header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Adwerx benoemt Michael Collins tot Chief Executive Officer om de volgende groeifase aan te sturen

Jan 20, 2023 6:58 AM ET

Collins is een veteraan CEO die 25 jaar ervaring in reclametechnologie meebrengt

Durham, N.C., 19 januari 2023 – Adwerx, een toonaangevende leverancier van geautomatiseerde, hyperlokale en gepersonaliseerde digitale reclame, is verheugd de benoeming van Michael Collins als Chief Executive Officer aan te kondigen. Hij volgt Jed Carlson op, lange termijn CEO en oprichter van Adwerx. Michael nam de leiding van Adwerx op zich in het late vierde kwartaal en heeft zich gericht op het vergroten van de operationele efficiëntie en klantenwerving in de vastgoed- en hypotheekverticals, waar het bedrijf al een sterke adoptie heeft gezien bij enkele van de beste makelaars en kredietverstrekkers van het land.

Michael is een ervaren CEO en bestuurslid van reclame- en marketingtechnologiebedrijven. Voordat hij bij Adwerx kwam, was Michael een operationele partner voor private equity bedrijven waar hij bedrijven hielp groeien door het verstrekken van kapitaal en operationele expertise. Voordat hij in private equity werkte, was Collins de CEO van Marketron, het toonaangevende revenue management en generatieplatform voor lokale mediabedrijven dat meer dan $8B aan reclame-inkomsten beheerde voor 6.000 klanten. Hij was ook CEO van Adelphic, het toonaangevende platform voor mobiele en cross-channel programmatische reclame, dat werd overgenomen door Time Inc. Eerder in zijn carrière was Collins de oprichter en CEO van Joule, een digitaal reclamebureau binnen WPP dat kantoren had in de VS, Europa, Azië en APAC.

“Ik ben erg enthousiast om bij Adwerx aan de slag te gaan,” zei Michael Collins. “Adwerx\’s aanpak om ondernemingen en hun topproducenten in staat te stellen klanten te betrekken in lokale markten is zowel uniek als krachtig, wat blijkt uit het enorme succes van het bedrijf met Vastgoed- en Hypotheekbedrijven. Onze focus in 2023 zal zijn om voort te bouwen op de leidende positie van het bedrijf in deze kernverticals en onze klanten te helpen meer van hun marketinginspanningen naar digitaal te verschuiven.”

Het Adwerx-platform richt zich op de volledige set van digitale advertentiebehoeften van de onderneming, inclusief aangepaste advertentie-eenheid creatie, geautomatiseerde campagne opzet en uitvoering, rapportage en meting. Het platform biedt ook elke onderneming met een branded self-service portal toegankelijk door hun individuele producenten die hun eigen merk-compliant campagnes willen uitvoeren. Dit B2B2C-model stelt Adwerx in staat haar zakelijke klanten te bedienen met een platform dat de basisreclame voor de individuele agenten en leningverstrekkers van het bedrijf dekt, terwijl het de omzetmogelijkheden uitbreidt via upsells die worden gekocht in gemerkte \’Producer Portals.\’

Totdat Adwerx\’s geautomatiseerde reclame op de markt kwam, was dit soort gepersonaliseerde reclame een non-starter. Adwerx elimineert de barrières van tijd en compliance normen die nodig zijn om digitale reclame schaal door te werken met elke onderneming partner om parameters vast te stellen bij de lancering. Onder leiding van Collins is het bedrijf van plan zijn succes en reputatie uit te breiden als een betrouwbare leider die digitale reclametechnologie democratiseert voor bedrijven van elke omvang.

Over Adwerx

Adwerx is een toonaangevend digitaal advertentieautomatiseringsplatform dat bekend staat om het helpen van vastgoed- en hypotheekbedrijven om meer zaken te winnen en toptalent te behouden. Schaalbaar voor bedrijven van elke omvang, Adwerx personaliseert reclame met behulp van best practice technieken en rijke boodschap levering voor honderden ondernemingen en hun individuele producenten in de Verenigde Staten en Canada.

Adwerx is op een missie om opnieuw te definiëren hoe de onroerend goed, hypotheek, vermogensbeheer en financiële diensten industrieën nieuwe klanten aantrekken en bestaande klanten koesteren door hen te voorzien van gepersonaliseerde en schaalbare marketing oplossingen om hun bedrijf winstgevend te laten groeien. Ga voor meer informatie naar www.adwerx.com.

Contactgegevens:

Name: Kelly Parisi
Email: kparisi@adwerx.com
Job Title: Public Relations

Tags:   Dutch, United States, Wire