header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Wat zijn de voor- en nadelen van een boot?

Jan 19, 2023 8:44 AM ET

Een geweldige ervaring op andermans boot kan nieuwe booteigenaren inspireren. Passagier zijn is echter niet hetzelfde als eigenaar zijn van een boot. U krijgt nog steeds de vrijheid van het varen op open water, maar u krijgt te maken met bootleningen, onderhoudskosten, reparaties en hoge gasprijzen om er te komen.Er is een oude grap dat de beste dagen van bootbezit de dag zijn dat u de boot koopt en de dag dat u hem verkoopt. Als je dat gelooft, koop dan geen boot. U zult al uw tijd doorbrengen met wachten tot er iets misgaat en de vreugdevolle momenten missen die u met vrienden en familie kunt beleven. Zoals alles in het leven zijn er voor- en nadelen. Hier is onze kijk daarop:

Pros van bootbezit

Voordat u die documenten voor goedkeuring van de lening indient, denk dan eens na over uw eerste vaarervaring. Alles waar u van houdt is beschikbaar voor u met een klik op de verzendknop. Wilt u het? Als het antwoord ja is, dien dan de leningaanvraag in.Als je nog steeds onzeker bent, bekijk dan de onderstaande lijst met voordelen om te versterken waarom je in de eerste plaats hebt besloten dit te doen.

  • Fellowship: Het bezitten van een boot biedt mogelijkheden voor gemeenschap met familie en vrienden die door geen enkel ander recreatievoertuig worden geëvenaard. Afhankelijk van wat u koopt, kunt u zeilen, waterskiën, vissen of cruisen met de mensen waar u het meest van geniet. Boten helpen je om je los te koppelen van de digitale wereld en aanwezig te zijn.
  • Flexibiliteit: Kleinere boten kunnen varen op vijvers, meren, rivieren en langs de oceaan. Grotere boten kunnen grote afstanden afleggen naar plaatsen die je nog nooit hebt gezien, zelfs naar andere landen als je vaartuig zeewaardig genoeg is voor oceaanreizen. Deze flexibiliteit maakt het heel moeilijk om je te vervelen als booteigenaar.
  • Bereikbaarheid: Boten zijn niet zo duur als je zou denken. Je kunt een kleine vissersboot kopen voor minder dan 5.000 dollar. Gebruikte speedboten beginnen rond de $10.000. Nieuwe boten zijn duurder, maar bootleningen kunnen 10-20 jaar duren met lage maandelijkse betalingen. De prijs is een verkoopargument om een boot te kopen, geen afschrikmiddel. Kijk rond voor de beste aanbiedingen.

Cons of Boat Ownership

Boten zijn een luxeartikel. Ze zijn niet zoals een auto waar je elke dag mee gaat rijden. Je gebruikt hem zelden, tenzij je een baan op het water hebt, maar je betaalt het hele jaar door onderhoudskosten. Bootkopers die dat niet begrijpen op het moment van aankoop zullen zich ellendig voelen. Dit zijn de “nadelen” die hen het meest zullen opvallen.

  • Infrequent gebruik: Uit een onderzoek van Bass Boats in 2013 blijkt dat de gemiddelde booteigenaar in de Verenigde Staten zijn boot slechts 10,2 dagen per jaar gebruikt. Dat is ongeveer 245 uur op het water. Houd dat getal in gedachten voordat u gaat winkelen. Het moet u helpen beslissen hoeveel u wilt uitgeven.
  • Onderhoudskosten: De stickerprijs van de boot is misschien goedkoop, maar onderhoudskosten omvatten schoonmaken, reparaties, opslag in het laagseizoen en benzine tanken telkens als u de boot gebruikt. Voeg daar een hobby als waterskiën of vissen aan toe en die kosten lopen nog verder op. Booteigenaren hebben een apart budget nodig om dit alles te dekken.

The Bottom Line

Booteigendom heeft alles te maken met perspectief. Als u zich concentreert op de positieve aspecten van bootbezit, zoals vriendschap, flexibiliteit en betaalbaarheid, zult u genieten van uw tijd als kapitein van uw vaartuig. U zult ongelukkig zijn als het onregelmatige gebruik en de onderhoudskosten u parten spelen. Misschien is een motorfiets of een camper een betere keuze voor u. SPONSORED CONTENT

Contactgegevens:

Name: Michael Bertini
Email: [email protected]
Job Title: Consultant

Tags:   Dutch, United States, Wire