header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


NextHome is voor het derde achtereenvolgende jaar de nummer 1 franchise in het land.

Jan 20, 2023 5:26 AM ET

Onafhankelijk onderzoek toont aan dat NextHome het hoogst scoort in tevredenheid franchisenemers

Pleasanton, CA – 17 januari 2023 – NextHome is onlangs uitgeroepen tot No. 1 op Franchise Business Review\’s lijst van de Top Franchises voor 2023, het derde opeenvolgende jaar van het bedrijf aan de top. De franchise is vereerd om opnieuw te worden vermeld op de ranglijst van dit jaar van de 200 beste franchisemogelijkheden zoals beoordeeld door franchiseondernemers.

NextHome, Inc. is een onafhankelijke nationale franchisegever met een focus op het veranderen van de manier waarop consumenten werken met lokale agenten en online winkelen voor onroerend goed. De NextHome-franchise, opgericht in 2014, heeft 610 kantoren en 5.500 leden in 48 staten. Het bedrijf sloot in 2022 meer dan 33.000 transacties ter waarde van meer dan $11,4B aan volume en werd onlangs erkend als een van de top 500 franchises in Entrepreneur\’s Franchise 500®.

Franchise Business Review, een marktonderzoeksbureau dat onafhankelijke onderzoeken uitvoert naar de tevredenheid van franchisenemers en de betrokkenheid van werknemers, biedt de enige ranglijsten en prijzen voor franchisebedrijven die uitsluitend zijn gebaseerd op de feitelijke tevredenheid en prestaties van franchisenemers. Franchise Business Review publiceert zijn ranglijst van de top 200 franchises in zijn jaarlijkse Guide to Today\’s Top Franchises.

NextHome was een van de meer dan 360 franchisemerken, die bijna 38.000 franchise-eigenaren vertegenwoordigen, die deelnamen aan het onderzoek van Franchise Business Review. De franchisenemers van NextHome werden ondervraagd over 33 benchmarkvragen over hun ervaring en tevredenheid met betrekking tot kritieke gebieden van hun franchisesystemen, waaronder training en ondersteuning, bedrijfsvoering, relaties tussen franchisegever en franchisenemer en financiële mogelijkheden.

“Dat NextHome voor het derde jaar op rij de nummer 1 franchise in het land is, is niet alleen een eer, maar ook een bewijs van het aanhoudende succes van ons franchisemodel in een sector die zich voortdurend ontwikkelt”, aldus James Dwiggins, Chief Executive Officer van NextHome. “In onze kern zijn we gericht op onze mensen en hun succes. Door de beste marketing- en technologietools, opleidingsmogelijkheden en klantenservice van wereldklasse te bieden, kunnen NextHome vastgoedprofessionals meer tijd besteden aan wat ze het beste kunnen – mensen helpen hun volgende huis te vinden.”

“De tevredenheid van franchisenemers bereikte vorig jaar ondanks de pandemie een recordhoogte, en we zijn blij te kunnen melden dat uit ons onderzoek van 2023 blijkt dat de tevredenheid torenhoog is gebleven – een zekere indicator dat de tevredenheid van franchisenemers een topprioriteit is voor franchisebedrijven – en dat is goed nieuws voor franchise-eigenaren en iedereen die overweegt in een franchise te investeren,” aldus Michelle Rowan, president & COO van Franchise Business Review.

Bezoek FranchiseBusinessReview.com voor de volledige beschrijving van de 2023 Top Franchises.

NextHome wil graag onze franchisenemers bedanken voor deze kans, zonder hen zou de franchise dergelijke prestaties niet kunnen bereiken.

Interesse om deel uit te maken van de NextHome Real Estate Franchise? Neem dan contact op met VP of Sales Charis Moreno op Charis@NextHome.com .

Elk kantoor is een onafhankelijk bedrijf en wordt zelfstandig geëxploiteerd.

Over NextHome, Inc.

NextHome, Inc. is een onafhankelijke nationale franchisegever met een focus op het veranderen van de manier waarop consumenten werken met lokale agenten en online winkelen voor onroerend goed. De NextHome franchise is onlangs uitgeroepen tot de nummer 1 franchise in het land op het gebied van tevredenheid van eigenaars en heeft 610 kantoren en 5.500 leden in 48 staten. Het bedrijf sloot meer dan 33.000 transacties in 2022 met een waarde van meer dan $ 11,4B in volume.

De namen van werkelijke bedrijven en producten die hierin worden genoemd, kunnen de handelsmerken van hun respectievelijke eigenaars zijn. Elk kantoor is een onafhankelijk bedrijf.

Voor meer informatie, pers:

Petya Manning 925.344.6479

petya@nexthome.com

Voor meer informatie, verkoop:

Charis Moreno 925.271.9102

charis@nexthome.com

Voor aanvullende aankondigingen en persberichten kunt u terecht op: https://www.nexthome.com/news/

Contactgegevens:

Name: Petya Manning
Email: petya@nexthome.com
Job Title: Vice President of Marketing

Tags:   Dutch, United States, Wire