header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Analysis Team, Inc. Fuseert met Avant Advisory Group

Jan 20, 2023 5:03 AM ET

Securing Value

 

  • Profitability Improvement / Value Enhancement
  • Mergers & Acquisitions – Quality of Earnings / Sell Side Preparation
  • Post-Acquisition Working Capital / Earnout Disputes Resolution
  • Corporate Governance, Interim C-Suite & CFO Services
  • Distressed – Operational Turnarounds & Financial Restructuring

 

Fusie aankondiging

januari 17, 2023

 

Newport Beach, CA – Avant Advisory Group (https://www.avantadvisory.com/) kondigt aan dat Analysis Team, Inc. (https://analysisteam.com/) haar praktijk met ingang van januari 2023 heeft samengevoegd met Avant.

Al 27 jaar implementeert Analysis Team, Inc. software-oplossingen die bedrijfsprestatie-analyse, financiële planning, prognoses en managementrapportage ondersteunen en klanten helpen om strategische groei te stimuleren en de winstgevendheid te verhogen. Sinds de oprichting in Silicon Valley in 1995 werkt Analysis Team samen met financiële afdelingen en het senior management van middelgrote en grote bedrijven met een omzet van meerdere miljarden dollars, door het aanbieden van advies- en projectmanagementdiensten en full-service turn-key implementatie en ondersteuning van softwareoplossingen.

Analysis Team\’s technische expertise omvat database-, analyse- en planningstoepassingen van toonaangevende softwareleveranciers. Voortbouwend op zijn succesvolle Oracle Essbase en Hyperion praktijk, is het bedrijf ook een gecertificeerde Workday Channel Partner gericht op de implementatie van Adaptive Planning (voorheen Adaptive Insights) en heeft onlangs een partnerschap gesloten met Prophix.

Analysis Team klanten zijn onder andere erkende industrie namen zoals Toyota, Gap, Panda Restaurant Group, Starbucks, Super Micro Computer, Banc of California, First Republic Bank, en vele andere dynamische, middelgrote bedrijven in verschillende industrieën.

Dave Stark , Analysis Team\’s oprichter en voormalig President, heeft zich aangesloten bij Avant Advisory Group om de praktijk verder uit te breiden en te integreren met Avant\’s bestaande diensten, met name door het verstrekken van inzichtelijke data-analyse en financiële planning oplossingen om klanten te helpen winstgevendheid, kasstromen, EBITDA en waarderingen te verhogen.

“Ik ben erg blij om bij Avant Advisory Group te werken en deel uit te maken van zo\’n hoog kaliber en bekwaam team van professionals,” zei Dave Stark . “Het is mijn doel om technologie, analyses en financiële best practices samen te brengen om geïntegreerde oplossingen te leveren die winstgevendheid en groei voor klanten stimuleren. Een Avant Managing Director en Practice Leader zijn is een geweldige manier om dit te bereiken.”

Jim Davidson , Oprichter en President van Avant Advisory Group, zei: “Ik ben vereerd dat Dave Stark, de perfecte professional met uitstekende ervaring en expertise in het werken met enkele van de meest prestigieuze bedrijven van het land, zich bij Avant heeft aangesloten. Dave brengt de indrukwekkende capaciteiten, klanten en strategische partnerships van Analysis Team samen met die van Avant. Samen zijn we gedreven om onze klanten meer dan uitzonderlijke waarde te bieden.”

 

Over Avant Advisory Group

Avant Advisory Group is een vooraanstaand, operationeel gericht financieel advies- en managementadviesbureau. Wij richten ons op bedrijven in het middensegment van de markt door onze financiële en operationele vaardigheden te combineren met de ervaring van Big 4-firma\’s en senior management om waardekansen te identificeren en te implementeren die de cashflow, winstgevendheid en EBITDA verhogen. Klanten vinden onze financiële begeleiding en operationele expertise bijzonder waardevol tijdens perioden van transitie.

Wij concentreren ons op het toevoegen van waarde door middel van winstgevendheid verbetering, diepgaande operationele turnarounds, financiële herstructurering, integratie van financiële planning en analyse oplossingen, interim management, forensische, onderzoek, geschillenbeslechting diensten, en M & A transactie advies. Zie meer informatie over Avant Advisory op www.avantadvisory.com.

Voor meer informatie over de fusie of Avant Advisory Group, neem contact op met James F. Davidson, CM & AA, CM & AP, CTP, CIRA, CPA, CFF, CFE, CGMA, CBA op [email protected] of (949) 417-5708, of Dave Stark op [email protected] of (818) 968-6285.

Avant is christelijk gebaseerd en dient God en onze klanten met de hoogste eer en integriteit.

 

 

4000 Macarthur, East Tower, Suite 600, Newport Beach, CA 92660, Verenigde Staten

Los Angeles Newport Beach Miami New York

Unsubscribe

Contactgegevens:

Name: James F Davidson
Email:[email protected]
Job Title: President

Tags:   Dutch, United States, Wire