header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


5 feiten over levensverzekeringen die iedereen moet weten

Jan 1, 2023 1:25 AM ET

Ontdekt u een levensverzekering voor uw gezin? Er zijn verschillende voordelen die een goede levensverzekering kan bieden aan een verzekeringnemer en hun begunstigden.

Hier zijn vijf belangrijke feiten die iedereen zou moeten weten over het hebben van life insurance protection.

1. Hoe vroeger je begint, hoe beter

Niet veel mensen denken na over hun eigen sterfelijkheid als ze jong en in de 20 zijn. Maar als je wacht tot later in je leven om een levensverzekering aan te schaffen, is de kans groot dat je gezondheid niet meer zo optimaal is als voorheen. Helaas kan het nemen van dit risico leiden tot het betalen van hogere premies.

Voor de best mogelijke tarieven is het een slimme strategie om zo vroeg mogelijk in het leven een levensverzekering af te sluiten. Op die manier kunt u een lage prijs afsluiten en hebt u de zekerheid dat u dit tarief betaalt, ongeacht wat er later met uw gezondheid gebeurt.

2. Misschien hebt u meer dekking nodig dan u denkt

Als u al een levensverzekering hebt via uw werkgever, is dat een goed begin. Maar het is waarschijnlijk lang niet zoveel als je nodig hebt. De overlijdensuitkering van een levensverzekering moet dienen als een vorm van inkomensvervanging. Dat betekent dat het uw gezin van geld moet blijven voorzien, ook als u dat zelf niet meer kunt.

Om die reden raden veel financiële experts u aan een dekking te nemen die ergens tussen de 10 en 12 keer uw jaarinkomen ligt. Aangezien de levensverzekering van je werkgever waarschijnlijk veel lager is dan dit, heb je misschien een aanvullend plan of je eigen levensverzekering nodig.

3. Er zijn veel soorten polissen

Er is niet slechts één soort levensverzekering. Sommige polissen zijn ontworpen om zo betaalbaar mogelijk te zijn, terwijl andere meer geavanceerd zijn met functies die u tijdens uw leven kunt gebruiken.

Als u gezondheidsproblemen heeft gehad en ooit een levensverzekering is geweigerd, zijn er nog steeds producten voor u beschikbaar. De industrie heeft opties die geen medisch onderzoek of gezondheidsscreening van welke aard dan ook vereisen. Het maakt niet uit wat uw financiële situatie of gezondheidstoestand is, er is altijd een alternatief.

4. Sommige polissen kunnen contante waarde opbouwen

Hoewel levensverzekeringen op termijn vaak worden gepromoot vanwege hun betaalbaarheid, is er een hele reeks permanente levensverzekeringen die zowel een contante waardecomponent als een overlijdensuitkering bieden. De contante waarde kan in de loop der tijd worden opgebouwd en rente en dividenden opleveren, of zelfs worden belegd op de aandelenmarkt. Het groeit ook belastingvrij, net als het geld in uw pensioenplannen.

5. U kunt lenen tegen uw contante waarde

Een ander groot voordeel van permanente levensverzekeringen met contante waarde is dat u er naar behoefte tegen kunt lenen. Veel mensen gebruiken hun contante waarde als een lening bij de bank om andere financiële activa te kopen, zoals huurwoningen of een bedrijf te beginnen. Lenen van uw levensverzekering is ook veel gemakkelijker en goedkoper dan het goedkeuringsproces voor een lening bij een traditionele kredietverstrekker.

De bottom line

Wanneer het gaat om het krijgen van een levensverzekering, zijn er verschillende belangrijke dingen om te weten. In het algemeen, hoe jonger je begint, hoe lager je premies zullen zijn en hoe meer dekking je je kunt veroorloven. Bovendien zijn er tientallen soorten polissen en sommige hebben zelfs ingebouwde beleggingsfuncties. In de wereld van levensverzekeringen is er altijd iets voor iedereen.

Dit is slechts een kort productoverzicht. Dekking is mogelijk niet beschikbaar in alle staten, inclusief maar niet beperkt tot ID, NJ, NM, NY, of VA. Voordelen/premietarieven kunnen variëren op basis van het geselecteerde plan. Tegen extra kosten kunnen optionele polissen beschikbaar zijn. De polissen en aanvullende verzekeringen hebben beperkingen en uitsluitingen die van invloed kunnen zijn op de te betalen uitkeringen. Voor de kosten en volledige details van de dekking kunt u contact opnemen met uw plaatselijke Aflac-agent. In Arkansas, Idaho, Oklahoma, Oregon, Pennsylvania, Texas en Virginia, polissen: ICC1368100, ICC1368200, ICC1368300, ICC1368400 en Riders: ICC1368050, ICC1368051, ICC1368052, ICC1368053, ICC1368054, ICC1368055.

Aflac verzekeringsdekking wordt onderschreven door Aflac. In New York wordt de dekking verzorgd door Aflac New York.

Aflac | WWHQ | 1932 Wynnton Road | Columbus, GA 31999 Aflac New York | 22 Corporate Woods Boulevard, Suite 2 | Albany, NY 12211 Z2201193 EXP 12/23

Contactgegevens:

Name: Keyonda Goosby
Email: [email protected]
Job Title: Consultant

Tags:   Dutch, United States, Wire