header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


ALM\’s Law.com en de Legal Marketing Association kondigen een uitgebreid nieuw partnerschap aan

Jan 27, 2023 5:54 AM ET

ALM is nu “The Preferred Marketing Services Partner” van de LMA en haar leden krijgen exclusieve toegang tot speciale ALM-programma\’s en incentives, evenals inzichten uit een gezamenlijk onderzoeksinitiatief.

New York, NY 26 jan. 2023- ALM en Law.com, haar vlaggenschip wereldwijde juridische media platform, en de Legal Marketing Association (LMA), de belangrijkste organisatie voor professionals in juridische marketing en business development, hebben een nieuwe samenwerking aangekondigd die exclusieve voordelen biedt aan de LMA en haar leden.

Door deze samenwerking zal ALM worden erkend als de LMA “Preferred Marketing Services Partner”. ALM zal LMA-leden exclusieve toegang bieden tot speciale incentives op geselecteerde online en gedrukte advertentieprogramma\’s en contentdiensten, evenals advies van ALM\’s Marketing Services-experts.

Bovendien zullen LMA en ALM begin 2023 gezamenlijk een benchmarkonderzoek uitvoeren onder leidinggevenden van advocatenkantoren en bedrijfsmarketeers om de belangrijkste problemen, uitdagingen en kansen te identificeren.

Een belangrijke focus van het partnerschap biedt LMA-leden korting op de toegang tot ALM\’s marketingdiensten en biedt LMA de mogelijkheid om haar ledenvoordelen te promoten bij ALM\’s wereldwijde publiek van advocatenkantoren en in-house professionals via Law.com\’s 20 nationale, wereldwijde en regionale merken, waaronder The American Lawyer, Corporate Counsel en The New York Law Journal.

“We zijn verheugd om LMA-leden inzichten, advies en exclusieve incentives te bieden op ALM\’s toonaangevende technologiegedreven reclame- en contentmarketingoplossingen,” zei Matt Weiner, president van ALM\’s Marketing Services Division.

“De Legal Marketing Association is verheugd om met Law.com om onze ledenvoordelen verder te verbeteren en onze leden exclusieve, gereduceerde toegang te bieden tot ALM\’s toonaangevende onderzoeks- en marketingdiensten,” aldus Danielle Gorash Holland, Chief Executive Officer van LMA.

Over Law.com

Law.com is het meest gerenommeerde en vertrouwde platform voor juridische informatie, inzichten en gegevens in de juridische sector. Het platform is ongeëvenaard in breedte en reikwijdte door zijn vroege bewustzijn, wereldwijde context, strategische intelligentie en netwerkaanbod. Het is veruit het toonaangevende informatieplatform in de VS dat 100% van de Am Law 100 bereikt en een op de twee advocaten in de VS is een digitaal lid of een volledig abonnee. Het bestaat uit 20 toonaangevende nationale merken zoals The American Lawyer en Corporate Counsel en regionale titels zoals Texas Lawyer en de New York Law Journal. Bezoek www.law.com

Over ALM

ALM is het meest vertrouwde media-, informatie- en inlichtingenbedrijf dat zowel de praktijk als de activiteiten van professionals in de juridische, verzekerings-, commerciële vastgoed- en financiële dienstensector ondersteunt. ALM levert toonaangevende gegevens, inlichtingen, inzichten, evenementen en doelgroepen die essentieel zijn voor groeiende bedrijven wereldwijd aan meer dan 7 miljoen professionals. Bezoek alm.com voor meer informatie, en bezoek www.alm.com/events/ voor informatie over onze komende evenementen. Volg ons op Twitter op @ALMGlobal_.

Over de LMA

De Legal Marketing Association (LMA), opgericht in 1985, is de universele stem van de juridische marketing en business development professionals, een gemeenschap die alle niveaus samenbrengt, van CMO\’s tot entry-level specialisten, van bedrijven van alle groottes, consultants, verkopers, advocaten en marketeers van andere beroepen om hun collectieve kennis te delen. LMA heeft acht regio\’s en meer dan 40 lokale groepen in de Verenigde Staten, Canada en Europa, en de bijna 4.000 leden komen uit 48 Amerikaanse staten en meer dan 20 landen. Ga voor meer informatie naar www.legalmarketing.org

Contactgegevens:

Name: Joe Braue
Email: [email protected]
Job Title: VP, Marketing & Custom Solutions