header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Avant Advisory Group vertegenwoordigde Elite Global Solutions in haar verkoop aan CFS Brands

Jan 2, 2023 2:48 AM ET

Het veiligstellen van waarde

  • Fusies & Overnames – Kwaliteit van de winst / Verkoopzijde voorbereiding
  • Post-Acquisitie Werkkapitaal / Earnout geschillenbeslechting
  • Corporate Governance, Interim C-Suite & CFO Services
  • Distressed – Operational Turnarounds & Financial Restructuring
  • Profitability Improvement / Value Enhancement

Transactie Een aankondiging

Avant Advisory Group trad op als exclusieve M & A adviseur van Elite Global Solutions, Inc. bij haar overname door CFS Brands. December 28, 2022

Newport Beach, CA – Avant Advisory Group – is verheugd de verkoop aan te kondigen van Elite Global Solutions, Inc. (of “Elite”) aan CFS Brands (“CFS”), een van de grootste partner leveranciers aan de Food Service, Gezondheidszorg en Hygiëne industrieën. CFS biedt klanten innovatieve oplossingen en kwaliteitsservice.

Elite, opgericht in 2003 en met hoofdkantoor in Foothill Ranch, Californië, heeft zijn reputatie gevestigd als de vernieuwer in de industrie die creatieve melamine producten ontwerpt en levert aan klanten, waaronder serviesgoed, drankgerei en accessoires voor de foodservice, vrije tijd, retail en horeca.

Avant Advisory Group diende als exclusief financieel adviseur voor Elite Global Solutions bij de transactie.

Door de toetreding tot CFS Brands wordt Elite een zelfstandige entiteit binnen CFS Brands. Voor de onmiddellijke toekomst zullen zowel klanten als leveranciers met zowel CFS als Elite blijven communiceren zoals ze in het verleden hebben gedaan.

Gary Mazzone , CEO van Elite verklaarde: “We beschouwen het als een eer en voorrecht om ons bij CFS Brands aan te sluiten. We zijn zo enthousiast om deel uit te maken van het team en een portfolio op te bouwen van front of the house merken die de bestaande producten van CFS versterken. Deze combinatie zal een enorme groei voor beide merken mogelijk maken en zal ons openstellen voor nieuwe markten.

Trent Freiberg , CEO van CFS Brands, zei: “Elite Global Solutions is de gevestigde leider in premium melamine producten die gebruikt worden in de eetruimten van restaurants, hotels, foodservice operators, supermarkten en cateraars. Elite is de perfecte aanvulling op ons bestaande assortiment kleingoed en vergroot ons vermogen om onze klanten uitgebreide oplossingen te bieden. We zijn enthousiast over de samenwerking met het huidige leiderschapsteam van Elite en we verwelkomen alle Elite medewerkers bij CFS Brands.”

Jim Davidson , oprichter en president van Avant Advisory Group, zei: “We zijn bevoorrecht om met Gary Mazzone en zijn geweldige team te hebben samengewerkt in de voorbereiding en in de uitvoering van deze transactie met CFS brands, een portfolio bedrijf van The Jordan Company. Een jaar lang hebben we ontelbare uren nauw samengewerkt met Gary en Jacquie Vogt (“CFO”) om meer waarde te creëren voor wat al een indrukwekkend verkoop-, marketing- en distributiebedrijf was. We zijn enorm dankbaar voor de mogelijkheid om samen te werken met zo\’n uitstekend Elite-team en om deze transactie te helpen faciliteren met een indrukwekkend directieteam van CFS.”

Gary Mazzone gaf commentaar op de samenwerking met het Avant Advisory Group team:

“Het werk dat Avant Advisory Group heeft gedaan om deze overname te laten slagen heeft mijn verwachtingen ver overtroffen. De kwaliteit van het Avant team en het werk dat het afgelopen jaar is verricht om Elite voor te bereiden was in alle opzichten uitzonderlijk. Nog belangrijker, de vriendschap en het vertrouwen dat Avant ontwikkelde met zowel mijn team als met mij is geweldig geweest. Het is mij een voorrecht om Avant en de waarden waarmee het bedrijf werkt aan te bevelen aan iedereen die overweegt om de resultaten die Avant voor ons heeft bereikt, na te streven. Het was een absoluut plezier om met iedereen van het Avant team te werken, en Jim Davidson is meer dan de beste adviseur/adviseur. Hij is ook mijn vriend geworden.”

Over Elite Global Solutions

Elite Global Solutions, Inc. is een leider in creatieve ontwerpen voor de foodservice industrie en toonaangevende leverancier van premium melamine servies, displayware en serveerproducten, evenals plastic drinkgerei en accessoires voor de commerciële foodservice markt. Meer informatie is te vinden op www.egsfoodservice.com.

Over CFS Brands

CFS Brands is een in de VS gevestigde fabrikant van producten voor de schoonmaak, foodservice en gezondheidszorg. CFS Brands voert wereldwijd de merken Sparta, Carlisle FoodService Products, Dinex, El Castor, Jofel, Marko, Piper, San Jamar, Snap Drape, WipesPlus en AyrKing. CFS Brands is gevestigd in Oklahoma City, Oklahoma, en heeft wereldwijd meer dan 1400 mensen in dienst op het hoofdkantoor, in zeven productielocaties en zeven distributiecentra. Zie meer informatie op www.cfsbrands.com.

Over Avant Advisory Group

Avant Advisory Group is een vooraanstaand, operationeel gericht financieel advies- en managementadviesbureau. Wij richten ons op bedrijven in het middensegment van de markt en combineren onze financiële en operationele vaardigheden met de ervaring van Big 4 bedrijven en senior management om waardekansen te identificeren en verbeteringen in cashflow en winstgevendheid te implementeren. Klanten vinden onze financiële begeleiding en operationele expertise bijzonder waardevol tijdens perioden van transitie.

Wij concentreren ons op alle aspecten van het toevoegen van waarde door middel van winstgevendheid verbetering, diepgaande operationele turnarounds, financiële herstructurering, interim management, forensische, onderzoek, geschillenbeslechting diensten, en M & A transactie advies. Zie meer informatie over Avant Advisory op www.avantadvisory.com .

Voor meer informatie over de Elite transactie of Avant Advisory Group kunt u contact opnemen met President James F. Davidson , CM & AA, CM & AP, CTP, CIRA, CPA, CFF, CFE, CGMA, CBA op [email protected] of (949) 417-5708, of James A. Hughes , CPA, CFE op [email protected].

Voor andere vragen kunt u contact opnemen met James F Davidson, CM & AA, CM & AP, CPA, CGMA, CFE, CTP, CIRA, CBA op [email protected] of John J DeMartino, CPA, CGMA, FNOP.

 

Transaction Team

James F. Davidson James A. Hughes
President Senior Consultant
Newport Beach, CA Los Angeles, CA
949 417 5708 213 943 1336
[email protected] [email protected]
   
John J. DeMartino Steven M. Ramsey
Managing Director – East Coast

Consultant

[email protected] [email protected]

Avant is christelijk georiënteerd en dient God en onze klanten met de hoogste eer en integriteit

Contactgegevens:

James F. Davidson
President
Newport Beach, CA
949 417 5708
[email protected]
Tags:   Dutch, United States, Wire