header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


4 momenten waarop stellen een levensverzekering kunnen overwegen

Jan 19, 2023 8:49 AM ET

Als het serieus wordt in een relatie, volgen er vaak serieuze gesprekken. Praten over de grote levensgebeurtenissen, van trouwen en settelen tot kinderen krijgen en een gezin stichten, kan kansen, opwinding en soms stress opleveren. Bij veel van de grote momenten die paren samen doormaken, horen financiële discussies, waaronder levensverzekering. Dat komt omdat een levensverzekering de geliefden financieel helpt beschermen. Hier zijn vier levensfasen die een goed moment kunnen zijn om een levensverzekering te bespreken:

Bij het trouwen

Huwelijk is een grote verbintenis en een grote stap in elke relatie – het markeert het begin van een nieuwe levensperiode voor een stel. Koppels combineren veel, zo niet alle aspecten van hun leven samen – inclusief de financiën.

“Dit is een tijd waarin koppels samenwerken en samen nieuwe doelen stellen,” zei Wealth Management Advisor Charles Irvin van Luca Partners, een Northwestern Mutual Private Client Group firma. “Deze doelen, zoals het kopen van een nieuw huis, een vakantie- of huurhuis, of het plannen van het pensioen, zijn vaak alleen haalbaar door hun gezamenlijke inspanningen. Het bereiken van deze doelen veroorzaakt een nieuwe wederzijdse financiële afhankelijkheid die vóór het huwelijk niet bestond. Levensverzekeringen en andere planningsstrategieën kunnen een overlevende echtgenoot financiële bescherming bieden als de ander te vroeg zou overlijden.”

Tijdens open inschrijving

Open inschrijvingsperiode is elk jaar het moment waarop werknemers hun verzekeringspolissen kunnen aanpassen of wijzigen. Samen met de ziekteverzekering, tandartsdekking en vison, is dit een kans voor paren om hun werknemer gesponsorde levensverzekering dekking te bespreken. Dit kan een moment zijn om begunstigden te wijzigen, algemene behoeften te overwegen en aanvullende dekking te kiezen. Echtparen kunnen overwegen hun partner of echtgenoot als begunstigde aan te wijzen. Dat kan een stel helpen zich zekerder te voelen over hun financiën en minder zorgen te maken over wat er in het verschiet ligt.

Bij het stichten van een gezin

Het krijgen van kinderen is een spannende tijd, maar ook een tijd die grote veranderingen met zich meebrengt. Een gezin stichten vergt veel planning, van maaltijden en kleding tot medische rekeningen en schoolkosten, om nog maar te zwijgen van alle onverwachte problemen die zich kunnen voordoen. Bovendien hebben de ouders nu een kind dat van hen afhankelijk is.

“Een levensverzekering helpt het gezin financieel te beschermen als er iets met een of beide ouders gebeurt,” zei Irvin. “Als een ouder van jonge kinderen zou overlijden, zijn de gevolgen voor het gezin verstrekkend. Een goede levensverzekeringsplanning kan ervoor zorgen dat financiële zaken niet tot die zorgen behoren. De familie kan zich richten op het aanwezig zijn voor elkaar, rouwen en genezen zonder te hoeven stressen over geld.”

Bij het overwegen van hun nalatenschap

Een permanente levensverzekering, zoals gehele levensverzekering of universele levensverzekering, kan veel voordelen hebben, waarvan niet de minste de kans is voor een echtpaar om een blijvende visie voor de toekomst te creëren. “De gegarandeerde overlijdensuitkering biedt de mogelijkheid om iets na te laten aan kinderen en kleinkinderen, of een liefdadigheidslegaat te vervullen,” zei Irvin. “De hefboomwerking en belastingvoordelen van een levensverzekering maken het een van de meest efficiënte instrumenten die beschikbaar zijn om de erfenis te creëren die onze klanten wensen.”

Source: Northwestern Mutual

Contact: Don Klein, 1-800-323-7033

Contactgegevens:

Name: Don Klein
Email: [email protected]
Job Title: Assistant Director - Field & National Grassroots Public Relations

Tags:   Dutch, United States, Wire