header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Craig Coben, de voormalige vicevoorzitter van Global Capital Markets bij Bank of America, treedt toe tot SEDA\’s SPAC en Investment Banking expert witness praktijk.

Jan 27, 2023 5:26 AM ET

New York, NY, 26 januari 2023 – SEDA Experts LLC, een toonaangevend expertisebureau dat financiële expertisediensten van wereldklasse levert, kondigde vandaag aan dat Craig Coben is toegetreden tot het bedrijf als Managing Director en Expert Witness.

“We staan te popelen om Craig aan boord te hebben en ons aan te sluiten bij het hoge kaliber van deskundigheid en integriteit dat we bij SEDA Experts aanhouden,” zei Peter Selman, voorzitter en managing partner van SEDA Experts. “Craig\’s meer dan 25 jaar ervaring in de wereldwijde kapitaalmarkten zal van onschatbare waarde zijn voor onze firma en onze klanten.”

Craig Coben diende in verschillende functies, waaronder vicevoorzitter van Global Capital Markets en wereldwijd hoofd van de aandelenkapitaalmarkten bij Bank of America. Hij is een expert op het gebied van investment banking van wereldklasse met diepgaande expertise in een volledig scala aan aandelenproducten, waaronder IPO\’s, SPAC\’s, block trades, accelerated bookbuilds, secondary offerings, claimemissies, equity-linked offerings (converteerbare en omwisselbare obligaties), margin loans en corporate equity derivaten.

Van 2005-2022 werkte hij als Managing Director bij Merrill Lynch en vervolgens Bank of America, waar hij verschillende leidinggevende functies bekleedde, waaronder Global Head of Equity Capital Markets, Head of EMEA Equity Capital Markets en Co-Head Asia-Pacific Global Capital Markets. Daarvoor werkte hij acht jaar bij Deutsche Bank, waar hij opklom tot Managing Director in de divisie Equity Capital Markets. Daarvoor was hij effectenadvocaat bij Sullivan & Cromwell en juridisch medewerker van rechter Douglas H. Ginsburg van het US Court of Appeals, District of Columbia Circuit.

Craig is een erkend en veelgevraagd commentator over de financiële sector, met talrijke recente columns in de Financial Times en gastoptredens op CNBC en Bloomberg TV. Craig was eerder ook voorzitter van de Equity Capital Markets Division van de Association for Financial Markets in Europe (AFME). Hij heeft een BA van Yale University en een JD van Harvard Law School en spreekt vloeiend Spaans, Frans en Italiaans.

Over SEDA Experts LLC

SEDA is een toonaangevend expertisebureau gespecialiseerd in financiële diensten. Wij ondersteunen internationale advocatenkantoren door het aanbieden van het hoogste niveau van expertise in de financiële sector en het bieden van toegang tot de meest invloedrijke leiders in de financiële dienstverlening. Wij bieden superieur onafhankelijk advies, gegevensanalyse, waardering en elite expertises en getuigenisdiensten aan advocatenkantoren, toezichthouders en toonaangevende financiële instellingen.

Contactgegevens:

Name: Damiano Colnago
Email: [email protected]
Job Title: Managing Partner