header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


HNRC SPONSORED SPAC DIENT AANVRAAG IN VOOR BEDRIJFSCOMBINATIE VAN 120 MILJOEN DOLLAR

Jan 15, 2023 2:33 AM ET

HOUSTON, Texas, 5 januari 2023 – Houston Natural Resources Corp. (OTC: HNRC) (“HNRC of de Onderneming”) heeft eerder aangekondigd dat haar dochteronderneming Houston Natural Resources, Inc, via haar HNRAC Sponsors, LLC, die in meerderheid eigendom zijn, een Special Purpose Acquisition Corp (“SPAC”), HNR Acquisition Corp (“HNRA”), heeft gesponsord. HNRA heeft een lidmaatschapsaankoopovereenkomst gesloten met Pogo Resources en twee filialen (“Pogo”) voor een aankoopprijs van 120 miljoen dollar. Het in Dallas gevestigde Pogo verwerft, ontwikkelt en exploiteert olie- en gasactiva in het Permian Basin in Texas.

HNRA heeft naar schatting 86 miljoen dollar in haar huidige trust en de transactie zal Pogo naar verwachting 100 miljoen dollar aan contante opbrengsten opleveren, waaronder een promesse van 15 miljoen dollar. De verkopers zullen ook 2.000.000 gewone HNRA-aandelen ontvangen, en 500.000 aandelen zullen ten gunste van HNRA in escrow worden geplaatst. Afgezien van deze aandelen krijgt HNRA een belang van 100% in Pogo Resources op de eerste dag van de kalendermaand die vier maanden voorafgaat aan de sluiting van de deal.

In oktober sloot HNRA een overeenkomst voor de aankoop van gewone aandelen met White Lion Capital, op grond waarvan White Lion Capital tussen de sluiting en 31 december 2025 maximaal $150 miljoen aan nieuw uitgegeven aandelen van de gecombineerde onderneming kan kopen.

De 15 olie- en gasbedrijven die SPAC-deals hebben afgerond die teruggaan tot 2011, worden ook verhandeld tegen een mediane aandelenprijs van $7,70 met vier van deze laatste sluitingen boven $22 (Spacinsider).

Houston Natural Resources Corp. (OTC: HNRC) heeft eerder aangekondigd dat haar strategie zal resulteren in een extra dividend voor haar aandeelhouders, na afloop van de lock-up periode, op haar SPAC investeringen. Dit zou een potentieel extra dividend opleveren voor Houston Natural Resources Corp.\’s (OTC: HNRC) aandeelhouders in 2023. Houston Natural Resources Corp. (OTC: HNRC) is van plan om door te gaan met haar langetermijnstrategie van het verwerven van energieactiva en het verstrekken van extra dividenden aan aandeelhouders in 2023 en heeft momenteel een intrinsieke waarde (NAV) $1.15 per aandeel in geschatte energieactiva.

Over Houston Natural Resources Corp

Houston Natural Resources Corp (www.hnrcholdings.com) (OTC: HNRC). Het bedrijf is een gediversifieerde holding met bedrijfsactiviteiten en investeringen. De portefeuillebedrijven omvatten investeringen in energie, informatietechnologie en gezondheidszorg.

FORWARD-LOOKING STATEMENTS:

Dit persbericht kan “toekomstgerichte verklaringen” bevatten in de zin van de Private Securities Litigation Reform Act van 1995. Andere verklaringen dan verklaringen over historische feiten in dit persbericht kunnen toekomstgerichte verklaringen zijn en zijn geen garanties voor toekomstige prestaties of resultaten en houden een aantal risico\’s en onzekerheden in.

Contact: Houston Natural Resources CorpE-mail: [email protected]Houston Texas USA.Telefoon: (757) 707-4563

Contactgegevens:

Houston Natural Resources Corp
E-mail: [email protected]
Houston Texas USA.
Phone: (757) 707-4563
Tags:   Dutch, United States, Wire