header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


5 manieren waarop kleine ondernemers snel geld kunnen lenen

Feb 8, 2023 4:54 PM ET

Kleine bedrijven bieden een grote waarde in Amerika, maar zijn vaak het meest kwetsbaar. Omdat ze onderhevig zijn aan veranderingen in de economie en er elk moment onverwachte kosten kunnen ontstaan, kan het soms moeilijk zijn om rond te komen.

Gelukkig zijn er veel leenmogelijkheden in geval van nood die bedoeld zijn om eigenaren van kleine bedrijven de middelen te geven die ze nodig hebben. Als u een klein bedrijf bent en uw opties wilt kennen om geld te lenen, zijn hier een paar benaderingen om u op weg te helpen.

1. Kredietlijnen

Een kredietlijn is een uitstekende manier om flexibel aan geld te komen. Met een kredietlimiet die past bij de behoeften van uw bedrijf, kunt u zo weinig of zo veel lenen als u nodig hebt. U kunt dan terugbetalen wat u verschuldigd bent in een keer of na verloop van tijd.

Sommige kredietverstrekkers bieden dezelfde dag goedkeuring voor kredietlijnen, zodat u niet hoeft te wachten om uitgaven te dekken. Zorg ervoor dat u rond te shoppen voor een lijn van het krediet met voorwaarden die werken voor uw behoeften en budget.

2. Kleine zakelijke leningen

De Small Business Administration biedt leningen voor kleine bedrijven in Amerika om toegang te krijgen in een noodsituatie. Omdat ze via de SBA lopen, zijn deze leningen meestal gunstiger voor kleine bedrijven in termen van tarieven en kosten.

De SBA biedt verschillende soorten leningen aan bedrijven, waaronder debiteurenfinanciering en zelfs apparatuurleningen om te helpen met specifieke uitgaven. Dit is een geweldige optie om binnen een netwerk te blijven dat je inspanningen steunt en weet hoe te helpen in een moeilijke tijd.

3. Zakelijke leningen van de bank

Bij wie je ook bankiert voor je crediteuren- en debiteurenadministratie is waarschijnlijk ook een lening beschikbaar. Omdat u al een vertrouwd lid bent met zakelijke transacties, kan het gemakkelijk voor u zijn om een lening bij uw gekozen zakenbank te krijgen.

Veel grote banken bieden deze optie en hebben speciale teams om zakelijke klanten te helpen beslissen welke aanpak voor hen de juiste is. Houd er wel rekening mee dat sommige leningopties een bepaald jaarinkomen of zelfs een aanbetaling vereisen om het geld veilig te stellen.

4. Peer-to-peer leningen

Als je hoge rentes en strikte leningsvoorwaarden wilt vermijden, is het misschien tijd om peer-to-peer lending te overwegen. Deze optie is perfect voor degenen die een netwerk of wederzijdse contacten hebben met bedrijven of investeerders die bereid zijn hen geld te lenen. Omdat dit proces de tussenpersoon (de bank) elimineert, is het een beetje riskanter en kan het meer werk vereisen om ervoor te zorgen dat het proces soepel verloopt zonder de hulp van de financiële instelling.

5. Nood zakelijke leningen

Stel dat het een trage maand was, en uw bedrijf dreigt geen loonstrook te hebben. Of misschien is een oven in uw bakkerij kapot gegaan tijdens de feestdagen, en zonder die oven verliest u omzet.

In ieder geval gebeuren er noodsituaties. Voor een klein bedrijf kan dit bijzonder verlammend zijn zonder een groot reservefonds voor snel geld.

In dit soort situaties kan een zakelijke noodlening ideaal zijn. Er zijn tal van soorten, van zakelijke leningen voor dezelfde dag of leningen op afbetaling tot andere online leningen voor de korte termijn.

De bottom line

Er zullen af en toe noodsituaties ontstaan als je een klein bedrijf hebt. In een ideale wereld betekent dat een noodfonds om die onverwachte uitgaven te dekken, maar dat is niet altijd mogelijk. In plaats daarvan kunnen eigenaren van kleine bedrijven zich wenden tot deze lijst om de kortetermijnfinanciering te vinden die geschikt is voor hun behoeften.

Contactgegevens:

Name: Michael Bertini
Email: [email protected]
Job Title: Consultant

Tags:   Dutch, United States, Wire