header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


HNRC 2023 UPDATE BRIEF AAN AANDEELHOUDERS

Jan 19, 2023 9:28 AM ET

HOUSTON, 12 jan. 2023 – Houston Natural Resources Corp. (OTC: HNRC) (“HNRC of de Onderneming”) heeft zijn aandeelhouders een samenvatting gegeven van zijn recente zakelijke ontwikkelingen, belangrijke verwezenlijkingen, alsmede enig inzicht gegeven in de strategische richting voor 2023 en daarna.

Dear Shareholders,

Onze onderneming is toegewijd aan het verhogen van de aandeelhouderswaarde en heeft in 2022 de volgende prestaties geleverd:

  • Het dividend van de spin-off van activa aan de aandeelhouders van Worldwide Diversified Holdings, Inc. (“WDHI”), een dochteronderneming waarin HNRC een meerderheidsbelang heeft, is voltooid en zal haar niet-energieactiva uitbreiden als gediversifieerde holding. Het dividend zal door de transferagent op de rekeningen van de aandeelhouders worden bijgeschreven wanneer het FINRA-onderzoek is voltooid en vervolgens zal een registratieverklaring worden ingediend. Het bedrijf heeft nog geen definitieve datum, maar zal de aandeelhouders op de hoogte houden van de voortgang.
  • Kocht een belang van 9,9% in Cunningham Energy, LLC en kondigde vandaag aan dat het zijn intentieverklaring om een extra belang, voor maximaal 100%, in Cunningham Energy, LLC te verwerven heeft verlengd tot uiterlijk 31 maart 2023. Een onafhankelijk ingenieursbureau heeft een evaluatie uitgevoerd van de olie-& gasactiva van Cunningham Energy. De geschatte waarde van de pachtpositie van het bedrijf per 18 mei 2022 bedraagt 218 miljoen dollar, ervan uitgaande dat het huidige voorgestelde boorprogramma van 40 putten wordt voltooid.

In 2023 wil de onderneming haar strategieën ten gunste van de aandeelhouders verder uitvoeren:

  • Het bedrijf schakelt een underwriter in voor een toezegging van $10 miljoen dollar voor een hogere notering aan een grote beurs in 2023.
  • De onderneming wil zich richten op het realiseren van de waarde op het totaal van $1,15 per aandeel in de huidige getaxeerde energie activa in handen van haar dochterondernemingen ten behoeve van de aandeelhouders.
  • De onderneming evalueert bijkomende overnames in de energie- en energiedienstensector om waarde voor de aandeelhouders te creëren,
  • Het bedrijf is van plan door te gaan met het sponsoren van bijkomende SPAC-investeringen. Het bedrijf sponsorde in het eerste kwartaal van 2022 een succesvolle NYSE-notering van een op energie gerichte SPAC. Het bedrijf richt zich momenteel op een tweede op energie gerichte SPAC die in 2023 op de beurs zal worden genoteerd en evalueert momenteel andere SPAC-mogelijkheden voor notering op grote beurzen. Deze strategie zal resulteren in een dividend voor haar aandeelhouders, na afloop van de lock-up periode, op elk van de SPAC-investeringen. Dit zou driemaandelijkse dividenden opleveren tot 2023 – 2024.
  • CEO Frank Kristan bespreekt dividenden, overnames en 2023 op “The Street Reports Podcast,” Luister hier naar:https://thestreetreports.com/houston-natural-resources-otc-hnrc-ceo-frank-kristan-discusses-dividends-acquisitions-and-2023-on-the-street-reports-podcast-listen-now

Ik ben erg enthousiast over de enorme kans die we voor ons hebben, en ik ben ervan overtuigd dat we het team hebben om die te benutten. Wij danken u voor uw voortdurende steun en wensen u een voorspoedig 2023.

Over Houston Natural Resources Corp

Houston Natural Resources Corp (www.hnrcholdings.com) (OTC: HNRC). De onderneming is een gediversifieerde holding met bedrijfsactiviteiten en investeringen. De portefeuillebedrijven omvatten investeringen in energie, informatietechnologie en gezondheidszorg.

FORWARD-LOOKING STATEMENTS:

Dit persbericht kan “toekomstgerichte verklaringen” bevatten in de zin van de Private Securities Litigation Reform Act van 1995. Andere verklaringen dan verklaringen over historische feiten in dit persbericht kunnen toekomstgerichte verklaringen zijn en zijn geen garanties voor toekomstige prestaties of resultaten en houden een aantal risico\’s en onzekerheden in.

Contact: Houston Natural Resources CorpE-mail: [email protected]Houston Texas USA.Telefoon: (757) 707-456.


Tags:   Dutch, United States, Wire