header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Het onderhoud van uw nieuwe boot

Jan 10, 2023 3:30 AM ET

Bootbezit is iets om trots op te zijn, dus het schoon en in goede staat houden van uw vaartuig zou belangrijk voor u moeten zijn. Nieuwe booteigenaren worden aangemoedigd om te leren hoe ze de boot, de trailer en de motor moeten verzorgen om ongelukken op de weg tijdens het vervoer van de boot of in het water tijdens het gebruik te voorkomen.

Gezeten booteigenaren weten dit, maar het kan nooit kwaad om een opfriscursus te doen. Hieronder volgen enkele nuttige tips voor de verzorging van uw nieuwe boot:

  1. Maak al uw leningbetalingen op tijd

U vraagt zich misschien af wat bootleningen hiermee te maken hebben. Dat is eenvoudig. Als je voor iets betaalt, zorg je er beter voor. Elke maand op tijd betalen herinnert booteigenaren eraan dat hun boot een investering is. Hoe vaak heeft u de drang gekregen om uw nieuwe auto te wassen nadat u de betaling heeft gedaan? Nieuwe booteigenaren hebben dezelfde mentaliteit.

  1. Huur een goede bootmonteur

Boekhouders voeren geen hersenchirurgie uit. Als je geen bootmonteur bent, moet je niet zelf aan je motor werken. U kunt best eenvoudige dingen doen zoals de olie controleren en ervoor zorgen dat de propellers en ventilatieopeningen vrij zijn. Voor meer dan dat, huur een professional in en laat hem regelmatig onderhoud en reparaties uitvoeren. Vraag hun advies over doe-het-zelf taken.

  1. Wash and Wax Your Boat Regularly

Investeer in wat bootzeep, een schrobborstel, bootwas en wat doeken, dit zijn enkele van de basisgereedschappen die je nodig hebt om je boot schoon en glanzend te houden. Als er aluminium is, koop dan wat aluminiumreiniger. U wilt ook stripper om oude wasresten te verwijderen en kitverwijderaar voor schone oppervlakken. Als je dat regelmatig doet, verdwijnt dat “dichtgeplakte” uiterlijk.

  1. Seal scheuren en vervang gescheurde zeilen

Kit niet alleen over de oude kit heen. Dat is niet effectief en zorgt voor lelijke bulten op je boot waardoor het lijkt alsof je hem met duct-tape in elkaar hebt gezet. Verwijder de ophopingen om uzelf een schone dienst te bewijzen voor kit en epoxy. Als uw boot zeilen heeft, vervang ze dan als ze scheuren. Gelapte zeilen zijn gevaarlijk, en ze zien er vreselijk uit. Uiterlijk is belangrijk in de botenwereld.

  1. Upgrade technology when you can

Nieuwe boten zijn voorzien van de meeste toeters en bellen. Gebruikte boten hebben misschien wat technologische upgrades nodig. Blijf op de hoogte van maritieme ontwikkelingen in de technische wereld. Zaken als visvinders en navigatiesystemen worden voortdurend verbeterd. Satelliet internet en de daarvoor benodigde apparatuur wordt steeds goedkoper. Dit is een goed moment om daarin te investeren.

  1. Vergeet de trailer niet

Al het werk aan de boot is voor niets geweest als hij tijdens het vervoer van de trailer valt. Controleer de wielen, de koppeling en de rails van de trailer regelmatig om ervoor te zorgen dat dit niet gebeurt. Terwijl u bezig bent, zorg ervoor dat de lichten werken wanneer u ze aansluit. Kapotte signaal- en remlichten zijn een veiligheidsrisico dat ertoe kan leiden dat je door de politie aan de kant wordt gezet.

The Bottom Line

Pride in ownership is een dwingende reden om goed voor je nieuwe boot te zorgen. Wederverkoopwaarde is een andere. Boten worden veel langzamer afgeschreven dan auto\’s. In sommige gevallen kunt u hun waarde verhogen door de technologie en de passagierskenmerken van het vaartuig te upgraden. Constante zorg helpt de waarde te behouden. Vergeet dat niet bij elke betaling van die bootlening.

SPONSORED CONTENT

Contactgegevens:

Name: Michael Bertini
Email: [email protected]
Job Title: Consultant

Tags:   Dutch, United States, Wire