header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Hoe leningen op afbetaling u kunnen helpen bij de financiering van grote aankopen

Dec 28, 2022 6:05 AM ET

Dezer dagen lijkt alles wel een “grote aankoop”, vooral de wekelijkse tripjes naar het tankstation en de supermarkt. Dan blijft er niet veel over voor sparen en beleggen. Geld opzij zetten voor pensioen en noodgevallen moet voorrang krijgen, dus hoe is de aankoop van een nieuwe auto of een huis mogelijk? Leningen op afbetaling maken die aankopen mogelijk.

Sommigen van u vragen zich misschien af: “wat is een lening op afbetaling?”. We hebben allemaal gehoord termen als “auto lening” en “hypotheek” voor, maar de woorden “lening op afbetaling” worden zelden gebruikt in media reclame. Dat komt omdat het een brede categorie is. Een lening op afbetaling is een lening die je afsluit en die in vaste maandelijkse termijnen wordt terugbetaald.

Hoe werken leningen op afbetaling?

Installatieleningen kunnen gedekt of ongedekt zijn. Een autolening is gedekt. De auto werkt als onderpand voor de lening, dus elke wanbetaling leidt tot terugneming van het voertuig. De koper leent het geld om de auto te kopen en betaalt het terug in regelmatige maandelijkse termijnen. Autoleningen gebruiken vaste rentevoeten, zodat de koper weet hoeveel maanden hij moet betalen.

Een ander type lening op afbetaling is een ongedekte persoonlijke lening. Deze worden ook terugbetaald in regelmatige maandelijkse betalingen met een vaste rente. Het verschil is dat er geen onderpand of zekerheid is om terugbetaling te garanderen. Leners kijken meestal naar hogere krediet scores om ongedekte leningen goed te keuren dan ze doen met gedekte afbetaling leningen.

Wat deze twee soorten leningen gemeen hebben zijn gelijke maandelijkse betalingen en vaste rentetarieven. Deze maken het gemakkelijker voor de lener om te budgetteren, een essentieel onderdeel in moeilijke economische tijden. Ze zijn handiger, zelfs als het goed gaat met de economie, dus het mag geen verrassing zijn dat leningen op afbetaling zo populair zijn.

Installment Loans Give Consumers More Purchasing Power

Laten we eens naar wat cijfers kijken. Volgens Ramsey Solutions, een bekende financiële coachingsdienst, was de mediane prijs van een huis in de Verenigde Staten begin 2022 $ 392.000. Op 14e januari kondigde Kelley Blue Book aan dat de kosten van een gemiddelde nieuwe auto voor het eerst de $ 47.000 overschreden. Het mediane huishoudinkomen in de VS is momenteel $76.563.

Op basis van deze cijfers kunnen alleen de rijkste mensen in Amerika het zich veroorloven om contant te betalen voor een nieuwe auto of huis. Leningen op afbetaling nivelleren het speelveld door consumenten meer koopkracht te geven en de vraagprijs op te splitsen in betaalbare maandelijkse betalingen. Leningen op afbetaling bieden gezinnen met een gemiddeld inkomen de mogelijkheid om een comfortabelere levensstijl te leiden.

The Bottom Line

Installatieleningen helpen bij grote aankopen. Zonder hen, zou high-ticket items zoals auto\’s, boten en campers zitten in showrooms, en mensen konden niet veroorloven huizen. Leningen op afbetaling hebben vaste rentetarieven om kopers te helpen hun nieuwe aankoop te budgetteren, of het nu een nieuwe auto of een huis is. Met leningen op afbetaling kunnen consumenten grotere aankopen doen om hun leven te verbeteren.

SPONSORED CONTENT

Contactgegevens:

Name: Keyonda Goosby
Email: [email protected]
Job Title: Consultant

Tags:   Dutch, United States, Wire