header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Hoe te besparen op trouwjurken in 2023

Jan 19, 2023 9:41 AM ET

De gemiddelde kosten van een trouwjurk variëren afhankelijk van de ontwerper, het soort stof en versieringen die worden gebruikt, en andere factoren. Over het algemeen kunnen de meeste toekomstige bruiden verwachten tussen de $1.000 en $3.000 uit te geven voor hun jurk. Jurken nemen meestal ongeveer 10-15% van uw bruiloft budget. Met behulp van een bruiloft budget calculator kunt u schatten hoeveel u zult uitgeven in elke grote categorie.

Zelfs als je een bruiloft budget calculator gebruikt en je vindt dat deze getallen je nog steeds nerveus maken, zijn hier een paar tips om geld te besparen op een trouwjurk in 2023:

  • Winkel altijd rond en vergelijk prijzen: Kijk naar verschillende winkels en websites om te zien welke opties beschikbaar zijn en tegen welke prijspunten. Dit zal je helpen begrijpen wat de tarieven zijn voor verschillende stijlen en merken.
  • Overweeg het kopen van een tweedehands of zacht gebruikte jurk: U kunt vaak grote deals vinden op zacht gebruikte trouwjurken. Kijk op online marktplaatsen zoals Still White, Once Wed en Preowned Wedding Dresses, of kijk of lokale consignatiewinkels trouwjurken aanbieden.
  • Huur een jurk in plaats van te kopen: Veel formele kledingwinkels en websites bieden jurkverhuur, wat een budgetvriendelijker alternatief kan zijn voor de aankoop van een nieuwe jurk.
  • Kies een minder dure stof: Trouwjurken van satijn, zijde en kant zijn duurder dan die van katoen, polyester of chiffon.
  • Kijk voor kortingen: Kijk uit naar uitverkoop en aanbiedingen bij bruidswinkels, en wees niet bang om te onderhandelen met de verkoper om te zien of ze bereid zijn je een betere prijs te bieden.

Waar vind je afgeprijsde trouwjurken

Er zijn genoeg plekken om je perfecte jurk te vinden voor een betaalbare prijs. Kijk eens bij:

  • Online marktplaatsen: Websites zoals Still White, Once Wed, en Preowned Wedding Dresses bieden voorzichtig gebruikte trouwjurken aan tegen gereduceerde prijzen.
  • Warenhuizen: Sommige warenhuizen, zoals David\’s Bridal en JC Penney, hebben een selectie trouwjurken tegen budgetvriendelijkere prijzen.
  • Off-the-rack bruidswinkels: Veel bruidswinkels bieden off-the-rack jurken die onmiddellijk beschikbaar zijn in plaats van een jurk op maat te bestellen. Deze jurken kunnen minder duur zijn dan op maat bestelde jurken.
  • Huren: Het huren van een trouwjurk kan budgetvriendelijker zijn dan er een te kopen. Veel formele kledingwinkels en websites bieden jurkverhuur opties.
  • Sample sales: Veel bruidswinkels hebben sample sales, waar je tegen een gereduceerde prijs een jurk kunt kopen die gebruikt wordt om te laten zien. Deze verkoop wordt meestal gehouden aan het einde van het seizoen of wanneer de winkel op zoek is om ruimte te maken voor nieuwe stijlen.

Bottom Line

Het plannen van een bruiloft kan ongelooflijk duur zijn, en een van de duurste investeringen is meestal de jurk. Gelukkig zijn er verschillende strategieën die u kunt gebruiken om te besparen op uw trouwjurk zonder in te boeten aan stijl of kwaliteit. Online winkelen kunt u bladeren tientallen meer opties dan een bruidsboetiek kan bieden, en je kunt vaak grote deals te vinden op eBay of andere veilingsites.

Extra, het kopen van het rek, in plaats van het bestellen van een op maat gemaakte jurk, kan honderden, zo niet duizenden dollars besparen, terwijl nog steeds het vinden van iets moois en geschikt. Zoeken in tweedehandswinkels of consignatiewinkels is ook een optie die veel bruidsparen over het hoofd zien; je zult versteld staan van de designerjurken die op sommige van deze plaatsen te vinden zijn voor een fractie van de prijs. Met al deze geldbesparende tips vindt u diezelfde droomjurk voor minder.

Contactgegevens:

Name: Michael Bertini
Email: [email protected]
Job Title: Consultant

Tags:   Dutch, United States, Wire