header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Direct Selling Self-Regulatory Council verwijst Perfectly Posh Earnings Claims naar de FTC en Utah Attorney General voor mogelijke handhavingsactie.

Jan 27, 2023 5:33 AM ET

McLean, VA – 26 januari 2023 De Direct Selling Self-Regulatory Council (DSSRC) van BBB National Programs heeft direct selling bedrijf Perfectly Posh, LLC. doorverwezen naar de Federal Trade Commission (FTC) en Utah Attorney General voor mogelijke handhavingsmaatregelen. De verwijzing komt na een gebrek aan reactie van Perfectly Posh op een DSSRC onderzoek naar agressieve winstclaims gemaakt op sociale media door Perfectly Posh verkoopmedewerkers.

DSSRC is een onafhankelijk nationaal reclame zelfreguleringsprogramma dat toezicht houdt op reclame en marketing claims in de directe verkoop industrie. Perfectly Posh is een directe verkoopbedrijf dat persoonlijke verzorgings- en schoonheidsproducten op de markt brengt.

Het gaat om winstclaims die aangeven dat Perfectly Posh verkopers hun inkomen kunnen vervangen door deelname aan de Perfectly Posh business opportunity. De claims omvatten:

  • “Doe het om inkomen te vervangen. Geniet van de vrijheid, plezier, & flexibiliteit. Run JOUW hobby of bedrijf zoals JIJ dat wilt.”
  • “Of je nu op zoek bent naar een korting op geweldige producten voor jezelf en je vrienden en familie, of een bijbaan om wat extra inkomen toe te voegen, of om een fulltime inkomen te vervangen.”
  • “Dat is alles wat het kost voor een levenslange korting op Perfectly Posh producten! Doe het voor jezelf. Doe het voor wat extra bestedingsgeld. Doe het om inkomen te vervangen.”
  • “Of je nu extra geld wilt voor vakanties, of om schulden af te betalen of om je fulltime inkomen te vervangen, ik sta voor je klaar!”

Na meerdere pogingen via mail en telefoon heeft Perfectly Posh niet gereageerd op het onderzoek van DSSRC en is nu, overeenkomstig het DSSRC-beleid en de DSSRC-procedures, doorverwezen naar de FTC en de procureur-generaal van Utah voor mogelijke handhavingsmaatregelen.

Alle samenvattingen van BBB National Programs case decisions zijn te vinden in de case decision library. Voor de volledige tekst van DSSRC beslissingen, bezoek de DSSRC Cases and Closures webpagina.

Over BBB National Programs: BBB National Programs, een non-profit organisatie, is de thuisbasis van U.S. onafhankelijke industrie zelfregulering, momenteel met meer dan een dozijn wereldwijd erkende programma\’s die al meer dan 50 jaar het vertrouwen van de consument in het bedrijfsleven helpen vergroten. Deze programma\’s bieden diensten voor verantwoording door derden en geschillenbeslechting die bestaande en opkomende industrieproblemen aanpakken, een eerlijker speelveld voor bedrijven creëren en een betere ervaring voor consumenten. BBB National Programs blijft haar werk ontwikkelen en haar impact vergroten door zakelijke begeleiding en bevordering van beste praktijken op gebieden als reclame, marketing gericht op kinderen en jongeren, gegevensprivacy, geschillenbeslechting, autogarantie, technologie en opkomende gebieden. Ga voor meer informatie naar bbbprograms.org.

Over de Direct Selling Self-Regulatory Council: De Direct Selling Self-Regulatory Council (DSSRC), een divisie van BBB National Programs, zorgt voor onafhankelijk, onpartijdig toezicht, geschillenbeslechting en handhaving van valse productclaims en inkomensverklaringen van directe verkoopbedrijven en hun verkoopmedewerkers op digitale platforms. De DSSRC streeft ernaar hoge normen voor integriteit en bedrijfsethiek vast te stellen voor alle directe verkoopbedrijven op de markt.

Contactgegevens:

Name: Abby Hills
Email: [email protected]
Job Title: Director of Communications

Tags:   Dutch, United States, Wire