header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Het belang van bootveiligheid

Jan 19, 2023 8:42 AM ET

Varen kan een leuke en bevredigende ervaring zijn voor het hele gezin, mits alles op de juiste manier verloopt. We hebben het niet over het onderhandelen over bootleningen en het zoeken naar de beste deal. Het doornemen van veiligheidsprotocollen en het controleren van apparatuur moet deel uitmaken van de routine voor een eerste booteigenaar of zelfs een doorgewinterde mariner.

Voorschriften voor veiligheidsopleidingen voor boten in uw staat

Vertig staten in de Verenigde Staten en alle provincies in Canada hebben wettelijke vereisten dat booteigenaren veiligheidsopleidingen voor booteigenaren volgen voordat ze hun vaarbewijs krijgen. Dat geldt ook voor waterscooters (PWC\’s), door de US Coast Guard geclassificeerd als elk gemotoriseerd vaartuig met een lengte van minder dan zestien voet dat door één persoon wordt bediend.

De veiligheidslessen voor waterscooters omvatten instructies over alles van de basis van het omgaan met de boot tot het lezen van het weer. Ze zijn ook gericht op het naleven van alle voorschriften en het samenwerken met de ordehandhavers die in de wateren patrouilleren. Schippers zouden deze lessen moeten volgen, zelfs als dat niet verplicht is. Als het gaat om varen, is er altijd wel iets nieuws te leren.

Vijf veiligheidsvoorzieningen die je nodig hebt op je boot

De integriteit van het vaartuig zelf moet je eerste prioriteit zijn. Een boot die lekt of een motor die niet optimaal functioneert kan dodelijk zijn. Met een auto kunt u uitstappen en weglopen als hij kapot gaat. Slecht functionerende boten veroorzaken verdrinking en ernstige verwondingen. Om die te voorkomen, moet u ervoor zorgen dat uw boot het volgende heeft:

  • Levensvesten of PFD\’s: U kunt passagiers en uzelf beschermen door de boot te voorzien van reddingsvesten en draagbare persoonsdrijfmiddelen, maar hun aanwezigheid alleen is geen garantie voor veiligheid. Het is de verantwoordelijkheid van de bootexploitant om ervoor te zorgen dat iedereen op de boot deze middelen draagt.
  • Wegwerpbare drijfmiddelen: Boten moeten gemakkelijk wegwerpbare drijfmiddelen hebben, zoals de waterreddingsring. U kunt ook een drijfkussen gebruiken. Er zijn er verschillende op de markt. Het belangrijkste kenmerk van al deze hulpmiddelen is dat er een touw of lijn aan vastzit om iemand in nood weer in de boot te trekken.
  • Brandblussers: Boten van minder dan zesentwintig voet lang hebben minstens één brandblusser van het type B-1 nodig. Boten van zesentwintig tot veertig voet hebben twee brandblussers nodig. Zorg ervoor dat u dit voorschrift voortdurend herziet, aangezien de technologie op het gebied van brandblussers vaak wordt bijgewerkt. Controleer de vaarwetten van uw staat voor meer informatie.
  • Flares en vlaggen: Boten die kapot gaan moeten zichtbaar zijn voor de kustwacht en ander reddingspersoneel om ze te vinden. Geef uw boot vuurpijlen mee voor nachtelijke waarschuwingen en vlaggen om andere vaartuigen overdag te signaleren.
  • Hoorns en fluitjes: Het blazen van een hoorn of fluitje als u in nood bent of als u aangeeft dat u eraan komt, kan uw leven en dat van andere schippers en zwemmers redden. Hoorns en fluitjes zijn een veiligheidsvoorziening waarmee booteigenaren creatief kunnen zijn, want elk hard geluid werkt.

The Bottom Line

Be prepared before you boat. Het belangrijkste om te onthouden is dat veiligheid een prioriteit moet zijn voordat u de steiger verlaat en terwijl u op het water bent. Voorzie de boot van zwemvesten, een werpbaar drijfmiddel, brandblussers, vuurpijlen en signaalvlaggen. Zorg voor een hoorn of fluit om andere boten te signaleren. Door aan deze behoeften te voldoen voordat u aan boord gaat, voelen uw passagiers zich veiliger en zorgt u ervoor dat uw tijd als booteigenaar gezond en plezierig is.

SPONSORED CONTENT

Contactgegevens:

Name: Michael Bertini
Email: [email protected]
Job Title: Consultant

Tags:   Dutch, United States, Wire