header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


X Manieren waarop gepensioneerden hun financien kunnen beschermen/beschermen

Dec 28, 2022 3:18 AM ET

We willen allemaal comfortabel met pensioen gaan en financiële zekerheid hebben in onze latere jaren. Hoewel niets zeker is, kunnen degenen die een comfortabel pensioen willen, stappen ondernemen om hun financiën te beschermen tegen bekende risico\’s en een consistente cashflow te garanderen. Hier zijn vier manieren waarop gepensioneerden hun financiën kunnen beschermen:

Plan voor veranderingen in cashflow

Als mensen met pensioen gaan, veranderen hun uitgaven vaak. Nu de kinderen volwassen zijn en het huis uit zijn, merken veel gepensioneerden dat hun totale uitgaven dalen. Maar zelfs als de uitgaven veranderen, is het belangrijk voor gepensioneerden om op hun financiën te letten en ervoor te zorgen dat ze voorbereid zijn op onverwachte kosten. Een van de beste manieren om dit te doen is om de uitgaven bij te houden, zodat gepensioneerden ervoor kunnen zorgen dat deze in overeenstemming zijn met het inkomen dat ze kunnen genereren met hun spaargeld. Dit kan hen ook helpen gebieden te identificeren waar ze kunnen bezuinigen op de uitgaven. Bijvoorbeeld, gepensioneerde stellen kunnen ontdekken dat ze nog steeds uitgaven doen voor een aantal abonnementen die ze niet meer gebruiken.

Start met een gegarandeerd inkomen dat blijft stromen

Tussen de ups en downs van de markt en het feit dat niemand weet hoe lang ze zullen leven, kan het een uitdaging zijn om van het spaargeld te leven (zonder te overleven). Dat is waar gegarandeerde inkomsten uit de sociale zekerheid, een pensioen (als u het geluk hebt er een te hebben) en een lijfrente van pas komen. Dit zijn allemaal bronnen van inkomsten die stabiel zijn en ontworpen om door te gaan tot de gepensioneerde overlijdt (zelfs als ze lang leven). Veel gepensioneerden gebruiken gegarandeerd inkomen om essentiële uitgaven zoals huisvesting en voedsel te dekken.

Plan om inflatie en belastingen te beheersen

Het pensioen van vandaag kan 30 jaar of meer duren. Dat is geweldig nieuws, want gepensioneerden zullen lang van hun gouden jaren kunnen genieten. Maar het is ook een uitdaging, omdat inflatie en belastingwijzigingen in de loop der tijd het spaargeld kunnen aantasten. Daarom is het belangrijk voor gepensioneerden om een deel van hun pensioengeld belegd te houden en te profiteren van een mix van belaste spaartegoeden en fiscaal voordelige spaartegoeden zoals Roth-rekeningen en zelfs de contante waarde van permanente levensverzekeringen zoals hele of universele levensverzekeringen. Gepensioneerden kunnen tegen de contante waarde lenen om welke reden dan ook. Dit kan dienen als extra geldstroom bij pensionering om de belastingen te helpen beheren.

Plan voor marktvolatiliteit en verrassingskosten

Terwijl het belangrijk is voor gepensioneerden om een deel van het pensioenspaargeld geïnvesteerd te houden, is het even belangrijk om een kasreserve te hebben om de financiering van levensonderhoud voort te zetten tijdens dalende markten of als u een jaar een verrassingsrekening krijgt. Hoewel dit geld op een bankrekening kan staan, is dit een andere plaats waar de contante waarde van een permanente levensverzekering kan helpen. Het gebruik van de opgebouwde waarde van een permanente levensverzekering om het pensioeninkomen aan te vullen, zal de overlijdensuitkering verminderen en kan andere aspecten van de polis beïnvloeden.Bron: Northwestern MutualContact: Don Klein, 1-800-323-7033

Contactgegevens:

Name: Don Klein
Email: [email protected]
Job Title: Assistant Director - Field & National Grassroots Public Relations
Tags:   Dutch, United States, Wire