header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


CEO Connection kondigt de winnaars van de Economic Justice Awards voor de middenmarkt aan

Jan 19, 2023 10:41 AM ET

Syosset NY, 16 januari 2023 – CEO Connection kondigt met trots de ontvangers aan van de 2023 Mid-Market Economic Justice Awards.

De Economic Justice Awards erkent Mid-Market bedrijven die verandering, innovatie en normen voor uitmuntendheid beïnvloeden, terwijl ze van gelijke kansen in hun bedrijven en gemeenschappen een manier van leven maken en niet slechts een slogan.

Bedrijven werden geëvalueerd op basis van hun resultaten op de volgende gebieden: Board Diversity, C-Suite Diversity, Supply Chain Diversity, Workforce Diversity en Community Engagement. Op basis van hun scores kregen bedrijven de volgende prestatieniveaus toegekend: Economic Justice Champions of Economic Justice Advocates.

“Als we diversiteit omarmen en degenen die buitengesloten of gemarginaliseerd zijn erbij betrekken, stellen we niet alleen een voorbeeld voor iedereen om te zien, maar geven we ook hoop aan degenen die vaak geen hoop hebben”, zegt Kenneth Beck, CEO van CEO Connection. “Deze opmerkelijke bedrijven en hun leiders hebben niet alleen vakjes aangevinkt, ze hebben actie ondernomen en resultaten geboekt. Het is ons een genoegen hen te erkennen.”

De CEO Connection Mid-Market Economic Justice Awards ontvangers zijn:

Economic Justice Champions

  • Altimerik Corporation
  • DC Water
  • Luminis Health
  • Oportun, Inc.

Economic Justice Advocates

  • Denny\’s Corporation
  • Mathematica

Over CEO Connection CEO Connection is de enige lidmaatschapsorganisatie ter wereld die uitsluitend is voorbehouden aan CEO\’s van bedrijven in het middensegment met een omzet tussen $100 miljoen en $3 miljard. Ontworpen om u aangepaste en gepersonaliseerde toegang te bieden tot mensen, informatie, middelen en mogelijkheden die uw carrière zullen verbeteren, u tijd zullen besparen en u geld zullen opleveren, verbindt CEOC u met de mensen die u moet ontmoeten, de middelen die u nodig hebt en oplossingen voor de unieke uitdagingen waarmee u wordt geconfronteerd! Met meer dan 17.000 middenmarkt CEO\’s in onze gemeenschap, functioneert CEOC als een proactief peer netwerk waar de connecties voor u worden gemaakt.

Voor meer informatie, bezoek CEO Connection, en blijf in contact op Twitter @CEOConnection, LinkedIn, en Facebook.

Voor media-interviews kunt u contact opnemen met Neil Foote, Ascendant Group Branding, [email protected], 214.448.3765.

Contactgegevens:

Name: Neil Foote
Email: [email protected]

Tags:   Dutch, United States, Wire