header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


LEAP Legal Software verdient 2022 – 2023 Great Place to Work Certification™.

Jan 12, 2023 12:26 AM ET

Jersey City, NJ – LEAP Legal Software is er trots op gecertificeerd te zijn door Great Place to Work®. De prestigieuze onderscheiding is volledig gebaseerd op wat huidige werknemers zeggen over hun ervaring met werken bij LEAP. Dit jaar zei 97% van de werknemers dat het een geweldige plek is om te werken – 40 punten hoger dan het gemiddelde Amerikaanse bedrijf.

Great Place to Work® is de wereldwijde autoriteit op het gebied van werkcultuur, werknemerservaring en het leiderschapsgedrag waarvan bewezen is dat het zorgt voor toonaangevende inkomsten, behoud van werknemers en meer innovatie.

“Als bedrijf waar de werknemer centraal staat, zijn wij vereerd dat wij het Great Place to Work-certificaat hebben gekregen,” aldus Peter Baverstock, CEO. “In de kern weten wij dat onze mensen onze grootste troef zijn en dat al ons succes het resultaat is van het harde werk van onze LEAPsters. Wij danken hen voor hun voortdurende inspanningen en zullen blijven bouwen aan een cultuur die erop gericht is hen groei- en innovatiemogelijkheden te bieden.”

Als onderdeel van haar inzet voor haar werknemers bevordert LEAP actief de balans tussen werk en privé, flexibiliteit en loopbaanautonomie om haar werknemers in staat te stellen professioneel en persoonlijk te groeien. Daarnaast zet LEAP zich in voor het creëren van een divers personeelsbestand, waardoor elke werknemer, ongeacht leeftijd, etniciteit, geslacht of ervaring, een plaats aan tafel kan krijgen.

“De Great Place to Work-certificering is niet iets dat gemakkelijk tot stand komt – het vereist voortdurende toewijding aan de ervaring van de werknemer,” aldus Sarah Lewis-Kulin, vice president van wereldwijde erkenning bij Great Place to Work. “Het is de enige officiële erkenning die wordt bepaald door de real-time rapporten van medewerkers over de cultuur van hun bedrijf. Het verdienen van dit predicaat betekent dat LEAP een van de beste bedrijven is om voor te werken in het land.”

Volgens Great Place to Work onderzoek, hebben werkzoekenden 4,5 keer meer kans om een geweldige baas te vinden bij een Certified great workplace. Bovendien hebben werknemers op gecertificeerde werkplekken 93% meer kans om met plezier naar hun werk te komen, en hebben ze twee keer zoveel kans om eerlijk betaald te worden, een eerlijk deel van de winst van het bedrijf te verdienen en een eerlijke kans op promotie te krijgen.

WE\’RE HIRING!

Op zoek naar een carrière bij een bedrijf dat zijn mensen op de eerste plaats zet? Bezoek onze carrièrepagina op: https://www.leap.us/careers

Over LEAP Legal Software

LEAP is een cloud-based legal practice productivity oplossing gebruikt door meer dan 61.000 juridische professionals wereldwijd. LEAP is al meer dan dertig jaar toonaangevend op het gebied van juridische technologie en stelt de norm voor advocatenkantoren die hun productiviteit en winstgevendheid willen maximaliseren. Als een Great Place to Work gecertificeerde softwareleverancier is het LEAP-team de drijvende kracht achter innovatie op het gebied van juridische technologie om een geïntegreerde oplossing voor de juridische praktijk te bieden die gebruik maakt van de beste technologie in zijn klasse om advocatenkantoren te helpen met praktijkbeheer, het samenstellen en beheren van documenten, juridische publicaties en juridische boekhouding voor alle gangbare rechtsgebieden. Meer informatie over LEAP vindt u op https://www.leap.us.

Over Great Place to Work Certification

Great Place to Work® Certification is de meest definitieve “employer-of-choice” erkenning die bedrijven nastreven. Het is de enige erkenning die volledig is gebaseerd op wat medewerkers rapporteren over hun werkervaring – in het bijzonder, hoe consistent zij een werkomgeving met veel vertrouwen ervaren. De Great Place to Work-certificering wordt wereldwijd erkend door zowel werknemers als werkgevers en is de wereldwijde benchmark voor het identificeren en erkennen van een uitstekende werkervaring. Elk jaar vragen meer dan 10.000 bedrijven in 60 landen een Great Place to Work-certificaat aan.

Over Great Place to Work ®

Great Place to Work® is de wereldwijde autoriteit op het gebied van werkcultuur. Sinds 1992 hebben zij wereldwijd meer dan 100 miljoen werknemers ondervraagd en deze diepgaande inzichten gebruikt om te definiëren wat een fantastische werkplek maakt: vertrouwen. Hun platform voor werknemersonderzoek geeft leiders de feedback, real-time rapportage en inzichten die ze nodig hebben om datagestuurde beslissingen te nemen. Alles wat ze doen wordt gedreven door de missie om een betere wereld op te bouwen door elke organisatie te helpen een Great Place to Work For All te worden.

Lees meer op greatplacetowork.com en op LinkedIn, Twitter, Facebook en Instagram.

Contactgegevens:

Name: Laurie Klausner
Email: [email protected]
Job Title: Senior Vice President of Marketing