header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


William G. Hagans behaalt certificaat in procesrecht bij persoonlijk letsel

Feb 7, 2023 5:12 PM ET

AUSTIN (11 januari 2023) – Texas Board of Legal Specialization (TBLS) kondigde aan dat William G. Hagans Board Certification in Personal Injury Trial Law heeft ontvangen. William praktiseert momenteel in Houston bij Hagans Montgomery Hagans (www.hagans.law).

Board Certification is een vrijwillig aanwijzingsprogramma dat Texaanse advocaten certificeert in 25 specifieke rechtsgebieden. Board Certified advocaten moeten ten minste vijf jaar een vergunning hebben, ten minste drie jaar lang een vereist percentage van hun praktijk aan een specialisme wijden, permanente educatie seminars bijwonen, een evaluatie door collega advocaten en rechters doorstaan en een schriftelijk examen van 6 uur afleggen.

William is in 2006 afgestudeerd aan The University of Texas School of Law. William maakt sinds 2011 deel uit van Hagans Montgomery Hagans en is in 2006 bevoegd verklaard door de State Bar of Texas.

Board Certification wordt op 25 specifieke rechtsgebieden aangeboden aan advocaten. De initiële certificering is vijf jaar geldig. Om gecertificeerd te blijven, moeten advocaten en paralegals elke vijf jaar hercertificering aanvragen en voldoen aan de vereisten voor substantiële betrokkenheid, peer review en voortdurende juridische opleiding voor hun specialisme.

Over TBLS

Texas Board of Legal Specialization (TBLS) is geautoriseerd door het Hooggerechtshof van Texas. Het certificeert advocaten in 25 specifieke rechtsgebieden en paralegals in 8 specifieke gebieden. TBLS dient als hulpbron door alle gecertificeerde advocaten en paralegals in hun online database op te nemen. TBLS zorgt ervoor dat de burgers van Texas juridische diensten van de hoogste kwaliteit ontvangen. Ga voor meer informatie naar www.tbls.org.

Contactgegevens:

Name: Celeste Priest
Email: [email protected]
Job Title: Administrator