dit is waar een buurtwacht de gaten opvult. Met ongeveer 28.000 buurtwachtprogramma\’s in de Verenigde Staten alleen al, hebben studies aangetoond dat gebieden met deze programma\’s lagere misdaadcijfers hebben dan die zonder.

Strategieën en systemen gebruikt door buurtwachtprogramma\’s

Buurtwachtprogramma\’s hebben meestal een comité om activiteiten en initiatieven te organiseren. Zij zijn ook verantwoordelijk voor het creëren van strategieën over hoe het programma uit te voeren. Een typische strategie zal omvatten:

Outdoor Camera\’s

Outdoor camera\’s zijn een van de meest waardevolle beveiligingsmiddelen voor buurtwachten. Deze bewakingssystemen voor buiten bieden 24 uur per dag, 7 dagen per week een realistisch beeld van de buurt en kunnen worden gebruikt om criminaliteit af te schrikken, potentiële bedreigingen te identificeren en criminelen op heterdaad te betrappen.

Buitencamera\’s helpen ook om buren gerust te stellen dat hun gemeenschap goed wordt bewaakt en beschermd. Een zichtbaar bewakingssysteem buiten (d.w.z. een buitencamera met bijbehorende borden) geeft aan dat het gebied veilig wordt bewaakt en kan criminelen die in de buurt komen afschrikken. En als er toch een misdaad plaatsvindt, kunnen buitencamera\’s waardevol bewijs leveren om de autoriteiten te helpen de daders te pakken en te vervolgen.

Outdoor Lighting

Naast buitencamera\’s kan ook buitenverlichting helpen criminelen te ontmoedigen. Buitenverlichting verbetert de zichtbaarheid van buitencamera\’s, zodat ze duidelijker beelden kunnen opnemen. Bovendien kan, afhankelijk van het type verlichtingssysteem dat de huiseigenaar installeert, verlichting worden geplaatst op tijdschakelaars en bewegingssensoren om de illusie te wekken dat een huis bewoond is.

Signage

Hoewel sommigen ze kunnen zien als een onnodig detail, kan bewegwijzering van beveiligingssystemen ook de bescherming van het huis verbeteren. Door het plaatsen van borden in de tuin, kunnen huiseigenaren aangeven dat het pand 24/7 wordt bewaakt, waardoor een dief zich wel twee keer bedenkt om in te breken.

Being a Good Neighbor

Een andere manier waarop buurtwachtprogramma\’s criminaliteit bestrijden is door een goede buur te zijn. Bijvoorbeeld, wanneer een huiseigenaar weg is, kunnen vertrouwde buren de veiligheid verhogen door post te brengen of auto\’s te parkeren op de oprit van de afwezige huiseigenaar, zodat het lijkt alsof er iemand thuis is. Bezette huizen, of huizen die bewoond lijken, worden minder snel het doelwit van diefstal dan huizen die leeg lijken.

The Bottom Line

Neighborhood watch programma\’s kunnen een krachtig afschrikmiddel zijn als het gaat om misdaadpreventie. Zelfs als u niet in een gemeenschap woont met een gevestigd buurtwachtprogramma, zijn buitencamera\’s, verlichting en bewegwijzering nog steeds effectieve manieren om uw huis beter te beveiligen en uw buurt in de gaten te houden.

Contactgegevens:

Name: Michael Bertini
Email: [email protected]
Job Title: Consultant

Tags:   Dutch, United States, Wire