header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Advocatenkantoor uit Atlanta dient justitie via de nieuwste technologie: The Law Office of Nigel Phiri, lanceert eigen clientgerichte app om meer resultaten te behalen voor clienten – Lawyer News

Jan 20, 2023 5:13 AM ET

ATLANTA, GA/LAWTEGIC LAWYER NEWS/ JANUARI 16, 2023 / Sinds de opening van haar deuren meer dan een jaar geleden, is het Law Office of Nigel Phiri een van de weinige van een groeiend aantal solo- en kleine advocatenkantoren die de toekomst van een digitale rechtspraktijk voor de 21este eeuw vormgeven.

Een digitale rechtspraktijk voor de 21e eeuw

Om zijn cliënten de beste service te bieden en een echte differentiator te creëren in de markt voor juridische diensten, Nigel Phiri heeft een eigen mobiele telefoonapplicatie ontwikkeld en geïmplementeerd die volledig is afgestemd op het stroomlijnen, intuïtief en klantvriendelijk maken van het proces van zaakbeheer. Het is de ultieme one-stop plek voor het opnemen, uploaden en opslaan van gezondheidsinformatie van cliënten, foto\’s en bewijsmateriaal, en het bekijken van de status van een zaak in real-time. Cliënten kunnen een duidelijke tijdlijn zien van hun zaken die zich in bepaalde stadia ontwikkelen. “Mensen willen toegankelijkheid”, merkt Nigel op, en zijn app, samen met de best-in-class case management software van het kantoor in combinatie met een consistente persoonlijke verbinding, houdt de cliënten betrokken en op de hoogte van wat de belangrijkste momenten in hun leven kunnen zijn. “Een detailgericht, klantgericht, bewezen en ervaren juridisch team is slechts zo goed als zijn communicatieknooppunt”, zegt Nigel. Al met al is communicatie met de cliënt een van de belangrijkste onderdelen van het succes van elke zaak. Nigel is ervan overtuigd dat de manier waarop zijn systeem is opgezet en werkt, zijn kantoor onderscheidt van de concurrentie. Alle telefoontjes, e-mails en vragen van cliënten worden binnen 24 uur beantwoord. Nigel\’s best-in-class software uitgevoerd door zijn deskundige juridische team beheert zaken vlekkeloos, zelfs als hij in een rechtszaak zit.

Cause and Effect

Voordat hij zijn eigen advocatenpraktijk begon, bereikte Nigel fenomenale resultaten voor zijn cliënten bij een van \’s werelds grootste advocatenkantoren, zoals een $8.800.000 juryuitspraak in een tragische zaak van nalatige beveiliging waarbij een onschuldige 20-jarige jongeman om het leven kwam. Dit was geen alledaagse onrechtmatige doodszaak.

Tegen het volle gewicht en de financiële macht van de verdediging in, won Nigel door te bewijzen dat de eigenaar van het pand geen onderzoek had gedaan naar de objectieve misdaadgegevens uit de buurt, en daardoor de basisplicht om mensen op het terrein te beveiligen had geschonden. Het incident vond plaats in een motel, wat op zich al een uitdaging was omdat veel van de duidelijkere gevallen van nalatige beveiliging zich concentreren rond concertzalen en eigenaren die hun eigendom openstellen voor grotere aantallen gasten en genodigden.

Hoewel de financiële prijs indrukwekkend is, was het de angst van de ouders van de jongeman die Nigel en zijn team ertoe aanzette het hardst te vechten voor een juridische overwinning. De moeder, overmand door verdriet, was niet in staat om deel te nemen aan de zaak. De vader, een voormalig militair, had zijn zoon en beste vriend verloren die een mooie toekomst tegemoet ging door de nalatigheid van anderen.

“De beloningen zijn veel meer dan materieel wanneer het je werk is om te vechten voor de gewone mensen van Georgia,” zegt Nigel.

The Devil is in the Details

Nigel brengt een op technologie gebaseerde focus op depositievoorbereiding als onderdeel van zijn uitgebreide processtrategie. Hij werkt ook samen met een bedrijf dat hun cliënten lasergericht begeleidt. De nadruk ligt op actief luisteren tijdens het proces en vervolgens het ondergaan van een volledige “stresstest” met meerdere oefensessies met rollenspellen. Cliënten kunnen dan de semantische trucs van de advocaten van de verdediging begrijpen en eventuele juridische landmijnen opsporen.

Deze strategieën hebben hun vruchten afgeworpen in andere grote schikkingen voor nalatige beveiliging. In een daarvan had de persoon een romantische relatie die slecht eindigde, en hij voelde zich extreem bedreigd door zijn voormalige partner. Hij ging naar de politie, maar die ondernam geen actie zoals zo vaak het geval is in huiselijke situaties. Twee dagen later verscheen de voormalige minnaar bij zijn appartement en schoot de man dood. Nigel kon bewijzen dat de beveiliging van het appartementencomplex ernstig tekortschoot. Hij vocht hard om de sterke verdediging te overwinnen dat dit een gerichte schietpartij was die zou hebben plaatsgevonden ongeacht het niveau van beveiliging dat de verdachte bood. Nigels gedetailleerde focus, cliëntgericht, empathisch advies en raadgeving leidden opnieuw tot een indrukwekkende overwinning tegen de verwachtingen in.

Zelfs de meer gewone auto-ongelukzaken ontsnappen niet aan Nigels aandacht. Het bedrijf neemt een zeer academische en data-gedreven aanpak om het beste resultaat voor hun klanten te garanderen. Met kennis van de vereisten voor commerciële rijbewijzen en testen, samen met het strategisch gebruik van technische gidsen zoals “Rules of the Road: A Plaintiff Lawyers Guide to Proving Liability” heeft ertoe geleid dat Nigel talrijke hoogwaardige schikkingen heeft verkregen voor gewonde cliënten. En als het gaat om bedrijfsaansprakelijkheid, stond Nigel consequent op de eerste plaats in de productie van schikkingen voor heel Atlanta toen hij nog bij zijn vorige advocatenkantoor werkte.

Rebuilding Lives

Meer dan alleen het krijgen van een schikking cheque in iemands handen, The Law Office of Nigel Phiri verbindt zich met haar klanten en ziet de directe resultaten van hun harde werk. Deze inspanningen hebben gezinnen geholpen een nieuw huis te kopen, een nu gehandicapte cliënt geholpen om hun woning toegankelijk aan te passen en hoogtechnologische mobiliteitshulp te installeren, en een oudere cliënt in staat gesteld om comfortabel met pensioen te gaan. Nigel helpt zijn cliënten het trauma van levensveranderende gebeurtenissen te boven te komen en is actief bij de wederopbouw van hun leven.

 

De advocatuur is Nigels passie en enige focus, maar hij blijft dankbaar en nederig in zijn succes en maakt er een punt van dat wanneer mogelijk The Law Office of Nigel Phiri, altijd beschikbaar is om terug te geven aan de Atlanta gemeenschap.

The Law Offices of Nigel Phiri kan worden bereikt op 888-338-HURT en [email protected]

De website is https://www.npesq.com/

Nigel\’s social media zijn onder andere:

Facebook: https://www.facebook.com/nigelthelawyer

Instagram: https://www.instagram.com/nigelthelawyer/

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/nigelthelawyer/

TikTok: https://www.tiktok.com/@nigelthelawyer

YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=qTA_NSrC7oA

Bron:

Law Office of Nigel Phiri, Esquire, LLC

Contactgegevens:

Name: Nigel Phiri
Email: [email protected]
Job Title: Founder/Owner

Tags:   Dutch, United States, Wire