header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


AUTO-ONGELUK RESULTEERT IN $1.625.000,00 SCHIKKING

Jan 24, 2023 10:30 AM ET

Mendham Borough, N.J. (23 januari 2023) – Eiseres, Cynthia Bernstein, leeftijd 38, was betrokken bij een motorvoertuigongeval op de kruising van Tempe Wick Road en Corey Lane, toen verweerder, Linda K. Friedman, linksaf sloeg voor haar voertuig, waarbij zij de bestuurderskant van het voertuig van Bernstein raakte.

Als gevolg van het ongeval werd mevrouw Bernstein behandeld door een vaatchirurg, dr. Michael J. Wilderman, M.D. Dr. Wilderman diagnosticeerde haar met een arterieel thoracaal outlet syndroom terloops gerelateerd aan dit ongeluk en voerde een thoracaal outlet decompressie operatie uit.

Verdachte heeft Dr. Rajnik Raab, M.D., een expert in neurologische chirurgie. Dr. Raab oordeelde dat de verwondingen van mevrouw Bernstein waren veroorzaakt door het betrokken auto-ongeluk, maar was het er niet mee eens dat er enig bewijs was van een thoracaal syndroom.

De zaak werd bemiddeld en geschikt voor Judge Kenneth Grispin (Ret.) voorafgaand aan het proces en geschikt op 1 november 2022.

Klaagster, Cynthia Bernstein, en haar man, Russell Bernstein, werden vertegenwoordigd door haar advocaten, Salomao Nascimento, Esq. en Daniel N. Epstein, Esq. van Epstein Ostrove, LLC .

Verweerster, Linda K. Friedman, werd vertegenwoordigd door Brian Byrne, Esq. van Marshall Dennehy, Warner Coleman & Goggin, P.C.

Epstein Ostrove, LLC is een full-service geschillen- en procesadvocatenkantoor in New Jersey en New York. Het behandelt persoonlijk letsel, huwelijkszaken, strafzaken en complexe commerciële geschillen.

Epstein Ostrove, LLC is gevestigd op 200 Metroplex Drive, Suite 304, Edison, New Jersey (732-828-8600).

Contactgegevens:

Linda Fennessy, Public Relations
[email protected]
Salomao Nascimento, Esq.
[email protected]
Phone: (732) 828-8600