header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


5 dingen die u kunnen helpen bij uw pensioen

Jan 19, 2023 8:39 AM ET

Syndicated release

Pensioen is iets om naar uit te kijken. Geen vergaderingen meer, geen deadlines en veel vrije tijd om aan hobby\’s te werken – wat is er mooier? Maar misschien mist u juist de structuur en het doel van uw oude werkdag. Het gepensioneerde leven is anders dan het beroepsleven, en om je eraan aan te passen moet je misschien je mentaliteit en gewoonten veranderen. Het is mogelijk om met enige planning en voorbereiding gemakkelijk met pensioen te gaan, dus hier zijn enkele dingen om vroeg in je carrière over na te denken, zodat je beter in staat bent om met pensioen te gaan:

Let op de financiën

Een deel van de ongerustheid rond pensioen kan voortkomen uit het voor de hand liggende gebrek aan werkgerelateerde inkomsten. U kunt vroeg beginnen met sparen voor uw pensioen door gebruik te maken van de fiscaal gefaciliteerde pensioenrekeningen van uw werkgever. Er zijn verschillende soorten fiscaal gefaciliteerde rekeningen die gebruikt kunnen worden voor pensioensparen, zoals 401(k)s en IRAs. Deze rekeningen bieden speciale belastingvoordelen die u kunnen helpen om meer geld te sparen voor uw pensioen. Zo worden 401(k)-bijdragen meestal gedaan met dollars vóór belasting, wat betekent dat ze uw belastbaar inkomen voor dat jaar verlagen. Bovendien bieden veel 401(k) plannen werkgeversbijdragen, die uw spaargeld nog verder kunnen verhogen.

U kunt ook werken aan het wegnemen van financiële angsten door een gezond financieel plan op te stellen voor uw pensioenjaren, misschien samen met een financieel adviseur. Zonder een plan kan het moeilijk zijn om te weten hoeveel geld u moet sparen en hoe u uw middelen het beste kunt investeren. Een pensioenplan zal waarschijnlijk rekening houden met uw verwachte pensioenleeftijd, uw gewenste levensstijl en, indien mogelijk, uw gezondheidstoestand.

Hobby\’s en connecties ontwikkelen

Werk bepaalt het leven op manieren die we niet volledig begrijpen tot we met pensioen gaan. Het zorgt voor routine en structuur; het vergemakkelijkt interacties met andere mensen en helpt ons vriendschappen en betekenisvolle relaties op te bouwen. De hobby\’s en connecties die u nu creëert, kunnen u helpen u voldaan te voelen bij uw pensionering. Hobby\’s kunnen van alles zijn, van het neerpennen van dat idee voor een mysterieuze roman dat je al jaren hebt, tot het leren van nieuwe vaardigheden zoals het bespelen van een instrument of het oplossen van sudoku-puzzels. Het is ook belangrijk om te bedenken hoe uw sociale omgeving eruit zal zien. Als u van plan bent om in een pensioneringsgemeenschap te gaan wonen, bent u misschien al in de buurt van andere mensen met wie u vriendschappen kunt opbouwen. Als u van plan bent om thuis te blijven wonen, kan het helpen om deel te nemen aan activiteiten in het buurthuis of om buren, vrienden en familieleden te bereiken.

Verzekeren

Een permanente levensverzekering zoals universal life insurance of whole life insurance biedt financiële bescherming voor uw dierbaren, wat vooral nuttig kan zijn als u de kostwinner bent in uw huishouden. Een permanente levensverzekering heeft een gegarandeerde uitkering bij overlijden, zodat u een nalatenschap kunt achterlaten. Universele levensverzekeringen en levensverzekeringen met een heel leven hebben verschillende extra voordelen, waaronder een contante waarde die in de loop van de tijd groeit. U kunt de contante waarde om welke reden dan ook lenen. Dit kan nuttig zijn bij pensionering tijdens marktdalingen wanneer u minder van uw pensioenrekeningen wilt opnemen. Het kan u ook helpen de belastingen te beheren.

Het primaire doel van een permanente levensverzekering is het verstrekken van een overlijdensuitkering. Door de opgebouwde waarde van een permanente levensverzekering te gebruiken om het pensioeninkomen aan te vullen, wordt de overlijdensuitkering verlaagd en kunnen andere aspecten van de polis worden beïnvloed.

Bron: iQuanti

Ik heb hier twee secties geknipt. Deze wordt opgehouden als we ons blijven richten op financiële zaken — voeg in plaats van secties over beleggen iets toe als het hebben van een hobby, het cultiveren van een sociale kring, uitkijken naar een routine, weten waar je wilt wonen, enz. Dat over gezondheid sloeg nergens op omdat mensen daar veel minder controle over hebben (vooral als we ervan uitgaan dat de mensen die dit lezen aan het begin van hun carrière staan). Senioren krijgen na hun 65ste ook een ziektekostenverzekering, dus de aanbeveling om een eigen ziektekostenverzekering te nemen zou niet werken. [SB1] [SB1]

Als we het hebben over pensioen en permanente levensverzekering, is het in de meeste gevallen het beste om de contante waarde te noemen waartegen je kunt lenen. [SB2] [SB2]

Contactgegevens:

Name: Michael Bertini
Email: [email protected]
Job Title: Consultant

Tags:   Dutch, United States, Wire