header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


PHOENIX AMERICAN KONDIGT NIEUWE KLANT CANNIBIS-FONDSSPONSOR AC CAPITAL PARTNERS AAN VOOR FONDSADMINISTRATIE

Jan 20, 2023 6:10 AM ET

SAN RAFAEL, CA – Phoenix American is verheugd zijn nieuwe fondsadministratierelatie met alternatieve beleggingssponsor AC Capital Partners aan te kondigen. Phoenix American zal het MJ REIT fondsaanbod van AC Capital Partners ondersteunen met zijn toonaangevende investor services platform met het STAR-XMS aandeelhoudersbeheer / transfer agent systeem. AC Capital zal profiteren van de geavanceerde technologie van Phoenix American, de focus op klantenservice en de ervaring met de operationele back-office uitdagingen die specifiek zijn voor alternatieve beleggingsfondsen.

Commercieel vastgoed in een snelgroeiende opkomende sector

MJ REIT is een hybride commercieel privé vastgoedfonds dat zich richt op kansen in de cannabis vastgoedsector. Het fonds richt zich op de financiering van commercieel vastgoed waarvan de huurders actief zijn in de legale cannabisindustrie van de staat. Doelactiva zijn eigendommen die een vergunning hebben voor cannabis, maar ook voor andere bedrijven kunnen worden gebruikt. De allocaties van MJ REIT combineren traditionele senior hypotheken met sale leaseback-transacties, terwijl een kleine allocatie in verhandelbare effecten wordt aangehouden voor liquiditeitsdoeleinden. Het fonds wil beleggers concurrerende inkomsten, diversificatie en stabiliteit bieden door transacties in zowel het retail- als het industriële subsegment.

“We zijn verheugd om samen te werken met Phoenix American,” zei Chris Reece, Executive Managing Member bij AC Capital Partners & CEO van MJ REIT. “In de snel evoluerende cannabis vastgoedmarkt, was het noodzakelijk voor ons om samen te werken met een hoogwaardige, toegewijde firma voor onze back-office functies, zodat we ons kunnen concentreren op het genereren van aantrekkelijke risico-gecorrigeerde rendementen voor onze investeerders.

Fund Administration for Every Alternative Investment Asset Class

Geavanceerde operationele oplossingen zijn cruciaal voor het succes van de hedendaagse alternatieve beleggingsfondsen. Sinds haar beginjaren als sponsor van alternatieve beleggingsfondsen heeft Phoenix American de meest geavanceerde systemen en efficiënte transfer agent processen in de industrie ontwikkeld en ingezet. Phoenix American\’s STAR-XMS investor management / transfer agent systeem, zijn geïntegreerde fund accounting mogelijkheden, en op maat gemaakte investor relations zijn het resultaat van haar vroege ervaring als fondssponsor in combinatie met haar dertig jaar ervaring als derde beheerder voor alternatieve beleggingsfondsen.

“AC Capital Partners streeft met MJ REIT naar mogelijkheden in een snelgroeiende markt,” zei Andrew Constantin, Chief Operating Officer bij Phoenix American. “We zijn verheugd dat ze ons hebben gekozen voor hun back-office behoeften en kijken ernaar uit bij te dragen aan hun succes.”

Over Phoenix American

Phoenix American Financial Services, Inc. biedt back-office outsourcing, fondsadministratiediensten, fondsboekhouding, beleggersdiensten en verkoop- en marketingrapportagediensten aan fondsbedrijven in de alternatieve beleggingssector. De Phoenix American Aviation ABS Group, met inbegrip van haar Ierse dochteronderneming, PAFS Ireland Ltd, verleent beheersdiensten en boekhoudkundige diensten voor asset-backed securitizations (ABS) en andere gestructureerde financieringen in de commerciële vliegtuig- en vliegtuigmotorleasingindustrie. Het bedrijf is samen met Phoenix American SalesFocus Solutions een dochteronderneming van Phoenix American Incorporated. Phoenix American heeft vijf kantoren wereldwijd, is opgericht in 1972 en heeft zijn hoofdkantoor in San Rafael, CA.

Over AC Capital Partners

AC Capital Partners LLC, een sponsor van alternatieve beleggingen ontworpen voor individuele en institutionele beleggers, streeft ernaar de marktleider te zijn van alternatieve beleggingsproducten binnen cannabis, en aangrenzende industrieën. Gezien de moeilijkheden die investeerders ondervinden om toegang te krijgen tot dit marktsegment, gelooft AC Capital Partners dat het een platform van investeringsopties kan creëren om tegemoet te komen aan de uitdagingen van investeerders. Het bedrijf wordt geleid door doorgewinterde professionals uit de sector die hun hele carrière hebben doorgebracht in de beleggingswereld en ruime ervaring hebben met compliance, distributie en productbeheer.

Contactgegevens:

Name: David Fisher
Email: [email protected]
Job Title: Vice President

Tags:   Dutch, United States, Wire