header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


iCrowdNewswire biedt nu volledige end-to-end digitale marketingcampagne persberichtversterking inclusief weergave, zoeken, in-feed, native en contextuele reclame

Jan 20, 2023 6:22 AM ET

Miami, Florida – iCrowdNewswire pionierde in 2019 met het targeten en versterken van persberichten met behulp van Google AdSense en Google Analytics en voegt daar nu in-feed, native en contextuele reclame aan toe waardoor uitgevende instellingen beschikken over een volledig pakket reclame- en marketingtools om met slechts een paar klikken volwaardige marketingcampagnes rond persberichten op te zetten. “We hebben met succes campagnes getest die tot twee miljoen views opleveren tegen prijzen van $5.000 tot $15.000 waardoor de cross-over tussen bedrijfscommunicatie en digitale marketing ontstaat”, aldus Hector Botero, president. Botero vervolgt: “Traditioneel waren persberichten een toevoeging aan marketingcampagnes, nu met deze mogelijkheid wordt de digitale marketingcampagne opgebouwd rond het persbericht. Dit is de meest effectieve en kostenefficiënte manier om campagnes te lanceren en te beheren met één kant-en-klare oplossing die creatieve productie, advertentie-inkoop en rapportage omvat. Prijsstelling is gebaseerd op weergaven gekozen door emittent”.

Er zijn 5 belangrijke soorten advertenties die kunnen worden geplaatst op grote media websites en sociale platforms wereldwijd door middel van krachtige advertentie tools beschikbaar op de markt. Ze zijn:

  • Display: deze combineren tekst en afbeeldingen tot creatives die terug linken naar een website van de adverteerder waar een klant meer kan leren of specifieke zakelijke acties kan ondernemen. Deze advertenties kunnen verschillende doelen en resultaten hebben op basis van uw behoeften, en kunnen worden geoptimaliseerd voor het verhogen van het bewustzijn, het genereren van impressies, het opbouwen van een merk, en zelfs het omleiden en genereren van verkeer. Display-advertenties kunnen ook worden gericht op breaking news of corporate releases en zelfs nieuwe of oude producten naar de hoofdpagina\’s of specifieke secties van de websites van de adverteerders naar keuze.

  • In Feed: deze worden tussen de inhoud op een pagina geplaatst, zodat de lezer ze op een natuurlijke manier en met weinig moeite kan raadplegen. Ze worden vaak geplaatst tussen inhoud die verschijnt op sociale media en nieuwssites die gebruik maken van een “infinite scroll” functie, die vooral populair is geworden op mobiel en in-app. Deze advertenties kunnen ook worden teruggelinkt naar specifieke websites, artikelen en pagina\’s, en worden tegenwoordig gebruikt voor effectieve marketingstrategieën om een merk op te bouwen of producten onder de aandacht te brengen.
  • Search: deze worden vaak betaalde zoekreclame of zoekmachinemarketing genoemd, omdat het een marketingtechniek is waarbij digitale advertenties in de resultaten van zoekmachines worden geplaatst. Bedrijven die search advertising campagnes draaien hebben de mogelijkheid om te bieden op trefwoorden, en zo hun advertenties verschijnen wanneer mensen op zoek zijn naar een specifiek product of dienst of zelfs nieuwsartikelen die bewijst dat dit een krachtig instrument voor de hedendaagse zakelijke adverteerders. Zoekadvertenties worden vaak geplaatst op zoekmachines zoals Google, Safari of Bing. Maar aangezien Google een indrukwekkende 92 procent van de zoekmachine marktaandeel bezit, dus het is een no brainer om zich te concentreren op Google
  • Contextuele: deze zijn een vorm van gerichte reclame waarbij advertenties worden geplaatst op een website of ander online platform die gerelateerd zijn aan de inhoud van de pagina of site waarop ze verschijnen. Het idee achter contextuele reclame is om advertenties te tonen die relevant zijn voor de interesses en behoeften van de kijker, waardoor het waarschijnlijker wordt dat ze op de advertentie zullen klikken en de website van de adverteerder zullen bezoeken.

  • Native: deze worden ook wel gesponsorde content genoemd, omdat het een soort advertentie is die past bij de vorm en functie van het platform waarop het verschijnt. In veel gevallen functioneert het als een advertorial, en manifesteert het zich als een artikel of redactioneel artikel. Het woord native verwijst naar deze samenhang van de inhoud met de andere media die op het platform verschijnen. Deze advertenties verminderen de advertentieherkenning door de consument doordat de advertentie opgaat in de native content van het platform, ook al is deze gelabeld als “gesponsorde” of “branded” content.

De afgelopen 2 jaar heeft iCrowdNewswire “display”, “in-feed” en “search” advertenties aangeboden aan haar klanten met behulp van de kracht van Google, Facebook, Instagram en LinkedIn. En nu, na de definitieve integratie van Taboola in het iCrowdNewswire systeem, kunnen we onze waardevolle klanten “contextuele” en “native” advertenties aanbieden via onze ReleaseLive en Ad Targeting Distribution producten.

Als Contextuele advertenties kunnen worden gericht op specifieke trefwoorden of onderwerpen, en ze kunnen verschijnen in verschillende formaten, waaronder tekst-, beeld- of video-advertenties. Deze advertenties worden meestal gegenereerd door algoritmen die de inhoud van een webpagina analyseren en deze matchen met relevante advertenties uit de pool van beschikbare advertenties van een adverteerder. Het is nu een populaire vorm van online adverteren omdat het adverteerders in staat stelt een specifiek publiek te bereiken dat geïnteresseerd is in hun producten of diensten, en het kan een effectieve manier zijn voor uitgevers om hun inhoud te gelde te maken. En daarom wordt iCrowdNewswire door het toe te voegen aan het aanbod de enige dienstverlener die effectief alle 5 soorten advertentiecampagnes kan aanbieden en leveren.

Met de kracht van Taboola zal iCrowdNewswire naar voren schuiven en zijn vermogen tonen om een complete maar eenvoudige oplossing te leveren die verbeterde analyses kan leveren rond de views en het verkeer voor uitgevers van persberichten via de Master Distribution Reports.

Contactgegevens:

Sonia LaFountain
COO
iCrowdNewswire
Miami, Florida
icrowdnewswire.com
Tags:   Dutch, United States, Wire