header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Online bedrijf opbouwen: Een aanvullend inkomen verdienen buiten een traditionele baan

Jan 27, 2023 5:59 AM ET

Cayme Andrea heeft altijd anderen willen helpen slagen – zowel zakelijk als in het leven. Als leiderschapscoach helpt ze mensen in het bedrijfsleven om effectievere leiders te worden. Andrea houdt van haar werk, maar geniet niet van het feit dat ze alleen wordt betaald voor haar tijd die ze aan een dienst besteedt. Als ze niet werkt, verdient ze geen geld. Andrea wist dat het starten van een traditioneel bedrijf niet betaalbaar was voor haar gezin en wilde een online bedrijf vinden opportuniteit waarmee ze geld kon verdienen als ze niet aan het coachen was.

“Als bedrijfseigenaar is het echt belangrijk om een bedrijf te hebben dat zichzelf terugbetaalt. En in een traditioneel bedrijf ben je drie, vier, soms vijf jaar bezig voordat je winst maakt,” zei Andrea.

Veel nieuwe bedrijven komen niet eens zo ver. In feite mislukt 18% van alle nieuwe bedrijven binnen het eerste jaar, en tegen het vijfde jaar loopt dat percentage op tot 50%.1 Voor de meeste beschikbare gevestigde franchisemogelijkheden kunnen de opstartkosten variëren van $10.000 tot $5 miljoen.2 Andrea was op zoek naar een bedrijf dat ze zelf kon starten met een businessplan dat al minstens 10 jaar een bewezen succes was. Ze had ook startkosten nodig die veel lager waren dan 10.000 dollar. Wat Andrea vond was het Market America UnFranchise® Business System.

De UnFranchise Business heeft geen franchisekosten, geen maandelijkse overheadkosten en geen territoriale beperkingen. Het is noch een multilevel marketing noch een concurrerend bedrijfsmodel. Een UnFranchise-eigenaar betaalt aanvankelijk het eerste jaar $149,95 en kan elk nieuw jaar voor $119,95 verlengen om zijn UnFranchise Business voort te zetten. Andrea wees erop dat terwijl haar UnFranchise Business nu twee jaar oud is, het UnFranchise Business System van Market America wereldwijd al meer dan 30 jaar bestaat.

Wat betreft de manier waarop UnFranchise Eigenaren geld verdienen, in plaats van één product te verkopen, heeft Market America een verscheidenheid aan producten in verschillende categorieën zoals gezondheid & wellness, gewichtsbeheersing, schoonheid, huidverzorging, sieraden, huisdierverzorging, autozorg, persoonlijke verzorging en meer. Bovenop de exclusieve Market America producten, krijgen UnFranchise Eigenaren toegang tot SHOP.COM, een wereldwijde e-commerce site, waar hun klanten bijna alles kunnen kopen wat ze zoeken van bekende winkels zoals Nike, Gap, Old Navy, JC Penney, Target, Walmart en meer terwijl ze Cashback verdienen op hun dagelijkse aankopen.

“Toen ik de kans kreeg om samen te werken met Market America en het UnFranchise Business System, realiseerde ik me dat dit een systeem is waarmee ik ook kan samenwerken met non-profitorganisaties, met individuen die gedreven en ambitieus zijn en meer willen in het leven, en ik kan hen laten zien hoe ze [een] grotere impact kunnen bereiken. En door hen te helpen, kan ik succesvol zijn en een aantal van mijn eigen dromen verwezenlijken op een manier die ik niet 24/7 achter een bureau of computer hoef te zitten, zoals in een traditionele baan waar je tijd ruilt voor geld”, aldus Andrea.

In haar eerste jaar trok Andrea ongeveer acht tot 15 uur per week uit om haar UnFranchise Business op te bouwen. Ze ontdekte al snel dat een UnFranchise Business nog steeds een bedrijf is. Als ze een aanvullend inkomen wilde verdienen, moest ze tijd besteden aan het volgen van het systeem.

“Ik zag geld dat ik verspeelde. Ik heb zelfs twee cheques misgelopen door dit niet als een zaak te behandelen en het systeem te volgen. Je moet de UnFranchise Business behandelen als elk ander bedrijf. Les geleerd,” zei Andrea.

Een gemiddelde dag voor Andrea omvat het beheren van haar coaching business en het contact met haar UnFranchise Team. Andrea vond het UnFranchise Business System van Market America en richtte zich op samenwerking en teambuilding – niet op concurrentie. Deze aanpak bleek minder stressvol en meer aantrekkelijk voor hoe ze een bedrijf wilde opbouwen. Beter nog, ze is in staat geweest om Market America-exclusieve producten te verkopen die nergens anders verkrijgbaar zijn, terwijl ze haar klanten ook in staat stelde om op haar e-commercesite te winkelen om dagelijkse benodigdheden te kopen bij duizenden bekende nationale winkels.

“Te weten dat ik de tijd die ik investeer in het opbouwen van mijn online business zelf kan bepalen,” zei Andrea, “terwijl ik ook elke week tijd kan reserveren om met mijn vrouw en dochter door te brengen, geeft me een levensstijl die mijn expertise in de zakenwereld maximaliseert en me in staat stelt een erfenis voor mijn gezin op te bouwen.”

Voor meer over Cayme Andrea en hoe zij ervoor kiest haar eigen bedrijf op te bouwen, klik hier.

  1. Babu, S. (2022, december 22).Startup statistics 2023 – the numbers you need to know. Small Business Trends. Retrieved January 10, 2023, from https://smallbiztrends.com/2022/12/startup-statistics.html
  2. Franchise startup costs. ADP. (2022, 4 oktober). Retrieved January 10, 2023, from https://www.adp.com/resources/articles-and-insights/articles/f/franchise-startup-costs.aspx#:~:text=Hoeveel kost het,locatie en type franchise.

De afgebeelde verdiensten zijn atypisch, en het succes van elke UnFranchise Eigenaar zal afhangen van de hoeveelheid hard werk, talent en toewijding die ze besteden aan het opbouwen van hun Market America bedrijf. Voor typische verdiensten, zie www.market-america.info/mais.

Contactgegevens:

Name: Gillean Smith
Email: [email protected]
Job Title: Public Relations Manager

Tags:   Dutch, United States, Wire