header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Advance America: 4 leningen die leners direct geld kunnen geven

Feb 8, 2023 5:25 PM ET

Of het nu gaat om een gesprongen leiding in de kelder, een gat in de autoradiator of een reis naar de spoedeisende hulp, onverwachte uitgaven zijn een realiteit van het leven. Hoewel het onmogelijk is om deze gebeurtenissen en de kosten ervan te voorzien, is het wel mogelijk om een back-up plan te hebben voor het ergste geval. Hier zijn vier leningsopties die leners op dezelfde dag geld kunnen geven om zich voor te bereiden op alles wat het leven hun kant op gooit.

1. Instant cash advance

Instant cash advances zijn ontworpen om de fondsen te verstrekken die leners nodig hebben tussen loonstroken. Deze leningen kunnen hen helpen een verscheidenheid aan uitgaven te dekken, van het betalen van huur tot het kopen van boodschappen.

Leners kunnen meestal een paar honderd dollar ontvangen van een instant cash advance en deze fondsen terugbetalen in twee tot vier weken, wanneer ze hun volgende salaris ontvangen. Als ze meer tijd nodig hebben om de fondsen terug te betalen, kunnen ze meestal de lening verlengen in ruil voor het betalen van meer rente en kosten.

2. Titel lening

Voor een grotere lening in nood, zullen veel leners zich wenden tot een beveiligde financiering optie die hun eigendom gebruikt als onderpand. Met titel leningen, het vereiste onderpand is een voertuig dat de kredietnemer bezit.

Na het aanvragen van een titel lening, zal de kredietgever de auto van de kredietnemer taxeren en hen een lening bedrag ter waarde van 25 tot 50% van de waarde aanbieden. Vervolgens kan de lener in zijn auto blijven rijden terwijl hij de lening afbetaalt. Houd in gedachten dat als een lener een titelkrediet niet terugbetaalt, de geldschieter de auto in beslag kan nemen om het verlies terug te verdienen.

3. Pandjeshuislening

Een pandjeshuislening is een gedekte lening waarbij een lener een waardevol voorwerp, zoals kunstwerken of sieraden, als onderpand kan geven. Het pandhuis beoordeelt het voorwerp en leent de lener vervolgens een bedrag tot de waarde van dat voorwerp.

Deze leenoptie is vaak snel en gemakkelijk, omdat er geen kredietcontrole voor nodig is. Maar als de lener zijn schuld niet binnen de vastgestelde termijn terugbetaalt, kan het pandhuis het item houden om de kosten van de lening te dekken.

4. Persoonlijke kredietlijn

Het krijgen van een kredietlijn geeft een lener toegang tot een vast bedrag, zoals bepaald door de kredietverstrekker. Omdat deze optie laat individuen om fondsen te gebruiken als nodig is, het is ideaal voor degenen die behoefte hebben aan flexibiliteit. In plaats van een vast bedrag van een lening te nemen, waarbij de lener rente moet betalen over het hele bedrag, kan de kredietlijn worden gebruikt om uitgaven te dekken als dat nodig is, en hoeft de lener alleen rente te betalen over wat hij leent.

De bottom line

Leners hebben veel opties als ze in financiële nood zitten. Instant cash voorschotten, titel leningen, pandjeshuis leningen, en persoonlijke lijnen van het krediet kunnen allemaal bieden dezelfde dag fondsen voor degenen die nodig hebben om essentiële en noodsituaties te dekken.

Advance America biedt instant online lening opties die kunnen helpen leners krijgen de fondsen die ze nodig hebben direct. Van kasvoorschotten en kredietlijnen tot titelleningen, deze leningen worden geleverd met een gestroomlijnd aanvraagproces waarmee leners aan hun onmiddellijke financiële behoeften kunnen voldoen. Kom meer te weten en vraag vandaag nog AdvanceAmerica.net aan.

Contactgegevens:

Name: Keyonda Goosby
Email: [email protected]
Job Title: Consultant

Tags:   Dutch, United States, Wire