header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Drie generaties juristen bij Levine & Slavit, PLLC

Jan 27, 2023 6:15 AM ET

 

Leonard S. Slavit, oprichter van Levine & Slavit, PLLC., begon zijn juridische carrière in 1957 en oefent vandaag de dag nog steeds rechten uit! De heer Slavit behaalde een undergraduate graad aan de New York University in 1953, en zijn rechtendiploma aan de University of Pennsylvania Law School in 1956. Hij richtte het kantoor op samen met zijn schoonvader, de heer Lewis H. Levine en oefent momenteel de wet uit met zijn zoon Ira S. Slavit; het creëren van een unieke en krachtige dynamiek van drie generaties juridische professionals onder één dak! Laten we deze familiezaak eens nader bekijken.

Leonard S. Slavit

Leonard S. Slavit\’s nalatenschap is geworteld in hard werk en toewijding aan de praktijk van de wet; dit leverde hem erkenning op als een van New York\’s toonaangevende personal injury advocaten door SuperLawyers, The National Trial Lawyers Top 100 lijst, en The Best Lawyers in America lijst. Als een zeer ervaren litigator met meer dan 60 jaar ervaring in het succesvol procederen in complexe letselschadezaken, blijft de heer Slavit een aanwinst van onschatbare waarde voor zowel het bedrijf als haar cliënten! De zoon van de heer Slavit, Ira S. Slavit, is werkzaam sinds 1984 en heeft een vergunning om de wet uit te oefenen in alle rechtbanken binnen de staat New York, evenals de United States District Courts voor het Southern District van New York en Eastern Districts van New York. Met ervaring in het behandelen van zaken betreffende medische fouten, productaansprakelijkheidsclaims, bouwongevallen van miljoenen dollars, aansprakelijkheidsclaims voor gebouwen en meer; Ira heeft ontegenzeggelijk een welverdiende reputatie onder collega\’s opgebouwd als een gerespecteerde advocaat die hardnekkig gerechtigheid nastreeft namens degenen die hij vertegenwoordigt! In feite werd hij uitgeroepen tot de Nassau County Bar Association 2017 Directors \’Award Honoree, dezelfde vereniging waar hij lid is van de raad van bestuur.Levine & Slavit beschikt over een indrukwekkende portefeuille die meer dan een halve eeuw omvat die talloze succesvolle resultaten voor hun klanten omvat; met inbegrip van talloze zeven-cijferige schikkingen! Met drie generaties van kennis die samenkomen is het geen verrassing dat Levine & Slavit, PLLC top-notch juridische vertegenwoordiging biedt ondersteund door tientallen jaren aan ervaring; er is geen twijfel dat deze familiezaak zal blijven zoeken naar gerechtigheid namens degenen die zij dienen voor de komende jaren! De erfenis gevestigd door Leonard S. Slavit meer dan een halve eeuw geleden, leeft voort via de praktijk die hij samen met zijn schoonvader Lewis H. Levine oprichtte en die vandaag de dag nog steeds wordt geleid door twee generaties van juridische professionals die complexe geschillen behandelen op verschillende gebieden, waaronder medische fouten, productaansprakelijkheidsclaims, bouwongevallen, aansprakelijkheidsclaims en meer. Bij het ingaan van 2023 is het duidelijk dat deze familiezaak nog jarenlang zal doorgaan met het leveren en waarborgen van gerechtigheid voor hun cliënten! De Top Attorneys of North America hebben dit artikel opgesteld om inzicht en nuttige informatie van algemeen belang te bieden. Het doel is om de lezers te informeren en up-to-date te houden over relevante juridische onderwerpen – niet noodzakelijkerwijs het aanbieden van advies op maat voor hun individuele behoeften of omstandigheden.

Contactgegevens:

Name: Sal Aniano
Email: [email protected]
Job Title: President