header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


ALM kondigt de lancering aan van het nieuwe ranglijstrapport The Mid-Market 50

Jan 20, 2023 7:21 AM ET

Nieuwe rangschikking van de Top 50 van in de VS gevestigde advocatenkantoren buiten de Am Law 200

New York, NY – 19 januari 2023 – ALM heeft een nieuw rangschikkingsrapport uitgebracht met de naam The Mid-Market Pro 50. Dit rapport rangschikt de top 50 van in de VS gevestigde advocatenkantoren buiten de Am Law 200 die financiële prestaties & bekendmaken aan ALM. Het rapport, dat de belangrijkste prestatie-indicatoren van het fiscale jaar 2021 onderzoekt, bevat ook een rangschikking van de Mid-Market Pro 50 op basis van de inkomsten per advocaat en het aantal advocaten, evenals een analyse van de inkomsten en winstgevendheid per regio in de VS.

De Mid-Market Pro rankings tonen aan hoe goed gerund en concurrerend advocatenkantoren in het middensegment zijn,” zei Hank Grezlak, Editor-in-Chief, Regional Brands & Legal Themes, ALM . “Het is een waardevol onderzoeksinstrument dat belangrijke gegevens verschaft over een zeer belangrijk en levendig segment van de juridische markt. Als iemand die zijn hele carrière over middelgrote advocatenkantoren heeft geschreven, vond ik de ranglijsten verhelderend en ik weet zeker dat ze de basis zullen vormen voor aanvullende analyses en berichtgeving door ons redactieteam voor Law.com.

Key Takeaways uit dit rapport zijn onder andere:

  • De Mid-Market Pro 50 genereerde een gecombineerde omzet van $3,6B in boekjaar 2021, vergeleken met de $3,4B van de Am Law 200-kantoren in de ranglijsten 176 tot 200. De gemiddelde inkomsten en inkomsten per advocaat (RPL) in de Mid-Market Pro 50 in FY 2021 bedroegen $72.1M en $601K, respectievelijk
  • Uitgesplitst naar Amerikaanse HQ-regio, genereerden Mid-Market Pro 50-kantoren met hoofdkantoor aan de westkust de hoogste mediane inkomsten, terwijl in het zuiden gevestigde kantoren (met inbegrip van het zuidoosten en zuidwesten van de VS) de hoogste mediane RPL boekten
  • Mid-Market Pro 50-kantoren met hoofdkantoor in het zuidoosten en zuidwesten van de VS genereerden ook de hoogste mediane winst per advocaat (PPL) en winst per aandelenpartner (PPP)

“ALM\’s inaugurele Mid-Market Pro 50 laat die kantoren zien die actief zijn in een belangrijk en steeds veranderend gebied van het Amerikaanse advocatenkantoorlandschap,” aldus James Willer, Director of Legal Intelligence, ALM . “Nu de juridische markt een post-Covid tijdperk ingaat, kunnen we een aanzienlijke verschuiving verwachten in de manier waarop mid-market bedrijven opereren wat betreft de strategieën, bedrijfsmodellen en transformatieagenda\’s die ze nastreven. Dit zal alleen maar erger worden door de voortdurende opmars van nieuwe concurrenten, zoals ALSP\’s, in deze ruimte.”

“Het rapport evalueert ook aspecten van FY2022 prestaties en winstgevendheid, evenals marktbeoordelingen en voorspellingen voor 2023 verzameld uit ALM\’s driemaandelijkse economische flash survey,” zei Dan Masopust, Legal Analyst, ALM . “Door de antwoorden op de enquête uit te splitsen naar Am Law 200 en mid-market bedrijven konden we een unieke analyse produceren over hoe mid-market bedrijven presteerden in vergelijking met de Am Law 200 in 2022, evenals waar ze denken dat ze naartoe gaan in 2023.”

De gegevens werden verzameld door ALM\’s Survey & Research team en het rapport werd gemaakt in samenwerking met ALM\’s Analisten en Mid-Market Editorial team. De financiële prestaties en personeelsgegevens voor elk kantoor werden door het kantoor aan ALM bekendgemaakt via de AM Law 200/NLJ 500 Survey.

Huidige Law.com abonnees, Law.com Pro Mid-Market leden en Law.com Compass abonnees kunnen nu het volledige rapport downloaden. Klanten van Law.com Compass kunnen de ruwe gegevens downloaden als een excel-spreadsheet.

Over ALM

ALM is het meest vertrouwde media-, informatie- en inlichtingenbedrijf dat zowel de praktijk als de activiteiten van professionals in de juridische, verzekerings-, commerciële vastgoed- en financiële dienstverlening ondersteunt. ALM levert aan meer dan 7 miljoen professionals toonaangevende gegevens, inlichtingen, inzichten, evenementen en doelgroepen die essentieel zijn voor groeiende bedrijven wereldwijd. Bezoek alm.com voor meer informatie, en bezoek www.alm.com/events/ voor informatie over onze komende evenementen. Volg ons op Twitter op @ALMGlobal_.

Contactgegevens:

Name: Eliza Sawyer
Email:[email protected]
Job Title: Marketing Director