header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Begrijpen wat essentieel is voor uw werkplek

Jan 10, 2023 3:32 AM ET

In de huidige arbeidsmarkt proberen veel bedrijfsleiders de beste manieren te vinden om getalenteerde werknemers aan te trekken. Met zoveel bedrijven die op de arbeidsmarkt strijden om personeel, is het een goed idee om te begrijpen wat werknemers belangrijk vinden. Lees verder om erachter te komen hoe u van uw werkplek de best mogelijke plek om te werken kunt maken.

Balans tussen werk en privéleven

De balans tussen werk en privé is tegenwoordig de sleutel tot het aantrekken en behouden van goed personeel. Het aanbieden van vakantietijd en persoonlijke dagen kan een geweldige stimulans zijn om talent aan te trekken en kan het verschil betekenen tussen een waardevol, langdurig teamlid of iemand die meteen op banenjacht gaat en na een jaar of minder vertrekt. Bovendien kunnen lange werktijden leiden tot een verminderd moreel en een burn-out.

Het vergt misschien enige organisatorische inspanning, maar het bevorderen van de balans tussen werk en privé kan op de lange termijn echt lonen. Dit kan betekenen dat u een onbeperkt betaald verlofbeleid instelt, vrijwilligersdagen bevordert, werknemers vraagt om na een bepaald tijdstip geen e-mails meer te sturen of werknemers aanmoedigt om al hun vakantiedagen van tevoren te boeken voor een bepaald tijdstip in het jaar. Mensen laten weten dat het oké is om vrij te nemen om uit te rusten en op te laden, en om onderweg uren te hebben waarin ze niet aan het werk hoeven te denken, kan de tevredenheid op de werkplek vergroten en een verrassend effect hebben op de productiviteit.

Flexibiliteit

Werknemers vrije tijd geven gaat verder dan vooraf afgesproken vakantiedagen; het kan ook betekenen dat u uw werknemers de ruimte geeft om ongepland vrij te nemen. Het kan flexibiliteit betekenen bij het plannen van werk, zodat uw team dingen kan doen wanneer ze het meest productief zijn. Het kan ook flexibiliteit betekenen bij het toekennen van vrije tijd voor ongeplande en onvermijdelijke noodgevallen. Flexibiliteit heeft vooral te maken met vertrouwen – vertrouwen hebben in het vermogen van uw teamleden om hun eigen prioriteiten te stellen, obstakels te overwinnen en doelstellingen te verwezenlijken. Geef uw werknemers het voordeel van de twijfel, en u hebt een team waarop u kunt vertrouwen om de klus te klaren.

Benefits

Goede compensatie voor goed werk is de naam van het spel als het gaat om het stimuleren van werknemers, maar compensatie omvat meer dan loon. Tegenwoordig kijken veel potentiële werknemers naar totale vergoedingspakketten. Dat betekent dat het aanbieden van niet alleen goede gezondheidszorgpakketten, maar ook zaken als levensverzekering, door de werkgever gesponsorde pensioenrekeningen en 401(k) matching ervoor kan zorgen dat uw werknemers gestimuleerd worden om lang bij u te blijven.

Cultuur

Elke werkplek is slechts zo effectief als zijn werknemers, en daarom is het creëren van een robuuste cultuur van wederzijds vertrouwen essentieel. Samenwerken vereist goede communicatie tussen collega\’s en het creëren van een omgeving waarin werknemers zich veilig voelen om hun zorgen te uiten. Dit begint met het bevorderen van een cultuur waarin eerlijkheid en ondersteuning worden aangemoedigd. Markten zijn concurrerend, maar een goed geleide onderneming is een coöperatieve onderneming. Zorg voor een cultuur waarin samenwerking wordt verwacht, en teamwerk komt vanzelf.

Bron: iQuanti

Contact: Don Klein, 1-800-323-7033

Contactgegevens:

Name: Michael Bertini
Email: [email protected]
Job Title: Consultant

Tags:   Dutch, United States, Wire