header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Vroom Solar kondigt vandaag een nieuw type DIY Turnkey zonne-energie-installatie aan die overal waar de zon schijnt elektriciteit kan leveren zonder batterijen of elektriciteitsnet.

Jan 24, 2023 10:17 AM ET

De On-Demand Solar Generator kan door een beginneling in twee uur worden geïnstalleerd op voertuigen, aanhangwagens, werkwagens, vrachtwagens, scheepscontainers, treinwagons en zelfs off Grid Tiny Houses, Shed Homes, en boerderij bijgebouwen

Springfield, MO (23 januari 2023) – VroomSolar.com r olled out plannen voor een nieuw type Do-It-Yourself (DIY) Zonne-energie Generator die geen batterijen, geen zonne-installatie ervaring, en geen planning voor load balancing eisen vereist. De kant-en-klare doe-het-zelf-installatiekit bevat alles wat u nodig hebt, waaronder een rekkensysteem, een combinerbox, load management controllers die automatisch stroom leiden naar een geprioriteerde lijst van stopcontacten om ervoor te zorgen dat kritieke systemen worden opgeladen als de zon schijnt en geeft u de keuze van de gewenste opslag.

DIY Solar Charging Generators

De DIY Turnkey Solar Charging Arrays zijn de perfecte oplossing voor elk bedrijf dat een mobiele site/locatie heeft die elektriciteit nodig heeft om motoren te laten draaien en/of batterij-aangedreven gereedschap en elektrische voertuigen (EV) op te laden, zoals rijdende grasmaaiers, tractoren, EV UTV\’s en motorfietsen, golfkarren en zelfs EV werkwagens. We hebben al met succes getest of de Ford Lightning, Rivian R1T, Chevy Volt, Milwaukee, Dewalt, Greenworks, Ryobi, Ebikes, Volcon, Ryobi en vele andere gereedschappen en EV\’s die niet in de lijst zijn opgenomen, op afstand van energie kunnen worden voorzien.

Charging Battery Packs for Construction Tools

“We werken met veel bedrijven die zeer unieke elektrische energiebehoeften hebben die per uur, per dag of per maand van de ene naar de andere bouwplaats gaan”, zegt Luke Phelps, CEO/president van Vroom Solar. “Er is bijvoorbeeld een lange lijst van bouw-, loodgieters- en HVAC-bedrijven die afhankelijk zijn van elektrisch gereedschap dat werkt op accu\’s die voortdurend moeten worden opgeladen. Met onze doe-het-zelf-zonnesystemen is het voor elke beginner eenvoudig om een zonnepaneel te installeren in combinatie met een energiebeheersysteem dat voldoende elektriciteit kan leveren voor vier tot zes stopcontacten die tot 12 acculaders tegelijkertijd continu kunnen laden wanneer het voertuig in direct zonlicht geparkeerd staat. Hetzelfde geldt voor oplaadsystemen voor EV\’s.”

On Grid Utility Electricity vs Off Grid Solar Electricity

“Zeer vergelijkbaar met mobiele bouwklanten, zijn er miljoenen families die de grote steden ontvluchten en 10 tot 100 acres plattelandsgrond kopen om Off Grid Homesteads te bouwen,” voegde James Bartley, Vroom Solar\’s Chief Technology Officer, toe. “En wanneer deze Off Gridders contact opnemen met het lokale nutsbedrijf en een offerte vragen voor het aanleggen van enkele kilometers nieuwe elektriciteitsleidingen en elektriciteitspalen naar hun afgelegen locatie, zijn ze verbijsterd wanneer ze vernemen dat dit gemiddeld $10.000 per kwart mijl kan kosten en dat het aanleggen van 5 mijl nieuwe leidingen hen meer dan $200.000 kan kosten. Voor Off Grid gezinnen zijn onze DIY zonne-energie generatoren een no brainer.”

Wat gebeurt er als de nutsbedrijven het net afsluiten? “Waarom 200.000 dollar betalen voor iets dat de nutsbedrijven kunnen uitschakelen met een druk op de knop, zoals ze deden in Noord-Californië tijdens het bosbrandseizoen, of in Texas toen een polaire vortex het hele net wekenlang platlegde,” voegde Phelps er snel aan toe, “Veel netgebonden zonneklanten waren geschokt toen ze hoorden dat hun zonnepanelen niet werkten als het elektriciteitsnet van het nutsbedrijf uitviel. Daarom gaan onze 100% off grid zonne-energiegeneratoren verkopen als warme broodjes. Ons systeem kan in minder dan 2 uur in elkaar gezet worden en stroom opwekken door een beginneling die absoluut niets weet over het installeren van zonne-energie systemen en zonder zorgen dat de batterijen het zonder goed onderhoud begeven.”

