header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Cartel Blue, Inc. Rapporteert toegenomen verkoop; betreedt de markt van de detailhandel/gemakswinkels

Feb 7, 2023 4:56 PM ET

Carlsbad, California–(30 januari 2023) – Cartel Blue, Inc. (OTC Pink: CRTL), een onderneming uit Nevada en fabrikant van hennepsigaren, THC-producten en merkaccessoires, meldt dat het dit kwartaal nieuwe contracten heeft afgesloten met nationale supermarktketens en slijterijen. Het bedrijf breidde ook zijn productaanbod uit en begon met de distributie via zijn filiaal, distributolgov.com, inclusief de levering van 0,3 THC-producten (de psychoactieve stof delta-9-tetrahydrocannabinol). Nu legaal in alle 50 staten na een verbod van 85 jaar, kan het bedrijf 0,3 THC-producten rechtstreeks aan de consument verzenden met levering aan huis, mogelijk gemaakt toen president Donald Trump op 20 december 2018 The 2018 Farm Bill in de wet ondertekende, waardoor industriële hennep met een droge stof van niet meer dan .03 THC federaal werd gelegaliseerd. Hennepproducten met een hogere dosis THC (tot 1,0 THC) zullen door het bedrijf nationaal worden gedistribueerd wanneer ze federaal zijn goedgekeurd, zoals voorgesteld onder de Hemp Advancement Act van 2022, die momenteel in de subcommissie van het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden ligt.

Cartel Blue\’s op hennep gebaseerde consumptiegoederen, waaronder Cartel Blue eetbare THC Gummies, Hemp Cigars en Cigarillos, CBD Olie, en Vape Pens, hebben een solide tractie in de markt verworven en zijn nu verkrijgbaar bij 7-11 en Circle-K winkels in Zuid-Californië. Daarnaast heeft het bedrijf verschillende grote inkooporders gekregen van gespecialiseerde detailhandelaren voor zijn boutique, hydroponisch geteelde hennep sigaren en zijn nieuwe lijn Cartel Cigarillos. Vanwege de toegankelijkheid van de producten en de bredere marktacceptatie door de consument, en recent gepubliceerde studies die de voordelen voor de gezondheid bevestigen, verwacht het bedrijf een aanhoudende aanzienlijke omzetgroei.

Philip Moreb, CEO, liet weten dat hij in het eerste kwartaal van 2023 een sterke toename verwacht van het aantal orders van speciaalzaken en slijterijen in de Verenigde Staten, met name voor de Hennep Sigaren en THC 0,3 Gummies. Philip voegde er verder aan toe: “We hebben nog geen cannabisconcurrenten gezien op het gebied van hennepsigaren, en we zijn ervan overtuigd dat onze speciale handgerolde hennepsigaren, die hier in de Verenigde Staten worden geproduceerd met organische hennep die in onze hydrocultuurkassen in Miami, Florida, wordt geteeld, een grote vraag zullen krijgen nu de consument op zoek is naar gezondere rookalternatieven. Uit rapporten blijkt dat de markt voor nicotinevrije, plantaardige producten is gegroeid tot $7,4 miljard, die naar verwachting zal groeien met een snelle CAGR van 27,3 y 2030, en Cartel is klaar om de markt te verstoren met haar l baanbrekende en concurrentieloze hennep sigaren.”

De Vennootschap bereidt een Tier 2 Reg-A openbaar aanbod voor om kapitaal op te halen voor: (i) de bouw van ultramoderne Cartel Blue Cigar Lounges in San Diego, CA, Los Angeles, CA, Palm Springs, CA, Las Vegas, NV, Miami, FL, Seattle, WA, en Atlanta, GA met Cartel Blue\’s eersteklas Hemp Cigars met andere eersteklas sigarenmerken en sigarenproducten, (ii) de bouw van een hydroponisch indoor kweekcentrum in Miami, FL voor de teelt van hoogwaardige hennep, waardoor het materiaalaanbod voor de productie van Cartel Cigar Products op korte termijn wordt uitgebreid, en (iii) extra apparatuur in haar Ft. Lauderdale, FL faciliteit, waaronder een in Turkije vervaardigde pre-rolling machine die 300.000 eenheden sigarenproducten per maand kan produceren. Met deze nieuwe aanzienlijke investering in kapitaalgoederen en uitrustingen is de onderneming goed gepositioneerd om te voldoen aan de groei op korte termijn, evenals aan de toekomstige groei (1,0 HTC producten) wanneer deze federaal wordt goedgekeurd, en om te voldoen aan de vraag naar CBD-producten die wordt verwacht wanneer marihuana federaal wordt goedgekeurd.

Safe Harbor Disclaimer

Dit persbericht kan bepaalde toekomstgerichte verklaringen en informatie bevatten, zoals gedefinieerd in de zin van Sectie 27A van de Securities Act van 1933 en Sectie 21E van de Securities Exchange Act van 1934 en is onderworpen aan de safe harbor die door deze secties is gecreëerd. Dit materiaal bevat verklaringen over verwachte toekomstige gebeurtenissen en/of financiële resultaten die toekomstgericht van aard zijn en onderhevig zijn aan risico\’s, onzekerheden en andere factoren, waardoor de werkelijke resultaten, prestaties of verwezenlijkingen van Cartel Blue, Inc. wezenlijk kunnen verschillen van de verklaringen hierin.

Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met:

Cartel Blue, Inc.

Investor Relations (310) 955-0099 Email: [email protected] Website: www.cartelscigars.com

Contactgegevens:

Investor Relations (310) 955-0099 Email: [email protected] Website: www.cartelscigars.com
Tags:   Dutch, United States, Wire