header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Amicus Capital en RapidFunds kondigen strategisch partnerschap aan

Jan 27, 2023 5:51 AM ET

Katonah NY. Modeso LLC D/B/A Rapidfunds (“RF”), kondigde vandaag aan dat zij een overeenkomst hebben getekend met Amicus Capital (“AC”), een prominente investeringsmaatschappij in de juridische financieringsmarkt, waarbij een partnerschap wordt aangegaan om financiering te verstrekken aan advocatenkantoren in de hele Verenigde Staten. Via dit partnerschap zullen RF en AC elkaars diensten aanbieden aan bestaande en potentiële advocatenkantoren op nationale basis door gebruik te maken van hun uitgebreide databases van advocatenkantoren. Dit partnerschap biedt aanzienlijke voordelen voor beide organisaties en voor de advocaten die zij bedienen. Door hun middelen te bundelen zullen RF en AC in staat zijn een uitgebreid pakket financieringsopties aan te bieden aan advocatenkantoren van elke omvang. Daarnaast zullen de twee bedrijven kennis en best practices kunnen delen, waardoor beide organisaties een concurrentievoordeel hebben op de markt voor juridische financiering.

Bill Tilley is een pionier en doorgewinterde expert op de markt voor financiering van schikkingen”, aldus Peter J. Speziale, de CEO en President van het bedrijf. “Wij geloven dat dit partnerschap beide bedrijven sterker zal maken en advocatenkantoren in staat zal stellen om financiering na te streven met toonaangevende voorwaarden.”

Over Rapidfunds: RapidFunds® is in 2004 mede opgericht door advocaat Peter J. Speziale, als oplossing voor de cashflow problemen waarmee contingent fee advocaten worden geconfronteerd. Het runnen van een advocatenkantoor vergt veel kapitaal. Traditionele kredietinstellingen voelen zich over het algemeen niet prettig bij het verstrekken van leningen voor contingent fee-zaken, en meestal niet in de mate die nodig is om cashflowproblemen op te lossen. In tegenstelling tot deze instellingen begrijpt Rapidfunds volledig de waarde van de activa in de voorraad zaken van een advocatenkantoor.

Over AMICUS Capital: Meer dan twee decennia geleden had Bill Tilley een visie om de meest systematische zakelijke uitdaging voor advocatenkantoren te verzachten: wild fluctuerende cashflow. Zijn oplossing was om zakelijke en financiële filosofieën toe te passen op de juridische sector, en daarmee ontbrandde hij de litigation finance-industrie. Vandaag de dag is Amicus Capital Group een toonaangevende leverancier van kapitaal aan advocatenkantoren en advocaten, en het pionierswerk van Tilley blijft de manier waarop juridische diensten worden gefinancierd vormgeven. Door de broodnodige stabiliteit in de cashflow van de sector te bieden, heeft Tilley talloze advocatenkantoren geholpen te groeien en te bloeien. In het proces heeft hij het landschap van de juridische financiering voor altijd veranderd.

AMICUS CAPITAL GROUP, LLC is een private financieringsmaatschappij die zich uitsluitend toelegt op het leveren van innovatieve financiering van rechtszaken en zakelijke diensten voor procesadvocaten. Zij richten zich op het stabiliseren van de cashflow om groei, duurzaamheid en winstgevendheid te vergroten. Amicus Capital Group biedt slimme oplossingen in elke fase van het bedrijf, van de financiering van rechtszaken tot het beheer van uitgaven. Door kapitaal en expertise te verstrekken, helpen zij advocatenkantoren de uitdagingen van het opereren in een steeds competitievere markt te overwinnen. Of u nu op zoek bent naar werkkapitaal om uw praktijk te laten groeien of naar manieren om uw resultaat te verbeteren, Amicus Capital Group kan u helpen.

Voel u vrij om contact op te nemen:

Sean Seigel Director of Business Development 888-927-9500[email protected]

Peter J. Speziale President en CEO 914-552-4261[email protected]

Susan Bauer Brofman Executive Vice President 914-497-2999[email protected]

Contactgegevens:

Name: Susan Bauer Brofman
Email: [email protected]
Job Title: Executive Vice President