header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


ALM lanceert personalisatie van juridisch nieuws met My Law.com

Jan 26, 2023 9:47 AM ET

ALM introduceert My Law.com, waarmee lezers nieuwe mogelijkheden krijgen om hun juridisch nieuws van Law.com te personaliseren.

New York, NY – 25 januari 2023 – ALM, uitgever van juridische nieuwssites waaronder Law.com, The American Lawyer en New York Law Journal, kondigt de lancering aan van My Law.com, een best-in-class abonnee-ervaring voor juridisch nieuws, industrie-inzichten, praktijktrends en procesupdates op basis van de onderwerpen, regio\’s en bedrijven die lezers kiezen te volgen.

Door het samenbrengen van het laatste nieuws en analyses van Law.com en bijna real-time updates over nieuwe rechtszaken van Law.com Radar, maakt My Law.com het eenvoudiger dan ooit voor juridische professionals om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen in de sector, zaken te winnen en cliënten te waarschuwen voor nieuwe rechtszaken en opkomende trends. Een gepersonaliseerde Daily Digest nieuwsbrief houdt gebruikers op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen die van belang zijn voor hun praktijken en cliënten.

“My Law.com vertegenwoordigt een belangrijke mijlpaal van productinnovaties die de afgelopen maanden zijn gelanceerd, elk gericht op het verbeteren van de klantervaring en het ondersteunen van de juridische berichtgeving die in het wereldwijde netwerk van Law.com-merken wordt gepubliceerd,” aldus Richard Caruso, Vice President en General Manager, Global Legal News.

Wat te zoeken:

  • Een aanpasbare nieuwsfeed met de mogelijkheid om te kiezen uit meer dan 150 praktijkgebieden en onderwerpen uit de juridische sector
  • Gesynchroniseerde voorkeuren met Law.com Radar
  • Twee-tab interface, met naadloze toegang tot Law.com nieuws updates en Law.com Radar proceswaarschuwingen
  • Daily Digest e-mail levert een aangepaste selectie van krantenkoppen rechtstreeks aan de inbox van de lezers

“De nauwe integratie van My Law.com en My Radar geeft lezers een eerste stop voor inzicht in de industrie, praktijk en cliënt,” zei Vanessa Blum, Senior Director of ALM Newsroom Innovation . “Lezers zullen merken dat het snel en eenvoudig is om een My Law.com pagina in te stellen die hun interesseonderwerpen samenbrengt en ervoor zorgt dat ze belangrijke updates ontvangen in één enkele Daily Digest e-mail.”

Met meer dan 30 jaar nieuws en gegevens, deskundige analisten en journalisten en technologische vooruitgang en innovaties, levert de Law.com suite van producten uitgebreide ondersteuning aan advocatenkantoren en bedrijven in de richting van de business of law. De lancering van My Law.com biedt klanten een gemakkelijke weg om op de hoogte te blijven van het juridische nieuws, branchegegevens en klantupdates die voor hun functie het meest van belang zijn.

Bezoek law.com/mylaw/ om uw juridische nieuwsfeed aan te passen.

Over ALM

ALM is het meest vertrouwde media-, informatie- en inlichtingenbedrijf dat zowel de praktijk van als de activiteiten van professionals in de juridische, verzekerings-, commerciële vastgoed- en financiële dienstensector ondersteunt. ALM levert aan meer dan 7 miljoen professionals toonaangevende gegevens, inlichtingen, inzichten, evenementen en doelgroepen die essentieel zijn voor groeiende bedrijven wereldwijd. Bezoek alm.com voor meer informatie, en bezoek www.alm.com/events/ voor informatie over onze komende evenementen. Volg ons op Twitter op @ALMGlobal_.

Contactgegevens:

Name: Richard Caruso
Email:[email protected]
Job Title: Vice President and General Manager, Global Legal News