header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Phoenix American Financial Services en PAFS Ireland, Ltd. kondigen voortdurende zakelijke groei en uitbreiding van haar aanwezigheid in Ierland in 2022 aan

Jan 19, 2023 9:37 AM ET

Prestaties voor het jaar weerspiegelen breed dienstenpakket voor luchtvaart ABS en andere gestructureerde financieringsvehikels.

Phoenix American Financial Services en haar dochteronderneming PAFS Ireland, Ltd. (samen “Phoenix American”), kondigt een robuuste groei en de ontwikkeling van zakelijke lijnen aan voor 2022. (samen “Phoenix American”), kondigen robuuste groei en ontwikkeling van bedrijfslijnen aan voor 2022 met een overeenkomstige toename in personeel en fysieke voetafdruk voor haar kantoor in Shannon, Ierland. Het bedrijf blijft de toonaangevende leverancier van haar diensten aan de luchtvaart asset-backed securitization (ABS) industrie voor commerciële vliegtuigleasing met een uitbreiding van het dienstenaanbod naar aanvullende gestructureerde financieringsvehikels.Managing Agent Services for Aviation ABSIn 2022 zette Phoenix American haar leidende rol in de sector voort als managing agent bij uitstek voor luchtvaart ABS-transacties, evenals de uitbreiding van haar corporate services en fund accounting-diensten voor leaseplatforms, warehouses en andere financiële structuren gesponsord door grote vliegtuigleasemaatschappijen. Highlights voor 2022 zijn onder meer:

  • Het totale beheerde vermogen van Phoenix American steeg tot meer dan $ 45 miljard in 2022, wat diensten voor meer dan 2000 vliegtuigen vertegenwoordigt.
  • Tijdens 2022 vertrouwden verschillende ABS-sponsors Phoenix American toe om de administratie over te nemen van bestaande structuren die door andere zakelijke dienstverleners werden beheerd, wat bijdroeg aan de bedrijfsgroei.
  • Het PAFS Ierland-kantoor in Shannon, Ierland bleef zijn personeel uitbreiden en heeft nu meer dan tachtig mensen in dienst om luchtvaartleaseklanten te bedienen.
  • Toevoeging van kantoorruimte voor het Ierse kantoor vergrootte de aanwezigheid van het bedrijf in Shannon met meer dan 25%.
  • Het PAFS-kantoor in Shannon vierde in 2022 zijn vijftienjarig bestaan.
  • Phoenix American was in 2022 aanwezig op alle belangrijke industrieconferenties. John McInerney, managing director van PAFS Ireland modereerde in mei 2022 een paneldiscussie op de Airline Economics-conferentie in Dublin. Robert Cassidy, senior manager van PAFS Ireland, modereerde een paneldiscussie op de Airline Economics-conferentie in New York in oktober 2022.
  • Ook in oktober 2022 nam PAFS Ireland deel aan het Cancer Clinical Research Trust (CCRT) liefdadigheidsvoetbaltoernooi dat werd georganiseerd door Carlyle Aviation Partners in Dublin, Ierland. Het evenement brengt jaarlijks meer dan 175.000 euro op voor borstkankeronderzoek.

“We zijn zeer verheugd over het uitgebreide dienstenpakket dat we aan onze groeiende klantenkring kunnen bieden”, zegt Joseph Horgan, Senior Vice President bij Phoenix American. “We hebben ons dienstenaanbod verbreed en verdiept en kijken uit naar een zeer robuust 2023.””Het is een geweldige reis geweest voor het bedrijf in Ierland in de afgelopen vijftien jaar,” zei John McInerney, Managing Director bij PAFS Ierland. “We zijn erg enthousiast over de toekomst en de voortdurende investeringen in onze mensen en onze fysieke aanwezigheid zorgen ervoor dat we goed gepositioneerd zijn om onze luchtvaartklanten te ondersteunen en het bedrijf verder te laten groeien.”

Contactgegevens:

Name: Robert Cassidy
Email: [email protected]
Job Title: Senior Manager, PAFS, Ireland, Ltd.

Tags:   Dutch, United States, Wire