header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


LIGL kondigt strategisch partnerschap met ModeOne aan

Jan 27, 2023 6:10 AM ET

Technologische vernieuwers slaan de handen ineen om een geïntegreerde bedrijfsoplossing te leveren voor gegevensverwerving en -ontdekking vanaf mobiele apparaten

Austin, TX – 26 januari 2023 – LIGL, een wereldwijde leverancier van een cloud-gebaseerd, evidence lifecycle management platform, kondigde vandaag haar samenwerking aan met ModeOne Technologies, een leider in smartphone data discovery, om geautomatiseerde, tijdbesparende en kosteneffectieve dataverzamelingsmogelijkheden te bieden voor mobiele apparaten.

Naast de eenvoud en intuïtieve ervaring die LIGL tot de meest populaire keuze onder interne bedrijfsteams hebben gemaakt, zal LIGL samenwerken met ModeOne om op afstand gerichte collecties te leveren om de uitdagingen en torenhoge kosten te verminderen die gepaard gaan met het verwerven en analyseren van digitale gegevens die zijn opgeslagen op mobiele apparaten en chatapplicaties met korte berichten. LIGL-gebruikers zullen nu profiteren van ModeOne\’s gepatenteerde, schaalbare data-acquisitie mogelijkheid die de personeels- en reiskosten en de time-to-completion reduceert en de traditionele noodzaak voor fysieke mobiele collectiekits overbodig maakt.

“De synergie tussen ModeOne en LIGL was vanaf dag één duidelijk omdat we ons beiden richten op het leveren van geautomatiseerde oplossingen die tijdlijnen verkorten met verdedigbare resultaten,” aldus Alex Chatzistamatis, LIGL\’s CTO. “Deze integratie zal een game-changer zijn voor bedrijfsteams, advocatenkantoren of elke organisatie die te maken heeft met de uitdagingen en kosten van mobiele dataverzameling.”

Over het algemeen kosten mobiele collecties meer dan $1500 per telefoon naast de on-site forensische of IT-professionele kosten. De integratie van LIGL en ModeOne oplossingen komt tegemoet aan de groeiende marktvraag naar snelheid en voorspelbaar lagere kosten van gerichte gegevensverzamelingen van persoonlijke en bedrijfsmobiele apparaten. LIGL gebruikers kunnen het data acquisitie proces met minimale instructie beheersen om gerichte mobiele collecties in hun workflows in te bouwen.

“De samenwerking met LIGL is voor ons erg spannend”, zegt Matt Rasmussen, ModeOne\’s oprichter en CEO. “Het combineren van onze geavanceerde technologieën zal bedrijven, advocatenkantoren en overheidsinstanties in staat stellen om af te stappen van de traditionele methoden voor het verzamelen van smart phones, die te ver gaan, tijdrovend zijn en inbreuk maken op de private, gevoelige gegevens op het apparaat.”

Over LIGL

Bij LIGL zijn we toegewijd om organisaties te voorzien van krachtige, flexibele en wendbare oplossingen die moeiteloos resultaten creëren en tegelijkertijd uw technologie investeringen toekomstbestendig maken. Onze missie is om onze gebruikers in staat te stellen hun workflow te stroomlijnen en controle te krijgen over hun evidence management. Met LIGL kunnen teams met vertrouwen het hele proces van bewijsverzameling van begin tot eind beheren, allemaal vanuit één gebruiksvriendelijk platform. Onze voortdurende focus op klantsucces is een bewijs van deze toewijding, door te luisteren en onze klanten te ondersteunen bij elke stap op hun reis. LIGL democratiseert Data Discovery zodat organisaties kunnen werken zoals ze willen en zich kunnen concentreren op wat belangrijk is. Neem contact op met LIGL voor meer informatie, [email protected].

Over ModeOne

ModeOne biedt de eerste geautomatiseerde, volledig remote mobiele data-acquisitie oplossing met wereldwijd bereik. Onze gepatenteerde SaaS-technologie helpt klanten nieuwe vormen van digitale gegevens en chat-informatie over korte berichten snel, nauwkeurig en met kostenzekerheid te targeten, verzamelen en beoordelen. Het is de eerste mobiele telefoon data-acquisitie oplossing die geen fysieke mobiele collectie kit nodig heeft. ModeOne is een gevalideerde technologiepartner in het Amazon Web Services (AWS) Partner Network. Het bedrijf ondersteunt aanbieders van procesdiensten, advocatenkantoren, bedrijven, overheidsinstellingen, wetshandhavers en cyberbeveiligingsbedrijven. ModeOne\’s senior leiderschap en consulting team biedt meer dan 90 jaar ervaring op het gebied van elektronische ontdekking, enterprise data security, bewijs management en digitaal forensisch onderzoek. Voor meer informatie over ModeOne, bezoek www.modeone.io.

Mediacontact: Nitash JuyalLIGL Data Sciences Corp.[email protected]