header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Custom Legal Marketing viert 18 jaar SEO-succes van advocatenkantoren

Jan 24, 2023 10:37 AM ET

Custom Legal Marketing, het kantoormarketingbureau dat exclusiviteit garandeert aan zijn landelijke klantenportefeuille, werd in januari 18 jaar oud.

Voordat Facebook een begrip was; voordat Twitter werd opgericht; voordat YouTube een bedrijf was; en voordat social media marketing op de radar van elk bedrijf stond, werd het moederbedrijf van Custom Legal Marketing, Adviatech Corp. geboren.

Adviatech werd op 13 januari 2005 opgericht door Chris Kazor en Jason Bland in Tampa, Florida. De bedrijfsnaam is een portmanteau afgeleid van Advertising Via Technology. Digitale marketing was de missie vanaf de eerste dag en dat is niet veranderd.

Onmiddellijk na de lancering creëerde Adviatech het merk SEO | Law Firm, samen met een verzekeringsmarketingdienst en een zoekmachine die werd gebouwd om de innerlijke werking van Google beter te begrijpen. Hoewel de juridische sector aanvankelijk niet de enige focus van het bedrijf was, werd SEO | Law Firm al snel het dominante merk van Adviatech en zou later Custom Legal Marketing worden.

Adviatech heeft al zijn niet-juridische merken verkocht en sinds 2014 heeft het bedrijf zich volledig toegelegd op één missie… het bouwen van grotere advocatenkantoren. Een missie die het uitvoert via zijn law firm SEO agency, Custom Legal Marketing, Law Firm Newswire, de media outreach service gecreëerd in 2010, en Bigger Law Firm Magazine, een gedrukte en digitale publicatie gestart in 2011.

In 2012 breidde het bedrijf uit naar het westen en vestigde een tweede kantoor in San Francisco, CA, dat nu dient als het hoofdkantoor van het bedrijf.

In 2022 bouwde Custom Legal Marketing CLM Studio na het overnemen van een leegstaand kantoor op de derde verdieping van hun Kearny Street locatie. CLM Studio zorgt voor post-productie editing en produceert video-inhoud voor Custom Legal Marketing en Bigger Law Firm Magazine. De studio won een Viddy Award en W3 Award in 2022 voor de commercial van Sommers Schwartz, “What does it take to be a champion?

Custom Legal Marketing\’s design team is erkend met meerdere Webby Honorees, W3 Awards, WebAwards, Muse Awards, MarCom, Interactive Media Awards, en vele anderen.

Het management team van CLM heeft bijgedragen aan Forbes, Inc, Entrepreneur en vele andere zakelijke en industriële publicaties en Custom Legal Marketing heeft een A rating bij het Better Business Bureau.

Custom Legal MarketingAn Adviatech Company1111 Kearny StreetSan Francisco, CA 94133https://www.customlegalmarketing.com/

Contactgegevens:

Name: Jason Bland
Email: contact@customlegalmarketing.com
Co-Founder