header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Kunt u de waarde van uw huis gebruiken om schulden af te lossen?

Dec 28, 2022 5:55 AM ET

Gesponsorde inhoud: Als je openstaande schulden hebt, kun je misschien je eigen vermogen gebruiken om ze af te betalen.

Als voorbeeld, stel dat je primaire hypotheeksaldo $ 200.000 is, en je huis is getaxeerd op $ 300.000. Dat betekent dat je $ 100.000 aan eigen vermogen in je huis hebt.

Er zijn drie veel voorkomende manieren om dat eigen vermogen aan te spreken als je het nodig hebt.

1. Home Equity Loan

Een eigenwoninglening is een tweede hypotheek op uw huis. Wanneer u een home equity lening neemt, ontvangt u een forfaitair bedrag vooraf. U betaalt het terug in maandelijkse termijnen met een vaste rentevoet gedurende een vaste periode.

Omdat uw nieuwe geldschieter extra risico neemt, zijn de rentetarieven voor home equity-leningen vaak hoger dan die voor primaire hypotheken, hoewel ze meestal lager zijn dan persoonlijke leningen of creditcards.

Het nemen van een tweede hypotheek betekent dat u mogelijk afsluitkosten moet betalen. Maar sommige kredietverstrekkers zoals Discover®rekenen geen kosten bij het afsluiten van een home equity loan.

2. HELOC

Een home equity line of credit (HELOC) geeft toegang tot uw vermogen als dat nodig is, en u betaalt alleen terug wat u leent.

HELOC\’s hebben vaak variabele rentevoeten omdat u geld opneemt in de tijd. Leners hebben meestal een vaste opnameperiode (bijv. 10 of 20 jaar) om toegang te krijgen tot dat geld en alleen rente te betalen. Daarna wordt de HELOC afgesloten en wordt het uitstaande saldo over een andere vaste periode als lening terugbetaald.

While HELOCs commonly come without closing costs, they may require appraisal fees and annual account fees for the open line of credit.

3. Cash-Out Refinance

Cash-out herfinanciering vervangt uw oorspronkelijke hypotheek door een nieuwe hypotheek voor meer dan het bedrag dat u momenteel verschuldigd bent, en u kunt het verschil in contanten ontvangen.

Omdat dit een nieuwe hypotheek is, moet u meestal afsluitkosten betalen en een nieuwe rentevoet vastzetten. Sommige kredietverstrekkers, zoals Discover, rekenen geen afsluitkosten.

Home Equity gebruiken om schulden af te lossen

Home equity loans, HELOCs en cash-out refinances zijn allemaal opties met hun eigen voordelen. Welke oplossing u kiest, moet uiteindelijk afhangen van uw financiële behoeften en de hoeveelheid eigen vermogen die u hebt.

 width=

Contactgegevens:

Name: Michael Bertini
Email: [email protected]
Job Title: Consultant

Tags:   Dutch, United States, Wire