Waar kun je een Vroom Zonne-energie Generator kopen? Vroom Solar is momenteel bezig met het opzetten van verkoop- en distributieovereenkomsten voor onze DIY draagbare zonne-energie generatoren via onafhankelijke verkopers/OEM fabrikant vertegenwoordigers; lokale retailers in elke staat zoals verkopers die schuren, tiny homes, stalen gebouwen, en metalen garagepoorten verkopen, lokale veevoederwinkels die boerderijen en ranches bedienen; grote verkooppunten zoals Tractor Supply Co, Southern States, Orscheln Farm & Home, Rural King, Cabela\’s, Bass Pro Shops en anderen; wederverkopers die gespecialiseerd zijn in de verkoop aan de Home Builders Association of America verkopers in de bouw; HVAC en loodgietersindustrie; en nationale en internationale distributeurs die producten en diensten verkopen op regionale, nationale of wereldwijde basis, evenals OEM-fabrikantenvertegenwoordigers die zonneproducten en diensten verkopen aan nationale big box retailers, zoals Walmart, Costco, Home Depot, Lowes.

Public Sales zal beginnen op Q4 2023 na de afsluiting van de equity crowdfunding campagne van het bedrijf op StartEngine op => https://www.startengine.com/offering/vroomsolar

Wil je investeren in de Solar Power Portable Generator Boom? Vroom Solar zamelt momenteel risicokapitaal in door aandelen te verkopen aan investeerders via StartEngine.com aan zowel niet-geaccrediteerde als geaccrediteerde investeerders om de internationale uitbreiding van het bedrijf in landen buiten de VS te financieren. Investeringsniveau Perks Beschikbaar

Tier 1 Perk – Investeer $1000 en ontvang 5 aandelen

Naast de aandelen die als investeringspartner worden gekocht, komen Tier 1 investeerders in aanmerking om “Offline Affiliate Marketeers” te worden die Vroom Solar zonnepanelen mogen doorverkopen in een bepaald verkoopgebied, waardoor ze een commissie kunnen verdienen op alle verkopen en kunnen deelnemen aan een winstdelingspool.

Tier 2 Perk – Investeer $5.000 en ontvang 10 onus aandelen

Naast de aandelen die als investeringspartner worden gekocht, komen Tier 2 investeerders in aanmerking om “Online E-Commerce Partners” te worden die Vroom Solar zonnepanelen via het internet mogen doorverkopen, waardoor ze een commissie op alle verkopen kunnen verdienen en kunnen deelnemen aan een winstdelingspool.

Tier 3 Perk – Investeer $10.000 en ontvang 15 onus aandelen

Naast de aandelen die als investeringspartner worden gekocht, komen Tier 3 investeerders in aanmerking om een “State Reseller” te worden die Vroom Solar zonnepanelen mag doorverkopen aan alle klanten in hun aangewezen staat, waardoor ze een commissie kunnen verdienen op alle verkopen en kunnen deelnemen aan een winstdelingspool.

Tier 4 Perk – Investeer $25.000 en ontvang 20 aandelen

Naast de aandelen die als investeringspartner worden gekocht, komen Tier 4 investeerders in aanmerking om “State Distributors” te worden die Vroom Solar zonnepanelen mogen verkopen aan alle wederverkopers in hun aangewezen staat, waardoor ze een commissie kunnen verdienen op alle verkopen en kunnen deelnemen aan een winstdelingspool.

Tier 5 Perk – Investeer $50.000 en ontvang 25 aandelen

Naast de aandelen die als investeringspartner worden gekocht, komen Tier 5 investeerders in aanmerking om een “Internationale Distributeur” te worden die Vroom Solar zonnepanelen mag verkopen aan wederverkopers in het door hen aangewezen land, waardoor ze een commissie kunnen verdienen op alle verkopen en kunnen deelnemen aan een winstdelingspool.

 width=

Media Contact: Robert HoskinsFront Page PRCell Phone: (512) 627-6622

Sales Contact: Luke PhelpsVroom SolarCell Telefoon: (660) 341-4142


Tags:   Dutch, United States, Wire