header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Advocaat Seth Gladstein opgenomen in Super Lawyers Lijst voor 2023

Jan 5, 2023 12:36 AM ET

Gladstein Law Firm, PLLC Celebrates its 9th Consecutive Year on the List

Louisville, KY [December 27, 2022] – Dit jaar heeft Super Lawyers oprichters Attorney Seth Gladstein in de Super Lawyers lijst, waarmee het kantoor voor het negende jaar de onderscheiding ontvangt. De erkenning, die alleen wordt toegekend aan de top advocaten in elke staat, was voor de categorie “Medical Malpractice: Plaintiff” categorie.

Over de prijs

Super Lawyers is een lijst van de beste advocaten in elke staat samengesteld door Thomson Reuters. Om voor de lijst geselecteerd te worden, moeten advocaten een streng selectieproces doorlopen, dat nominaties, onafhankelijk onderzoek en collegiale toetsing omvat.Eén keer per jaar nodigt de organisatie advocaten in het hele land uit om de beste advocaten te nomineren die zij in actie hebben gezien. Als een advocaat een nominatie ontvangt van iemand binnen zijn bedrijf, moet hij ook een nominatie ontvangen van een advocaat buiten zijn bedrijf. Nominaties van advocaten die niet met de genomineerde werken, leveren meer punten op dan nominaties van advocaten binnen het bedrijf. Na ontvangst van de nominaties onderzoekt Super Lawyers de resultaten, referenties en professionele geschiedenis van de genomineerden. Ze kijken specifiek naar zaken binnen het profiel van de genomineerde die duiden op erkenning door vakgenoten en juridische bekwaamheid. Ze kunnen bijvoorbeeld kijken naar specialisaties, prestigieuze graden, eerdere onderscheidingen of lidmaatschappen van professionele organisaties.De volgende stap, bekend als de “blue ribbon review”, betreft de beoordeling door vakgenoten. Genomineerden die het hoogste aantal punten hebben behaald in de eerste twee stappen, maken deel uit van het “blue ribbon panel”. De leden van het panel beoordelen de beste kandidaten uit hun eigen praktijkgebied op een schaal van één tot vijf.En als het blue ribbon panel klaar is met de beoordeling, worden de resterende kandidaten gegroepeerd op bedrijfsgrootte. Vervolgens worden alleen degenen met de hoogste totale punten in elke categorie geselecteerd voor de Super Lawyers lijst. Uiteindelijk haalt slechts 5% van alle advocaten in de Verenigde Staten de lijst.

Seth Gladsteins recente succes

seth-a--gladstein-lb2phmoh

Een belangrijk onderdeel van de Super Lawyers lijst is resultaten uit het verleden voor cliënten. Recentelijk heeft Gladstein Law Firm, PLLC een aantal opvallende successen behaald in medische wanpraktijken. Zo bereikte Seth onlangs een schikking van 1,8 miljoen dollar voor een cliënt die een onnodige operatie onderging. Seth zorgde ook voor een andere belangrijke schikking in 2014 in een zaak over het niet tijdig diagnosticeren van longkanker. Die zaak werd geschikt voor een totaal van $ 1,75 miljoen. Dit zijn slechts een paar van de medische schadeclaims die Gladstein Law Firm, PLLC in het verleden heeft bestreden. Het kantoor verscheen zelfs in de Courier-Journal na het verkrijgen van een schikking voor de kinderen van een vrouw die overleed aan uitdroging terwijl ze in een gevangenis in Kentucky zat en leed aan een heroïneontwenning. De zaak leidde tot veranderingen in de manier waarop de gevangenis medische zorg en behandeling biedt aan gevangenen. Over Gladstein Law Firm, PLLC: Na een vroege carrière als advocaat voor medische wanpraktijken besloot Seth Gladstein zijn diensten te wijden aan degenen die gewond raakten door nalatige medische zorgverleners. In maart 2011 richtte hij Gladstein Law Firm, PLLC op in zijn woonplaats Louisville, KY, met als doel zijn ervaring als verdediger te gebruiken om mensen met complexe medische wanpraktijken te helpen. Hij ontving zijn JD van het Chicago-Kent College of Law. In 2022 was Seth voorzitter van de Louisville Bar Association. Momenteel is hij lid van de Raad van Bestuur van de Kentucky Justice Association en de Raad van Bestuur van de Louisville Bar Foundation.Als u vragen heeft over een mogelijke medische foutclaim, bel ons dan op 502-791-9000 voor een gratis consult. Wij zullen uw zaak bekijken en helpen bepalen wat de beste aanpak is. Contactinformatie: Gladstein Law Firm, PLLC312 S. 4th StreetSuite 700 – #1621Louisville, KY 40222(502) 791-9000

Contactgegevens:

Gladstein Law Firm, PLLC
312 S. 4th Street
Suite 700 – #1621
Louisville, KY 40222
(502) 791-9000